Never play hard to get, play hard to forget.


Hola bloggen!

Sitter i köket med Linis, äter lite fil, ska börja fixa oss snart för att dra till några kompisar i Rimbo, c00la.
Hur spenderade vi vår fredag då? 
Jo, vi möttes i Norrtälje, precis som alla andra gånger, köpte något att äta, precis som alla andra gånger, satte oss på station och väntade på bussen som alla andra gånger och sen tillsist gjorde vi något som vi aldrig brukar göra la oss i sängen och tittade på skräckfilm :o
Såååå ovanligt. 
Nejmen idag ska vi iallafall göra något. Först gången vi typ gör något på en månad, ha! Brudarna med liv. 
 
Ska pysa nu byebye!
 

You'll never know what you got until you losing it. The truth is that you always knew what you got but didn't think you would loose it.

Sann rubrik.
 
Hej kära vänner! 
Min dator blev typ hackad eller något idag på stockholms bussen, något var det iallafall. För internet fungerade aldrig och det fanns helt plötsligt två Nobina nätverk, jag valde bara ett och de funkade aldrig. Sen helt plötsligt så öppnar den alla mina program på min mac, sen börjar volymen höjas och sänkas. Ni vet ju hur det låter på en mac dator, så de var ju rätt tydligt. De var skitläskigt, så jag stängde av wi-fi't och sen dess har de vart som vanligt. 
 
Skolan idag gick verkligen superfort. De var en super slapp dag. Vi började 12.05, jag kom tio minuter försent dock missade jag inget, sen slutade vi en halvtimme tidigare. Dock var jag tvungen att stanna då jag hade ett möte i skolan, men hon kom inte så jag väntade i en halvtimme för ingenting. Anus. 
 
Annars har min dag vart helt okej, snabbt som attans gick den, och imorgon är det fredag och jag har som vanligt ingen aning om vad jag ska göra. 
Pussss
 
Jag idag;
 
Jacka från någon affär i New York | Jeans från Hollister | Tröja från Bikbok 
 
 

-

 
• Jag äter knäckebröd som en annan äter chips. Alltså utan smör eller något.
 
• Jag kan verkligen inte gå på A-brunnar, känns som om det ska hända mig något om jag gör det.
 
• Jag måste slå mig i pannan varje gång det är en tid som t.ex. 14.14, jag får verkligen panik om jag inte gör det, om jag tillexempel sitter på bussen brevid någon jag inte känner så måste jag slå mig i pannan. Måste se stört ut.
 
• Jag ÄLSKAR makrill, jag förstår mig inte på folk som inte tycker om det. 
 
• Jag garvar ofta åt mig själv, jag kan börja skratta innan jag ska säga något för att jag tycker att jag är så jävla skön. 
 
• Jag dricker hellre mjölk än cola. 
 
• Jag har haft tandställning, så när jag ser folk som har det tycker jag att det är det äckligaste som finns. Sorry broes, tråkigt men sant. 
 
• Jag tycker inte om att bada, badade 2 gånger i sommar. 
 
• Ofta när jag vet att de är folk som tittar på mig gör jag något pinsamt. Som när jag lånar Alex eller Jontes skateboard. Då åker jag och ska se lite cool ut och så ser jag att de är folk som tittar, då ramlar jag nästan alltid. 
 
• Om jag ser en bebis glo på mig och hans föräldrar inte tittar då gör jag alltid fula miner åt den. 
 
• Jag ska egentligen plugga nu med tanke på att jag har 5697 saker att göra.
 
Så nu ska jag sluta, men ville bara uppdatera lite snabbt hehe.
 
 
 
 

Gardasil

Åh, efter skolan måste jag ta de sista Gardasil sprutan... Den mot livmoderhals cancer. Det gör så himla ont, hatar sprutor. Men de är skönt att det verkligen är den sista. 
Får tvinga Lina att följa med mig upp dit, för har struntat i att göra det på tre veckor, iochförsig har jag vart sjuk också så har inte riktigt kunnat. 
Sen ska jag hem och plugga, plugga och plugga lite till. Inte att rekomendera att vara sjuk i en vecka. 
Ska fortsätta med att leta inspiration till min triptyk nu, sen skriva ut det på min tumblr. 
Ha en bra dag!
 
