Brides Maides

Ligger i soffan och myser med mamsi och Wilma, vi kollar på Brides Maides, har sett den ett antal gånger innan och tycker inte den är så kul, men vissa scener dör jag i haha. Blev så obeskrivligt sugen på muffins när jag kollade på filmen, blev tvungen att gå upp och göra muffins, så nu doftar de vanilj muffins i hela huset, ouups, måste ta ut dem nu och ställa fram mjölk, puss!
Bilder på grejerna jag köpte i Sthlm kommer upp snart!


Hallihallå!

Tänkte berätta lite vad som hänt de senaste dagarna nu medans jag har internet några minuter.
Jag och Matilda träffades lite snabbt i måndags, och sågs sedan på kvällen igen. Vi åkte till Wille, där Jonte och Mathias var. De skrämde skiten ur oss med sina jävla exorcisten videos.
Sen tog vi moppen hem till mig vid halv ett typ.
Idag åkte vi in till Norrtälje vid åtta, in till Stockholm och shoppade massa, 3 iPhone skal, 2 tröjor, 2 par tights, 1 bh, 3 par trosor, 1 puder och puderborste och en earcuff! Kan kanske visa bilder senare, för ska börja fixa mig nu, jag och fjui ska sova hos Wille i natt, puss!
 
 
Svar, nej jag är inte seriös med mina ögonbryn.

Pringles, cola, mjölk, kakor, knäckebröd. Jag ska bli fit.

Fysatan vad jag äter. 
Åt pizza till middag och ska göra det imorgon med, jag äter typ allt jag ser? Marabou cookies, slut. Bullar i frysen, check. Jag tänker verkligen på beach 2012 måste jag säga, man märker verkligen att jag vill bli smal och få en fin mage. 
Fast seriöst vem fan bryr sig, om jag har för snygg kropp, så får ju andra människor ta det, eftersom att jag kommer vara snyggast på stranden. 
Nej, nog om det, ska gå och dricka mjölk nu, tror jag har en skvätt cola kvar också, sen ska jag lägga mig och titta på säsong 9 på CSI NY. Igår var jag uppe till 5 och vaknade halv tre, så får se när jag somnar idag. 
Puussss.
 

Vi hörs senare

Har ingenting att blogga om just nu, sitter hemma i min forever alone-het och äter chips och glor film i ett mörkt rum.
Saknar de där jävla Arholma också, varför skulle de gå så jävla fort.

Bloggar när jag är på bättre humör.
 

Bildbomb

Cause I remember every sunset,
I remember every word you said,
We were never gonna say goodbye,
Singing la-da-da-da-da,
Tell me how to get back to,
back to summer paradise with you,
and I'll be there in a heartbeat.
 

Hur kunde vi missa att den här texten passade så himla perfekt till vad vi har varit med om?
Min midsommar har varit den bästa i hela mitt liv, utan att överdriva eller något så har dagarna varit de bästa i mitt liv. Jag har två underbara vänner, jag kan vara 110 % mig själv med dem. Som jag nästan aldrig kunnat vara förut. 
Vi har solat toppless nästan varje dag, även nakna. Vattnet var stört kallt, så när vi skulle duscha håren innan midsommar så valde vi att lägga oss på ett berg med huvudena ner i vattnet haha. Vi hade vår alldeles egna stig där vi gick i princip hela tiden, vår egna tältplats uppe i skogen där vi slängde omkring ALLT runt omkring oss, vi hade vårt alldeles egna berg och speciella solplatser för olika tillfällen. I solnedgången satt vi på ett berg med ryggstöd alldeles inhängnat och myste med massor av godis, chips, läsk, popcorn, filtar och en högtalare som spelade Summer Paradise om och om igen. Skoltröjorna har gjort halva resan också, så obeskrivligt sköna. 
 
