skola


Halsfluss

Har halsfluss just nu och ska gå på penecillin i 10 dagar så känner mig inte så jätte pigg, känns helt sjukt eftersom för mindre än två veckor sedan så var jag sjuk i en vecka. Hatar att missa i skolan, blä.
 
Har inte kunnat äta något på 2-3 dagar heller, bara ben&jerry glass haha, får smälta den u munnen först och svälja sedan. Allt annat gör alldeles för ont att äta, så glass och te är mina bästa vänner. 
 
Har ju fyllt år också, men vi tar de någon annan gång, för nu ska jag försöka vila lite, vilket är svårt eftersom ena sekunden är de lika kallt som om jag låg naken i snö och den andra är de lika varmt och svettigt som om jag var på solen. 
Puss

Skolfoto

Nu är det snart dags för vårt skolfoto, iiihh. 
Är typ nervös haha, första skolfotot utan tandställning eller snea tänder, ska jag le eller inte?
Lär ju se ut som ett rövhål, kommer glömma le och typ se förtoppad ut eller något annat som jag brukar. Snyggt liksom. Men nu ska jag fan försöka bli lite snygg, MEN AH EMMA. Lycka till, du ser redan ut som en röv. 
 
Marknad idag också, wie. Träffa fjuffs vid receptionen sen bussen till Norrtälje möta Robin och Lina. Puss hej leverpastej.
 

-

Why can't I see the real you behind all that good stuff?
 

Foto

Fotoooo, ut i regnet och fota, mysigt liksom. Men vi fick några bra bilder och gick tillbaka, dock skulle man inte vara tillbaka förrän om en timme, emn vi tänkte att man skulle få sitta och redigera. Men det fick man inte. Så då fick vi vara inne och fota, blä.  
Men nu sitter vi iallafall inne, bara en kvart kvar av lektionen, sen pannbiff med gräddsås och lingonsylt <3
Läääängtar till maten. 
 
Pappa och jag tittade iallafall på en plattång igår, antingen blir det en svart plattång med rosa detaljer, typ rosa värmeplattor osv. Eller en lite större plattång med guldiga detaljer. Den stora plattången är den nyaste och därför svindyr 2 099 kronor. Den svartrosa kostade 1 799. Men pappa la undan dem båda. Får se vilken jag får hihi. Vill helst ha den stora då den är mer gjord för ett sådant hår som jag har, tjockt och grovt typ haha. 
 
Pussss babys.
 
Från dagens fotolektion, då vi jobbade med skärpedjup;

hola

bloggen.
Har verkligen ingenting att blogga om nuförtiden, gör ju ingenting. Fast i helgen var vi i Rimbo, först hos Linas klasskompis Denice med massa tjejer. Sen hamnade vi hos Vicann med Bettsy, Victor, Sara och Timjan. Var svinkallt där dock och vid 2 fick Lina och jag ta Vicanns säng, eftersom båda typ satt och sov i soffan, de andra fortsatte att dricka. Fyllon. 
 
engelska tal idag också, omfg. Riktigt jävla nervöst. Men jag klarade det faktiskt, fick C-D typ. Helt okej betyg ändå med tanke på att jag inte använde några stödord eller något. 
 
Ledig på torsdag också, då ska jag sova hos min pärla på onsdagen och sen våldgästa hennes skola. Kommer att bli bäst, äntligen en skoldag tillsammans, hehe. 
Puss babes.
 
 
sexiga tjejer, för mer än ett år sedan.

RSS 2.0