 
Haha så jävla fula.

Jag tror faktiskt jag avlider.

Åh.Herre.Fucking.Gud.
 
Jag brukar aldrig kommentera bloggares inlägg, inte ens när de är tävlingar osv. Men idag fick jag något ryck och kommenterade på Dessies blogg där man kunde vinna en länk. 
OCH JAG FUCKING FICK EN LÄNK!!!!!!!!!
Min blogg är länkad på Dessies blogg, HUR COOLT?!
Mitt hjärta slog typ tusen volter, min statistik har aldrig i hela mitt liv vart såhär hög, helt sjukt, av Dessies länking har jag fått ca 107 nya unika på 2 timmar. 
Det här är helt sjukt, omajgad.
 
I natt somnar jag med ett leende på läpparna för första gången.
GODNATT BABES!
 
 

Don't you worry child

Upon a blue hill, across a blue lake.
That's where i had my first heartbreak.
I still remember how it all changed, but my father said, don't you worry, don't you worry child.
 
Bästa jävla låten, kan inte sluta lyssna, fan jag längtar INTE till den dagen då jag har tjatat sönder den här låten. De värdelösa är att jag inte kan lyssna i mina lurar, som egentligen är pappas. Dom är verkligen skitbra, svindyra också. Liksom när jag skulle lyssna i dem på måndags morgonen, när jag inte använt dem på en vecka, då funkar bara den ena luren. Var riktigt nära till tårar då pappa sagt att jag får betala dem om jag har sönder dem, och de kostar liksom 2000
Sen berättar jag det för honom och han blev galen såklart, och sa att han bara väntat på att jag skulle ha sönder dem. Jag sa att jag inte använt dem på en vecka och att de funkade innan. Så kommer jag hem och kopplar in dem i datorn då funkar dem? 
Så det är min fittmobil som kopplar ur en lur, vi testade med ett par andra hörlurar också, den gör likadant. Varje vänsterlur funkar inte. Bra liksom. 
Men pappa blev ju iallafall lite ägd hehe, jag var ju rädd om grejerna. TAKE THAT.
 
Långt onödigt inlägg.
 
 

24/09-12

Hey babes!

Hahahaha vafan hände med "hey babes"? Varför blev de sådär? Bra dator. 
Sitter och pillar med en affisch i illustrator, de är faktiskt kul ju hihi. Fast kom på att jag glömt laddaren till datorn i skolan, så blir inte klar ikväll.. Damn jag som var så nära. 
Har ju lagom mycket att ta igen nu när jag vart sjuk i en vecka, men imorgon ska jag troligvis stanna i skolan på tutorial time, så jag kan få hjälp med matten. 
 
Träffade älsklingen idag, vi åt subway och träffade senare Julia och Louise. Pratade lite och så, skrattade. Skönt att umgås med folk så man tänker på annat.
Men ha det så bra tills vi hörs igen bye!
 
Såhär såg jag ut idag!
 
 
 

Schema

bry er inte, ska bara spara bilden.
 

Blondie

Herregud vad jag saknar mitt blonda hår i just denna minut. Fast jag vet hur mycket jag hatade det på vintern, de var så jävla äckligt. Men när jag hade långt lockigt med bruna slingor var det drömmen. Hur fan kommer det sig att jag typ inte har några bilder från det?
Kanske ska bli lite ljusare igen..? Typ lägga i slingor eller något, får se hur det blir med det. Här får ni lite bilder från när jag var blond iallafall.
 

 
Ska jag färga ljusare?

@sängen

Redigerad version:
 
Ligger med lina och anna-maja i bingen, har haft världens bästa kväll. Taco middag med tända ljus, massa skrattattacker, haha sovrummet och sedan skräckfilms maraton i sängen.
 