Haha åh första morgonen efter natten i tältet så börjar Matilda gå ut och
jag bah; vart ska du?
Matilda; kolla ovanför ditt huvud så förstår du. 
jag tittar upp, och där hänger den största spindeln jag har sett i Sverige typ 20 cm ovanför mitt huvud. Kan ju berätta att de uppstod panik i mitt huvud, de var bara att slänga sig ut. 
 
och när vi låg och solade toppless på midsommarafton på vårt ställe, när de åker förbi en båt och de börjar skrika; KOLLA DE SOLAR TOPLESS!! Och sedan börjar de fota oss? Haha åh.
 
Sen första dagen, på kvällen upptäckte vi att de hade parkerat ett annat tält typ 8 meter ifrån oss? Man bah wtf? Vi tältade MITT I SKOGEN, för att få vara ifred och att vi inte skulle störa någon annan med tanke på att vi skriker sönder våra halsar på nätterna. Nej, då parkerar man tältet så nära de bara går. 
Kan ju berätta att vi faktiskt skrek halsarna av oss sista natten. SHOW ME YOUR TIIIIITSS!!!!
Våran humor är oslagbar på alla sätt och vis
 
Eller när vi skulle gå på upptäckfärd första dagen för att kolla oss omkring när Lina brakar igenom en bryggjävel haha, skrattade så tårarna sprutade. 
 
Och när vi andra dagen låg och solade och käkade ostbågar och kokhet coca-cola så kastar Lina i några ostbågar i vattnet framför oss, först kommer en mås, sen kommer en till mås, sen kommer en trut, sen kom det 34 måsar. Fyfaaaaasen vad rädda vi blev, jag var riktigt nära på att springa därifrån, jag trodde de skulle picka sönder mitt huvud, så jag sprang till udden och kastade ut ostbågar där och då kraschlandade alla där istället.
 
Eller när de kom en jävla segelbåt och parkerade typ vid vårt ställe och de kommer och går på vår stig, och vi är toppless. Matilda är så skön så hon bara går. Med tuttarna i vädret och allting, och Lina gick naken i skogen och sprang som en häst och gnäggade, trodde hon var apan Lucy ett tag.
 
Haha och när jag brände mig i ansiktet så mycket att jag fick en blåsa när jag skulle sitta med tröjan på mig haha, då var jag riktigt snygg va tjejer? Med Linas snygga brillor högt upp på näsan och allt. 
 
Inte ens hälften av allt vi gjort, och de låter inte ens hälften så kul och mysigt som vi haft. Suttit på berg i solnedgången med filtar och högtalare. De låter inte mysigt men de här har vart de två bästa dagarna i hela mitt liv, tack för att jag fick dela dem med er tjejer.
Jag älskar er.
 
Den som orkade läsa det här inlägget förtjänar faktiskt ett pris, på riktigt. 
Jag lägger in bilder, snygga som fula. Bered er på en riktig bildbomb.
 
Tjejer, jag skrattar fortfarande HÖGT åt våra videos och bilder från sista natten i tältet. 
"ah, ah de är en blåsa"
"jag har en lobbing"
hahaha.
 
Är det normalt att sakna något en timme efter man lämnat det?
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
putarN
 
 
 
 
 
 
 
SHOW ME YOUR TITS
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
''
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Inte ens hälften av alla bilder, har så obeskrivligt mycket mer. Fast de är alldeles för hemska för att lägga ut.
Älskar er mina bästavänner.
 
 
 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

För nu sitter jag i troligtvis i båten med världens bästa vänner. 
Här kommer lite bilder från skolavslutningen som jag lägger upp alldeles för er skull!
 
 
 
 
Förlåt men bilderna går verkligen inte att ladda upp, blir så jävla irriterad. Jag testar varenda jävla bild, ingen fungerar. Endast de här tre.
 
 
 
 

Arholma.

Jag ska gå upp om sju timmar, varför sover jag inte? Kanske för att de är massa roliga männsikor inne på facebbok som är roliga att snacka med, eller för att jag är söndertaggad till midsommar. Kan vara båda också.
Men nu har jag iallfall packat klart, jag kan verklige inte packa lite. Men OM jag gör de så ser jag alltid en tröja och tänker "jag kanske kommer behöva den också.." men självklart hinner jag aldrig använda allting, pack missbrukare. Lika bra att vara det, men ska packa ner de allra sista nu, puss!
 
