Tips...?

Har inte så mycket att blogga om egentligen, så har någon något tips på vad jag skulle kunna blogga mer om?
Skulle vara bra om jag fick veta vad ni vill läsa!

Vendela

Är hemma hos Vendela och färgar håret på henne, vi ska färga det lite mörkare då hennes färg gått ur sjukt mycket. Var så jävla kul, för vi hade ingen handuk emellan håret och hennes rygg, så håret färgade av sig på ryggen. Så när vi kollar och ska tvätta bort det på ryggen, då har de här små hårstråna man liksom har över hela kroppen blivit svarta hahahah. Det var så sjukt kul, haha. 
 
Sen gick nationella bra idag också, så en allmänt bra dag helt enkelt. Känns så sjukt skönt att det är över. Hatar att hålla tal, haha.
 
Jag idag
 

If I lose myself tonight, it will be by your side

Nationella prov imorgon, är så sjukt nervös. Men det hör väl till antar jag... Ska hålla tal om framtiden i 4 minuter på svenskan. Är helt okej nöjd med mitt tal, har läst det för pappa och syster några gånger, så det känns ganska bra. Ska bara skriva ut det, och göra talkort hehe. Önska mig lycka till!
 

Volanglinne

Köpte en ny tröja idag, eller tröja och tröja. Det är ett linne med skinnvolang längst ner. Köpte den på Bikbok för 299 kronor. Är faktiskt riktigt nöjd, har velat ha något sådant här länge! 
 

9A

 
Älskade, fina, saknade 9A. Hur mycket jag än avskydde er 7-9an så saknar jag er så sjukt mycket nu. Vill bara tillbaka till de där 3 åren.

Cover

Tänkte tipsa om en jättebra cover på låten Thrift Shop, hittade den på facebook. Sen letade jag upp den på spotify, och nu kan jag inte sluta spela den. Riktigt bra är den, lyssna på den! Tar ett tag innan den kommer igång men spola fram till ungefär 0:10 så borde den kommit igång!
 
 
 

Funäsdalen

Nu är jag hemma från Funäsdalen, eller jag kom hem i torsdags natt, men kom inte hem till mig själv förrän igår på dagen. 
Vi har haft det ganska mysigt, ätit uppe i fjällstugan på toppen av berget, spelat kort, myst, skrattat och ätit en jävla massa haha. Vi åkte skidor andra dagen sen skulle vi egentligen åkt dagen efter också men  jag blev sjuk och kunde inte åka. Sedan dagen efter tänkte vi att vi skulle sola och gå ner till pannkaks stugan, men de blev ingen sol och när vi gått ner för den sjuuukt långa backen till pannkaksstugan så visar det sig att den är stängd, så det var bara att vandra upp igen.
Sen åkte vi hem med buss i 9 timmar till Stockholm igen, bara Vendela och jag. Vi hade panik när vi kom fram till central stationen, för de var typ mitt i natten och vi hade typ 10 minuter på oss att ta oss därifrån ner till T-centralen och de var jobbigt kan jag säga. Sen visar ju inte människor någon hänsyn heller när man har sjukt mycket väskor, dom bara trycker på. Jävla idioter. Jaja, men de hela slutade lyckligt och vi kom hem lyssnade på musik och sen ramlade vi i säng någon gång runt 1 skulle jag gissa. 
 

Tröttnade igen

haha..., jag tröttnade på min nya header så gjorde en ny och nu är jag faktiskt ganska nöjd! 
 
 

sämst

Jag vet att jag verkligen vart sämst på att blogga, men har verkligen inte haft någon inspiration över huvudtaget. Finns absolut ingenting att blogga om, jag får ingen lust att blogga på vintern och våren alls. Tycker inte om ljuset eller någonting haha :(. 
Men jag ska verkligen försöka blogga mer nu, kanske inte blir så cp sjukt bra uppdatering fram tills på torsdag, för då ska jag ha nationella svenska tal. Så ska lägga all min energi på det. 
 
En bild på mina relativt nya jeans.
 

RSS 2.0