Orginal:
 
suttit som fån vid matbordet,rapat, skitit, inga ljus, tänd taklampa, ingen tar undan, ingen torkar bordet, dräller som grisar,. TRUE WORDS BROE.Sen sängen, hitta en dildo och sexleksaker, dö av garv, kasta dildon på varandra, skrika, gråta av garv. Sen skräckfilms maraton. Alla somnar tiep. Sen vaknar lina igen vi dör av garv åt anna-maja som snackar i nattmössan
Anna-maja: "varför gör ni såhär?" "De är inte bra, inte alls" 
EmmaoLina; eeeeh... DÅDAH?
Anna-maja; byter skräckfilm liksom.
EmmaoLina; vad fan snackar du om, hahahahahahha"
 
 
 
 

Hola!

Sitter med Lina i min säng, vi kunde ej vara utan varandra, ovanligt haha.
Det regnar ute, kul liksom, vi som tänkte gå ut och mysa på något berg men nu åker vi till rimbo hejdå! 
 
 

Förlåt..

för dålig bloggning, men idag var ingen bra dag. Alls.
Var jätte taggad till morgondagen, men som vanligt så gick dom åt helvete, nu återstår bara lördagsplanerna.  
Aja, åker in till Norrtälje imorgon och träffar Lina. Sen sover vi hemma, alltså inte med varandra. Kul. 
Men vi kanske kollar på bio, men i Norrtälje isåfall, eller täby. Eller jag har ingen aning, vi får se vart kvällen bär oss. Jag måste iallafall beställa mig ett nytt bank kort, då jag lyckats tappa mitt.
Fattar dock inte hur det gick till, jag och Lina gick från station till banken kollade hur mycket pengar jag hade, gick tillbaka till station. Då bestämde jag mig för att köpa nåt på pressbyrån, då är det helt plötsligt borta? Då hade kanske gått max 5-10 minuter? Så vi gick tillbaka till banken, de fanns inte där någonstans. 
Helt jävla borta, som om de gått upp i rök. Och de var förra veckan, så de är verkligen borta. Så beställer ett nytt och hoppas på att det kommer snart.
Ska platta mitt nytvättade hår nu, pussisar.
 
Curly, natural me.
 
 

Bloggning, Masterchef, grönsaker+dipp och varm oboy med grädde + kanel = perfect.

Masterchef är på teven, åh älskar det. Vet inte varför, hatar att laga mat men de är så jäkla bra på något sätt. Och nu medans jag sitter och skriver det här trycker jag i mig morötter och gurka med min hemmagjorda dipp och till det dricker jag varm oboy, svårt att gissa? Nae.
 
Och ja, jag har legat i soffan exakt hela dagen. Det blir så när man är sjuk. Skulle gått till skolan imorgon men har fått sådan jävla hosta, har aldrig haft sån här hosta tror jag. Så pappa sa att jag inte fick gå till skolan, jag ville ju faktiskt gå eftersom jag missar så in i helvete. Får gå på fredag istället. 
 
På fredag ska jag och Lina gå på bio i täby eller något. Svensson kanske också följer med om hon är ledig, hoppas! Sen på lördag är vi ensamma hemma hos henne, så blir väl mysmiddag med B&J's och kanske någon hyrfilm. Ska skynda mig att dricka upp min oboy nu innan grädden smälter, puss.
 

Just girly things.

 
 
 
 
 
 

 

-

You said you'd love me and i said it to.
Only diffrence is that i didn't lie to you. 
 

Aagghhhh...

Jag dör. 
Det är så jävla gott.
 

Family Guy

sitter och bloggar lite framför family guy, haha de roliga är att jag är helt ensam hemma och jag sitter verkligen och garvar. Tänk om någon skulle titta in genom fönstret utan att se teven, så sitter jag där som ett jävla cp och gråter av garv typ, haha. Stewie är ju verkligen bara bäst.
Funderar på att gå och göra kopp varm choklad med grädde och kanel igen, de är ju så satans jävla gott. Fuck kaffe. 
Jag tror jag ska gå till skolan imorgon, men jag är sämre idag än vad jag var igår, men jag måste typ gå. Jag kan inte missa mer, eller så går jag på fredag.. Ska kolla hur jag känner mig imorgon bitti.
Ska gå och göra varm oboy nu, pussar!
 