VARNING
extremt het.
 
 

RÖSTA PÅ MIG!

Skulle bli superglad om ni röstade på mig! Kanske inte den snyggaste väskan men helt klart värt att testa då man kan vinna priser värda upp till 45.000 kronor!
Tryck på bilden för att komma till sidan och tryck sen "Rösta"

Everything is so much funnier, when you are not allowed to laugh.

HEMMA!
Från Norrtälje, Prisstopp i Norrtälje är nog den bästa affären i mitt liv just nu. 2 Pringels rör för 20 spänn?! Gratis typ, passar alldeles utmärkt för plånboken. Sen hittade vi en riktigt lång och avlång påse fylld med popcorn, ner i korgen. 4 toblerone för 10 kronor, ner i korgen. Även ostbågar, sen gick vi till flygis och köpte godis för 100 kronor, chips och 4 2 liters läsk. Vår båt kommer sjunka när vi ska hem, vi kommer nog rulla av båten också.
Jag är så grymt taggad till det här! Vi ska liksom tälta precis vid stranden, vi ska ha med oss iPhone högtalare och engångsgrill, de kommer bli så jävla underbart. 
Sitta på ett berg med lugn musik, massa godis, filtar och en eld, hur perfekt?!
Jag lyckades iallafall övertala pappa att fylla på med 75 kronor till min mobil, så kanske kan göra något mobilinlägg!
 
Här får ni bild på dagens outfit och på några saker jag definitivt behövde som jag köpte idag;
 
 
hade även en jeans jacka och axelväska över det där!
 
 
 

Gästbloggning by Ratface.

Emma glömde visst och logga ut från blogg.se innan hon drog till Norrtälje, opppsss
 
Heiiii, visste ni att Emsi alltid sover med öppen mun????? :PPpPppPpp
Hon är såååååhäääär gullig när hon gör det ;)♥
 
Herrååå från din fislusss.

Hanging out with the same person everyday, and NEVER getting bored of them.

Haha rubriken är så jävla sann. 
Kom nästan precis ur duschen, har städat rummet i mellan så de var väl ungefär en och en halv timme sen jag duschade hehe, har smörjt in mig med min favorit body lotion. Bild kommer därnere, jag använder mig utav två. Den första som heter "Cano derm" använder jag för att jag tar tabletter som torkar ut min hud sjukt mycket, och den är superfet så jag måste ha den som grund. Den luktar spya men fungerar. Sen tar jag min Cocos body lotion över. För lukta spya vill jag ju inte. 
Men nu har jag fastnat framför datorn, i min gosiga gråa skoltröja och i min mysiga filt med, Storbritanniens(?) flagga på, men snart ska jag nog börja fixa mig för ska in till Norrtälje för att köpa godis till midsommar ute på Arholma, det kommer att vara denbästa midsommaren i mitt liv då Lina, jag och Matilda ska tälta precis vid stranden, de kommer bli perfekt.
 
 
 

Kan lika gärna slänga in bilderna från visningen också.

Det här inlägget är ett tidsinställt, ligger förmodligen och sover ruset av mig när de är kommer upp. Men här är iallafall bilderna från söta mamsi när hon gick visningen för Boutique Diva. 
 

I min väska.

Tänkte lägga upp ett inlägg med bilder på vad jag som vanligast har i min väska. Men det beror ju på vad jag ska göra osv, men standard grejerna liksom!
 

Gran Canaria










































'















?

det här är ett tillfälle då jag undrar varför Facebook ens frågar?
Den fattar väl att jag bara har en vän, som jag alltid taggar? Lina Andersson.


Mysigaste kvällen på länge.

Kvällen började med smörgås tårta hos Laila och slutade i sängen med världens bästa.

Först badade vi i poolen, 24 grader, helt okej för en badkruka som jag. Sen hämtade vi upp Linis hos henne, åkte 150 på E18, WOHO!
Sedan till Bergshamra, gick ut vid 10, cyklade till Lögla och badade, haha åh Lina skrapade upp sig på bryggan, sötis. Dissikerade paddor med däcken, brummade utav bara helvete till högt jävla dunk. Ringde våra bönder och brummade i deras epor. Haha, har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv, cyklarna chillade bak på flaket, LILA FARAN. Var så sjukt nära på att krocka med en räv, hjärtattack.
Nu ska vi dricka våran oboy med grädde och kanel sedan dra slaggen och tagga till morgondagen, Anna-Maja och Victoria <3<3<3<3

Lesbians




Piss

har verkligen inte hänt ett piss idag, men kan lika gärna blogga ändå.
Jag bloggar från huvudkontoret, standard platsen. Matildas säng, men guuuud vad ovanligt att du sov där!
Lina är min sängpartner för natten, skitbra. Dock ska vi dela täcke, får se hur det blir med den saken, jag sliter alltid, likaså hon.
Idag kom vi in med fem bussen, gled runt med Kimp och Simon, sen köpte vi varsin Ben & Jerry och parkerade rövarna i soffan framför "snakes on a plane".
Imorgon ska vi sola och bada om vädret vill, vilket de inte kommer men hejdå!



Ben & Jerry

Våra bästa vänner. Hade en mysig dag med Lina i Fredags. Panik in till Norrtälje men de funkade, mjukiskläder och heta ansikten. Det funkar om man gömmer sig på vårt favorit place.


Haha smarta

Måste bara säga att Lina och jag är så obeskrivligt smarta. Jag säger till mamma när hon ringer och allt; Åk hem du, vi tar sju bussen hem!
Lina säger samma sak till sin pappa. Sen när vi sitter där och väntar på sju bussen får jag helt plötsligt förmågan att tänka tillbaka. Det går ingen sju buss, det är lördag. Får panik. Ringer föräldrarna, alla har druckit, vi kommer inte hem. Som tur är har vi Linas syster som så snällt hämtade oss, kärlek! Sen när man kommer hem möts man av hyr film, nachos, kina mat och massa godis. Även en jävligt läskig spegel bild.
puss!


hur många timmar och hur mycket har vi spenderat på donken idag?

Svar; 3 timmar och 135 spänn. även en glass för tjugo spänn. Inte riktigt rekord än men nära.

Ett mycket fräscht kvitto.


Mys

Igår spenderades med Linis. Mitt internet är cp igen därav dålig bloggning.
Men nu har jag wi-fi på McDonalds hehe, ovanligt att vi hänger där.
Har nyss varit och tittat på modevisningen på lilla torget där mamma var med! Wilma och jag fick sälja lotter, på slutet blev de krig för lotterna. Seriöst folk slängde hundringar och tjugor och tior på mig. Slet av lotter utan att jag hade koll haha.
Bilder kanske ni kan få ikväll, om jag inte åker till Lina eller nåt.

Igår hade vi det supermysigt på vårt berg iallafall, puss!


Nu går jag och möter min alldeles egna babe.

YOLO


Mot norrtälje!

In mot Norrtälje nu för att köpa Ben & Jerrys med Lina, sen sitter vi väl på något berg och äter upp dem, hörs senare! Btw så har vi extremt snygga outfits så de är bara att gå fram och fråga vart vi köpt allt, helt okej, vi lovar att inte springa för våra liv.




förlåt för dålig bloggning!

har gjort ganska mycket, så har inte haft tid för bloggen, men nu sitter jag på bussen hem så nu har jag en liten stund för mig själv, sen kommer Matilda och Lina på moppen och sover hos mig!
Men vad har jag gjort då..
Vart med Jonte, Lina, Matilda och Alex, ovanligt.
Ehm fixat naglarna med Lina medans Alex fixade våfflor hehehe. Sov hoa Matilda till idag, var ute på kvällen och träffade några kompisar och så, de är så in i helvetets svårt att skriva på mobilen med långa naglar!!
Haha ska plinga till min hållplats nu, puss!

haha när Jonte satt på taket och laddade Matildas mobil kom en tant, som var helt obeskrivligt sur, hon skrek på Jonte och ringde polisen, då var lina, jag och Tilda redan halvvägs till månen när vi såg att hon ringde.