 

House

Sitter i soffan och tittar på House, älskar det. Fast de har blivit rätt dåligt på sista tiden, när de först började ägde de, men nu handlar de så himla mycket om hans privatliv osv. Och nu har han inte ens ett team? Wäh. 
Det var så mycket bättre förut. 
 
Men iallafall, har nyss gjort mig en kopp varm oboy med grädde och kanel, mums och en tallrik fil med flingor och bär. Oboyen är skön i halsen, men flingorna skär i halsen. Aja får dricka mycket te senare, ska fortsätta titta på House nu, pussisar!
 

 

-


The Simpsons

Ligger i soffan i nya vardags rummet och kollar på simpsons. Ganska skönt att vara sjuk ju, fast jobbigt att de gör ont i halsen och att man inte kan andas. 
Ligger iallafall med datorn i knät och tittar på saker jag önskar mig, fyller ju faktiskt år snart om 2 veckor och 2 dagar för att vara exakt! Jag har 4 saker jag vill ha, men de sista två kan jag inte bestämma mig emellan.. Två olika hörlurar men vet inte vilka jag vill ha.. Eller om jag ska önska mig båda? Hmm. Återstår att se!
 
Vad ska jag ta för färg på plattången?! Jag kan inte bestämma mig.. Rosa, leopard, vit, svart, svart&guld..? 
Tror att de blir leopard.
 






 
 

Lyckan.

När pappa kommer hem med en Strawberry cheesecake B&J. 
Min kärlek till dig växte just med någon kilometer.
 

 
BIG FUCKING LOVE.
 
 
 

Jag saknar att vakna med ett leende på läpparna.

hejsanhejsan.
stannade hemma från skolan idag, jag blev sämre under natten.. Jag måste troligtvis stanna hemma imorgon också, aldrig i livet att jag kommer orka gå en vandring runt en sjö, när jag mår såhär. Vrål förkyld och ont i halsen. 
 
jag har inget mer att skriva, försöker komma på något. Men mitt liv är tråkigt och händelselöst. 
jag lägger upp massa bilder som kompensation. 
Bye.
 
bilder får ni laaaaater.
 
 
 

forever alone

Nu har Lina åkt hem.. Fan.
Man blir så himla deppig så fort hon åker. Men jag lär väl se henne snart igen. 
 
Jag känner mig verkligen så jävla sjuk, kunde inte svälja imorse för att jag hade så ont i halsen, de har blivit lite bättre men de är fortfarande inte borta, så jag funderar på att stanna hemma från skolan imorgon, men vet kanppt om jag vågar. Lektionerna ligger ju på 2-3,5 timme. Missar man en lektion missar man ju sjukt jävla mycket..
Men jag tänker inte åka till skolan om jag mår piss.
 
Tog nyss en dusch också, åh vad det var skönt. Har känt mig så grymt äcklig då Lina och jag bara legat inne och frossat godis, chips och läsk i ett mörkt rum framför min dator och svettats. Fräscht.
Ska gå och äta nåt nu, någon mat, inte godis. 
Haha bye.
 

 
God damn i miss it.

@sängen

Ligger i sängen med Lina, livet äger. Not.
 
Åt Ben&Jerrys idag, strawberry cheesecake. Nya favoriten, helt klart. Jonis och Virre var även med oss i, ja typ hela dagen, heöhöheö. Vi köpte även cheeseballz, hattar och jordgubbs choklad till skräckfilms kvällen. Haha.
Nu ska vi fortsätta LML;a nåååeet. 
hejdå rövhåls skinkor.
 