 


Steker

Ligger ute i solen och steker, dock är de inte så varmt, eller jo nu blev det de. Hehe.
Vid kvart i fyra typ ska jag in till Norrtälje och möta Lina och (Matilda?) får se vad vi gör men de lär väl bli kul!


2012

Ni får tyvärr endast bilder från innan skolavslutningen och efter, de från skolavslutningen är "för stora"? De är jätte ofta de står så, någon som vet vad de beror på?







































På väg

Haft en super mysig dag eller snarare kväll med tjejerna, perfekt start.
Nu är jag påväg hem, det luktar sommar och det är varmt.
Det här lovet börjar bra, i Norrtälje åt vi subway i solen i parken. Träffade ekis och Jonte ett tag. Nu ska jag logga in på datorn snart och ladda in bilderna från igår! Enjoy mina mobilbilder sålänge!

 


Solning

Nu har jag kommit hem från Anna-maja, har inte sovit ett piss i natt, så fort lina och jag somnade inne i lilla rummet kom det in någon, haha någon kom in och bah; ni ser ut som hästar, wtf?
Haha sen när man vaknar ligger idis där helt plötsligt, haha sötis.
Men nu är jag hemma iallafall, satan vad alla grät på skolavslutningen, Michelle höll tal och hon inte säga mer en typ en mening innan hon började stor böla inför hela publiken och då börjar såklart alla tjejer också gråta, ååååh tänk jag kommer aldrig mer få gå i samma klass igen.. De är faktiskt sorgligt, nästan så tårarna kommer igen, fan vad jag kommer sakna Rådmansö. 9a. Till och med lärarna, seriöst. Kommer sakna att gå den där äckliga rundan, kommer sakna de tråkiga tips promenaderna, kommer sakna att behöva gå upp för en jobbig backe till matsalen, kommer sakna alla jobbiga små ungar, kommer sakna allt.
Jag älskar er 9a.


Avklarad!

Nu är lunchen avklarad, vi fick massa gulliga tal och presenter av lärarna och matpersonalen. Bl a halsband, toffiffee, en ros och en gullig dikt om en själv.
Supergod mat också, sen har jag och mamsen vart och handlat mat till kvällen hos Anna Maja, lääängtar.
Nu, duschen.
.

 


Sooommmaar

Åh snart är det sommarlov, wiiiie!
Det känns som att de kommer börja super iallafall, börjar med en lunch imorgon som avslutning för niorna. Sedan skolavslutning få betyg och så, vet att jag bl a höjt mig i några ämnen ^^
Sedan hem till Anna-Maja för att ha mys/grill kväll ute på Gräddö med tjejerna, åååh. Längtar.
Kameran får följa med, Canon EOS 550d, FETING BRA.
Så ni kan förvänta er massvis med bilder, när jag kommer hem!

Ska titta på Wrong Turn nu, säkert skitläskig bara för att jag är ensam, lika bra att skita ner mig, ciao!


















Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering.. Men har sprungit runt i Stinsen och Täby centrum hela jävla dagen. Har bokstavligen inga jeans, så blev tvungen att köpa ett par, gick runt i varenda jävla affär i stinsen, hitta inga. Tårarna var nära, åker till Täby hittar inte ett piss, börjar gråta haha.. Sen hittade jag ett par på Hollister även en T-shirt som jag ska ha imorgon på lunchen med klassen, hehe har ingen blus eller klänning, så får vara bonde.
Men ska glo fotbolls match nu, sen platta håret och sedan sooooova.
Puss!