 
SEXYNESS
 

Hemligstämplat

Dagen har vart så grymt rolig, vi gjorde en helt sjuk tanke till verklighet, haha. 
Först var det bara en tanke som var helt cp, och nu har vi faktiskt gjort det, åh fy vad jag älskar dig Lina. Hemligt uppdrag, bästa vi har gjort. Glida runt i onepiecer haha, (inte det som var uppdraget, men en liten del av det).
Haha iallafall, efter uppdraget drog vi oss hemåt, pizza med vitlöks sås, cola, lantchips och ostbågar väntade på oss här hemma. Bästa <3.
 
Lina sover iallafall här i natt, och kanske imorgon beror på mig. Men vi ska nog glo någon till film nu, hittills har vi sett, "the cabin in the woods" och "the exorcist".
The exorcist sög ju, trodde den var skitläskig, den var inte läskig en enda gång, och skriver inte det för att leka cool :ppPP. Utan den var inte läskig. 
The cabin in the woods var isåfall läskigare. Äckligare. 
Bye bitches.
 


 
 

Wiho!

Imorgon är det fredag, är inte ens taggad. Eller jo, är taggad till skolan för Linis ska hälsa på imorgon iiih!! 
Men sen så kommer de ju bli deppression hemma hos någon av oss, de har börjat bli standard att göra på helgerna nu. Det är verkligen sjukt kul att bara sitta hemma med Lina i ett mörkt rum, med en film (ibland inte ens de, då ligegr vi bara och glor, pratar inte ens) och göder oss med massa skräp. 
Det är inte bra.
Vi måste börja göra saker, så vad säger du Lina eftersom jag vet att du läser detta, ska vi göra något kul uppdrag i helgen? Leva yolo som satan.
Hahahaha tönt. 
Men vi måste göra något iallafall, ha de bäst nu!
Så ska jag fortsätta med min tråkiga 3 timmars långa svenska lektion.
bye.
 
 
jag älskar dig.

Falling to pieces.

hola bloggen.
Var ju som sagt med Lajna idag, vi gjorde ingenting, som jag hade trott, haha. LOL. 
När börja du skriva lol då emma? Inte var de igår iallafall, utan de var alldeles nyss. Kul. 
Jag och Lina sitter just nu och skriver värsta novellerna till varandra på hotmail haha. Bara för att skriva av oss hahaha. Åh. Jag var stenseriös. Får snart hennes, hoppas hon också var seriös nu höhö.
 
Förstår att jag nästa började gråta på matte lektionen idag. Haha. Åh Emma du är så pinsam. 
Men alltså. DET ÄR SÅ JÄVLA SVÅRT. 
Rådmansö skola har ju VERKLIGEN INTE lärt ut de, de skulle göra. Usch fy och blä.
Jag fattar fucking ingenting av vad vi gör, jag kan inte ett enda tal själv, och om två veckor så har vi matte prov, nämen gud så trevligt!
Men satt faktiskt och pluggade nu, men papsi. Tur att han är grym på matte. Varför fick inte jag den genen?
Den måste ha hoppat över en generation. Helt klart. Tur att jag kommer få matteproffs till ungar då. 
 
Ska sitta och uppdatera inkorgen nu, för att se om Lina har skickat sitt än. BYE BITCHES.
 
Viktor, Linis & jag 2day. 
c00l förkortning btw. 
 



 

Woops

Ojsan, dålig bloggning. 
Men mitt liv är helt uppochner vänt just nu, mina dagar består av att vakna på morgonen och aldrig mer vilja gå upp, tvingar mig ändå. Dåsar mig igenom skolan och sen släpar mig hemåt. Eller till Norrtälje för att träffa min älskade vän. Vad skulle jag gjort utan dig?

Troligtvis inte orkat leva längre. 
Men sitter iallafall på stockholmsbussen just nu, ska till Norrtälje och möta Lina. Vi lär inte göra något, bara sitta någonstans och glo som vanligt. I hate my life and i want to die. 
Bye.
 
old pic.
 

Morgondagen

Skulle egentligen på Kapten Röd imorgon med massa saknade människor, men varken jag eller Lina känner oss speciellt taggade, allt vi vill är att sitta hemma och ta det lugnt. Så vi ska ta en "ta hand om oss själva kväll". Vi ska fixa naglarna, ha ansiktsmask, äta ben&jerry och bara prata och kolla film. Låter faktiskt bäst.
 
Har iallafall lyckats komma ur min sängkoma som jag haft i 4-5 timmar nu och städat rummet och så vidare..
Ska packa nu också, ska till mamma imorgon, eller alltså jag ska egentligen bo där under helgen, men jag känenr att jag vill vara med Lina en natt i helgen, jag behöver det. 
 
Ska iallafall gå och packa nu och slänga smutstvätt i tvätten, puss, hoppas ni får en bättre helg än vad jag kommer få.
 


I syndens flod växer inte lotus.

Livet suger.
 
jag hatar verkligen mitt liv, alltså fyfan. Varje morgon när jag vaknar så vaknar jag först och är glad, sen kommer livet tillbaka och jag inser att de inte finns något att göra. Jag kan inte göra något åt det här, allt ligger på dig. 
Det var faktiskt sjukt längesen jag kände såhär, kan ha varit flera år sedan, visst jag har gråtit men att känna att man bara vill ligga kvar i sängen och aldrig mer gå upp varje morgon var det längesen jag kände. Att känna att man inte längre orkar. Det tog stopp här. 
 
Lina, min älskade vän. Du är enda anledningen till att jag orkar upp. Jag mår piss varje sekund jag inte är med dig. 
Vi ses imorgon, jag älskar dig föralltid.
 
4
 
Du är den enda som är värd att skada sig själv för.
 
 
 
 
 
 

Hotta cambilder.

Bjuder på lite snygga cambilder från ungefär när som helst, enjoy.
 





 
 

Min bästavän.

Utan dig är jag ingenting, utan dig är mina dagar tomma, utan dig fylls inte mina dagar av galna saker och hysteriska skratt, utan dig inget mig. Du är som min luft jag behöver andas, jag måste ha dig för att orka leva, utan dig skulle jag inte orka mitt liv. Vad skulle jag gjort utan dig? Min bästavän. 
Du finns här för mig dag som natt, jag kan lita på dig till 1000000 %, du har inga andra vänner att skvallra för, och jag har ingen annan att skvallra för än dig. 
Jag kan verkligen vara mig själv med dig, du är verkligen som min syster, vi gör ALLT tillsammans, ska någon av oss åka någonstans är det självklart att man frågar om den andra vill med.
Jag har nog aldrig kunnat vara mig själv så mycket som jag kan med dig, aldrig haft en så otroligt bra vän, någonsin. Det finns inte en ända sak du inte vet om mig, du vet vad jag hatar, du vet vad jag älskar, du vet vad mina största komplex är med mig själv, och de bästa av allt, du har samma komplex som jag. De är så skönt, för vi kan skämta bort våra komplex, vi skämtar om dem, vi har hållt på i ett år och de är fortfarande lika jävla roligt. Men att andra människor runt omkring oss tycker vi är jobbiga skiter vi fullständigt i, skämten blir ännu värre och ännu värre, tills de knappt handlar om samma sak längre. De är så skönt med dig, för de finns ingen pinsam tystnad. Sitter vi på en buss och de är knäpptyst, så är det bara skönt. Börjar någon snacka och den andra vill sova, så säger man helt enkelt kort och gott: Håll käften, jag vill sova, eller bara; var tyst jag orkar inte höra. Att vara trevlig är inte heller något tvång mellan oss, grisnylle, pungskalle, rövhåla, fisnylle, bajsbula, hora, horjävel, fittskalle, hök, häst, kamelface är ord som används flitigt mellan oss. 
Ska man byta om med dig så är det inget problem, man tvekar inte ens, man slänger bara av sig kläderna som om du inte ens var där.
Vi gör de mest sjuka grejerna tillsammans, som i helgen, haha åh. Det är helt sjukt att vi gjort det, visst Lina? 
Inget som jag tänker ta upp här, men skulle någon någonsin få veta det skulle jag bokstavligen fly från Sverige. 
Du är den ända jag kan bråka med, och sen vara vän med 20 sekunder efter. Nu snackar jag inte om sms bråk, jag pratar om tjafs i verkligenheten. Du och jag bråkar ju nästan jämt, om allt. Vi tröttnar på varandra, vi hatar varandra, vi skriker på varandra. Men vad gör det när man sen inser att man bara har en vän? Lina Andersson. Och när man bara har en vän så känns det onödigt att bråka med den, så vi blir alltid vänner efter någon sekund. 
Vi klarar oss igenom det här tillsammans älskling. Båda har det lika svårt, men vi kommer att klara det. 
 