Låten går varm i lurarna, även en snygg bästis som bakgrund.


Ulrik Munther

Glömde visst lägga ut bilderna på Ulrik hehe, men här kommer dem!
Imorgon blir det även stinsen, MÅSTE köpa jeans har inga jeans bokstavligen. Sen lär de väl bli någon tröja eller något, puss.


Dagen

Hejsvejs!
Var inne på Ulrik idag, helt okej. Dock är jag inget fan av honom men han är rätt bra. Sen var lina och jag med Alex och Jonte tills halv nio typ, klättra i buskar och åt pizza!
Helt okej, nu när man kommer hem möts man av nybakta havreflarn och goooodis!


STUDENTEN

Wiiie nu har Madde tagit studenten!
Och just nu sitter vi och väntar på fyllekärringen, sen ska vi dra och sola troligtvis. Sedan är det Maddes mottagning som gäller och då ska Jack äta tååååårta som aldrig förr, med vanilj kräm och jordgubbar..... Aaahhh. Har inte ätit nåt sen fem igår så är relativt hungrig kan man säga.

Sen igår var vi på mobergs igår, ni som inte var där missade ärligt något. Så satans varmt och svettigt men så sjukt kul! Dansa på scenen, dunkade!
Kom hem vid 3, så var sjukt trött imorse, nu ska jag vara lite social bye!

 

 


Påväg till skolan

Nu är linis och jag påväg till skolan, de var inte ens jobbigt att gå upp i morse, ärligt. DRACK LITE COLA BAH SÅ FÖRSVANN TRÖTTHETEN ;pPPppPpppP

Feddtt långt och nödvändigt inlägg, ändå ingen som läser.
Fast man vet ju hur mycket man hatar när folk inte uppdaterar, så kan lika gärna göra tråkiga och korta inlägg.


Haha, 03.40

Lina och jag går och lägger oss nu.
Seriöst de här har vart den bästa dagen i mitt liv. Haft så obeskrivligt kul med bästavän.
Och nu somnar vi till jordens bästa låt för att gå upp om 2 timmar. Payphone<3
Pusssss


Helvete

Lika bra att dansen gick åt helvete. Kunde allt innantill precis innan, sen får jag en lampjävel mitt i ansiktet så jag blir bländad. Det resulterar i att jag bara typ står där ett tag. FAN. Dock tappade dom andra också bort sig sen hehehehe.
Haha sen skulle vi spela upp wonderwall, den hade vi ju tränat fett mycket på ;PppPpPppP not.
Lina och jag bara satt och drog på strängarna på gitarren haha, fast sjöng gjorde vi och killarna gjorde ett fint solo.
9a på rådmansö, jag kommer sakna er.


Softar

Basebollracketar, vi känner så himla coola när vi glider runt med dem på stan. Folk måste ju tro att vi är dumma i huvudet, men livet blir så mycket roligare med dom! Haha.
Nu ska vi hem och duscha av den mysiga svetten, sen äta popcorn, sen uppvisning ikväll!



RÅDMANSÖ

Tårta!
Rådmansös längsta hehe, fick gå före hela kön för att vi skulle få tårta först, pga dansen. Ganska bra.
Dock var den inte så god, helt ok liksom.
Men nu sitter vi inlåsta i SOn för att göra klart den här jävla dansen som aldrig vill sätta sig på hjärnan.


Dance like nobody is watching.

Seriöst, jag är helt slut efter idag. Jag har dansat HELA dagen, med michelle och matilda. Förstår att vi drog från skolan för att vi inte fick som vi ville hehehe, men vi hade ju liksom en danslokal i norrtälje som vi har, och den har ju speglar och ett super ljudsystem på actic.
Men de är ju värt de, alltså att ha världens träningsvärk. För nu är dansen faktiskt ganska bra, men hoppas den sitter bara.. Måste öva lite mer imorgon. Snurr, hopp, krimskrams med händerna.. de fixar sig nog!