Jag ville bara att du skulle veta det här, att du är min sol. Du är luften jag behöver för att leva, utan Lina inget Emma. Jag gör allt med dig, utan dig skulle jag inte ha något liv. Det har jag ju iochförsig inte med dig heller, men då är jag åtminstone med dig, då man kan skratta åt de mest dumma saker, saker som inte är roliga för 5 öre. Som med moppehjälmarna, hur kul var det? Skitkul egentligen, men enligt någon annan som skulle ha lyssnat skulle den väl undrat om vi nyligen kommit ut från psyket. Alla våra videos, den ena dumma, tråkiga, skabbiga, äckliga, roliga videon efter den andra. 
Så nu har du fått världens novell, och jag har bara känt dig i ett år, helt sjukt att någon på så kort tid kan betyda världen för en, men den här novellen förtjänade du.
Jag älskar dig.
 
 
Tänk att jag på vissa av de här bilderna inte visste att tjejen brevid mig en dag skulle bli min absolut bästaste vän.
.
 




Du är världens bästa människa och det var när jag började umgås med dig jag började leva, glöm aldrig det min absolut bästavän.

Foto

Nu på morgonen hade vi foto, och vi lekte lite med bländarljus och slutar tider osv. Vi blev indelade två och två och fick en kamera och ett stativ, sen skulle vi ta två bilder, en oskarp och en skarp. Saker som rörde sig alltså, ex. en bil hehe.
 
Efter skolan ska jag nog gå till Täby centrum och shoppa lite, har två tröjor jag funderar på att köpa sen ska jag nog köpa underkläder och sådant. 
Pussss
Här är iallafall bilder Emelie och jag tog;
 


 
 
 

I bilen

Tjockar mig i bilen påväg till skolan med mamsi, hihi. Först tog vi en tripp till donken, sen vidare till OKQ8, köpte snickers och pucko hiehiehie. Mums.
Vi ska ha ett möte klockan 9 till halv tio, om ADDn, sen ska jag försöka hitta mitt klassrum, jag hittar fortfarande inte på den där förbannade skolan. 
Men jag tror faktiskt att vi ska vara i rum 42, tror de var foto vi skulle ha, men eftersom att mitt schema is gone så kan jag inte titta. Och jag är definitivt för lat för att gå in på hemsidan och titta.
 

 
 
 

-

 
Men har vart i Edsbro i princip hela helgen, sov hemma hos mig med Lina en natt, men igår sov jag hos kokken och hon hos Wille. Vi var på någon fest hos (Teddy?) Några kom med båten sen gick vi till Teddy. Haha, där var det väl inte direkt drag, körde armbrytning också, jag förlorade. Sedan körde vi fyra tjejer mot Mattias, nästan så att han vann ändå, sjukt. Haha, sen slog Mattias ner ragger på skämt, hahah han blödde i hela fejan för han hade börjat blöda näsblod, hihi. Jag och kokken drog tidigt med Linnea och Freddan. Sen skildes vi åt vid kokkens hus.
 
Idag vaknade vi vid typ 11, åt frukost och åkte till Wille och väckte dem haha. Sedan har vi inte gjort så mycket, vi åkte till Danne och höll på att dö på vägen dit, han körde som en jävla dåre i leran och vi höll på att välta 7-8 gånger. Jävla galning. 
 
Nu sitter jag här hemma i min ensamhet, fick pizza till middag, har aldrig ätit så fort i mitt liv. 
Nej, men nu ska jag gå och duscha bye!
 

RSS 2.0