Sen idag har jag iallafall fixat problemet med mitt internet, jag är så jävla bäst. Jag sparade pappa, 900 spänn och fick ner det till 150 spänn, ibland är jag rätt bra. Sen har jag beställt ett eget designat busskort heehehe, även ett sommarlovs kort. Ca$hing.
Sen har jag bara åkt runt med Tildas moppe, eller hon körde, SOPPATORSK! CHECK!

Haha, puss.
Såhär kommer mitt kort se ut!


Första dator bloggningen.

Hejsvejs!
Var hos kusinerna idag, på vätö. Rätt mysigt där egentligen, var där massor förut, men de slutade liksom med åren. Tråkigt..
Men snart kommer Matilda hit! Hon tar moppen så vi kan brumma till skolan imorgon, eftersom vi måste öva som jävla galningar på dansen. Det skulle inte blivit någon dans i år eftersom ingen orkade ta tag i de, sen kommer lärarna 4 dagar innan man ska visa upp och ber oss dansa? För att vi typ är höjdpunkten heheheheh.
Men nu försöker jag, Michelle och Matilda iallafall få ihop något. Så vi har hela dagen imorgon och tisdag, sen på tisdag kväll gäller de!
Alla som är sugna på att titta får gärna komma och titta när vi gör bort oss!
Ska smita iväg och äta lasagne nu, mumsi hejdå!


Inget internet

Har inte kunnat blogga nu på ett tag för mina pengar tog slut. Alltså inget internet, men nu har jag wi-fi ett tag. Så HEJ BLOGGEN!
Min helg har varit sämst, ovanligt sämst. Subway, subway och återigen subway.
Regn, regn och återigen regn. Suger. Balle.
Lina sov hos mig i natt, sen åkte vi in till Norrtälje, nu vet jag inte om hon kommer hit igen eftersom att hon dissar mig. Hora.
Skoja bara, hejdå!


Subway

Nu sitter Lina och jag på subway, så obeskrivligt gott. Ingen av oss har ätit på hela dagen så det var drömmen, och kakan var ovanligt god.
När vi kom hem sov vi tills tio minuter innan bussen skulle gå så vi kastar oss ur sängen och sitter ofixade på subway, heta som attans.

Nu ska vi dra oss till flygis för att handla till en myskväll, puss!

 

D

 


Studiyng is another word for students are dying.

Jag förstår att lina och jag är ensamma i hela jävla FUCKING nian. Ingenting att göra och vi får inte åka hem för våra föräldrar. Bara vi som inte får. Förstår oss, JÄVLA BALLE.
Ingenting händer, sitter och glor.


Klassresa

Åh min dag <3

Först sög den, halv 9 på campus. Sen hallwylska palatset, Dramaten. SÖGSÖGSÖG.
Sen phazerball, jag fick panikattack för min klaustrofobi. De låg i en källare utan fönster och lågt i tak.
Haha alla killar hade liksom sagt; men de gör inte ont!
Näää, är det därför alla tjejer kommer ut och gråter när de blivit träffade i huvudet eller armarna och benen? Jaha!
Fysatan vilka äckliga sår dom fick.
Sen åt vi på Hard Rock Café och Fridays. Mumsi. Sen... GRÖNAN!
Vi åkte lite allt möjligt, skrek som galningar i popexpressen satt vi skulle få dansa pausa och nästa gång levels, kräsna brudar.
Sen skulle lina och jag köpa munk och varm oboy på kvällen, Hahaha åh vad det ägde. Lina dog typ haha övertrött.

Liksom en munk och en varmoboy 60 spänn? Åh sen kom höjdpunkten på hela dagen förutom kärlekstunneln.
Lina+jag+ensamma i radiobilarna=VÄRLDENS ROLIGASTE SAK ATT GÖRA!
Haha vi åkte fem gånger på raken och alla gånger själva hahhaha åååååh saknar redan..

Ska ta och sova nu, fast sov hela bussresan hem så får se om de funkar hehe. NATTI!

Bilder;


 


RSS 2.0