Fest

I fredags var jag ju som sagt på en fest i Åkersberga med Vendela och Anna-Maja. Det var faktiskt riktigt kul, eller ja. Var en läskig kille som höll på och tjafsade med Vendela och mig om ingenting. Sedan stalkade han Anna-Maja, och vi försökte få henne att hålla sig borta från honom, då blev han skitsur. 
Aja, på slutet blev allt bra, Vendela, Robin och jag dansade till 2012's mashup. Seriöst, sjukt bra låt. Så kvällen blev faktiskt väldigt bra. 
 
Puss.
 

Åkersberga

Sitter hos Anna-majisen med Victoria nu, snart ska Anna-Maja och jag ta bussen till Åkersberga och möta upp Vendela sedan ska vi på en fest i Åkersberga, någon lokalfest där. Får se om de blir kul eller om det kommer suga, hoppas det blir en kul kväll.
Aja puss på er.
 
Vendelis och Emmzåår idag.
 


Can i be the one?

Snabb bloggning, ska ut och möta Matilda nu snabbt, börjar 12 och alla bussar har kommit i tid idag, har haft värsta flytet. Känns bra! 
Igår var mysigt, åt pizza med bästisarna, Alex, Jontis och Linis. Min älklings lina fyllde ju 17 i tisdags. Så blev lite födelsedags middag hehe. Sen åkte jag hem med tio bussen, puss på er babes!
 

Godmorgon

Vaknade för cirka en timme sedan, lite mindre faktiskt 40 minuter. Whatever. Men ska iallafall gå och försöka få i mig lite yoghurt, får inte äta vitt bröd längre helst, fuck you mage. Åker till mamma idag också, så förvänta er inte tiptop uppdatering. 
 
Ska träffa mina bästisar efter skolan också, Jontis, Alex och Linis. Äntligen.
 
Live från just nu

Sommar

Antar att alla saknar sommaren lika mycket som jag, så här får ni några bilder från 3 somrar sedan, enjoy!
 
 
 

Colouring

Har nyss färgat Vendelas hår (omgomgomg), jag tror det blir bra faktiskt, sitter uppe vid teven medans hon duschar ur färgen, hoppas på ett vackert resultat. 
Pussss.
 
Vad kan det bli för hårfärg?
 

Akuten

Nu har jag ju dock något mindre kul att berätta, igår när jag ställde mig i duschen så kände jag liksom hur magen drog ihop sig, den liksom spände sig som om den väntade på ett slag. Men de var inget mer med det, så jag tänkte inte på det och gick och la mig i sängen och tittade på en film, sen kände jag att den liksom spände sig ännu mer och sen bröt helvetet ut, min mage drog ihop sig i kramper. Alltså jag har spytt av mensvärk, men de här, de här var en klass för sig. Helvete vad ont det gjorde. Så jag grät, jag låg inne i mitt rum så jag försökte ringa pappa som var i vardagsrummet eftersom jag inte kunde gå. Men någon dammsög så ingen hörde hans telefon. De var då jag började skrika, smärtan kom i vågor, jag kunde inte andas, jag hyperventilerade och kallsvettades, då hade tydligen Jenny hört mig och sagt till pappa att jag grät. Så han kom inrusandes och jag bara skrek, jag gallskrek och grät rätt ut. De försökte få mig att berätta var det gjorde ont, efter ett tag sa de att vi måste åka till akuten men jag ville inte, jag ville verkligen inte. Men tillslut blev jag tvungen att ge med mig för smärtan gick inte över. Så vi åkte in och behövde inte vänta så länge, sedan tog de blodprover, blodtryck, tempen och urinprov. Jag fick ha en slang i armen medan vi gick ut till väntrummet och väntade på doktorn, där satt vi i en och en halv timme, jag höll på att svimma där ute. Men tillslut kom vi in och doktorn kände på min mage och frågade var det gjorde ont. Sedan drog han slutsatsen och sa att antingen var det en cysta som spruckit, eller så hade jag tarmvred eller så är det min blindtarm och är det min blindtarm så måste jag opereras, så det hoppas vi inte på. 
 
Usch den där smärtan önskar jag ingen. Fyfasen.
 
 
 

Jag har insett nu, iallafall för denna gången, att deppa ihop över något som är över och inte kommer tillbaka inte leder någonvart. Blir bara ledsen, så ska nog låta mina hårddisk med över 50 000 bilder vara ett tag. Ska inte göra mig själv illa genom att titta på alla fina minnen som försvunnit, men livet är till för att göra nya och minnen är just till för det, att vara just minnen. Något fint att komma ihåg, man kommer uppleva något kul igen, världen stannar inte bara för att man saknar något, och inget kommer tillbaka om jag gråter över det. 
 
 
 

Far away

Fan, varför förstår man inte att man är lycklig när man är lycklig? Varför inser man det efter att allt är slut? När sista kapitlet i lyckan är slut och boken är stängd, det är då man inser hur jävla lycklig och hur bra man hade det. Varför lär man sig aldrig ta vara på saker?
Jag hade nog världens underbaraste sommar utan att jag själv visste om det. Den bästa jag haft egentligen. Men jag fattade det aldrig, jag förstod inte hur jävla bra allt var. 
Jag hittade en bästavän för livet. 
Jag hittade mina två allra bästa killkompisar. 
Jag hade riktigt kul och levde för dagen vissa gånger.
Jag fick veta hur det var att vara riktigt jävla kär. 
Jag mötte nya människor. 
Jag hade en underbar skolavslutning.
 
Men nu. Nu är allt slut, min bästavän och jag har inte längre den där drömkontakten, men vi försöker låtsas som om den fortfarande finns där. Men det gör den inte, vi försöker inte låtsas om att vi glider ifrån varandra, men det gör vi, för varje jävla dag som går och utan henne så går det inte. Mitt liv kommer stanna upp, mitt liv kommer bli svart och tillsut släckas. Hon är ljuset i mitt liv och den enda människan på jorden som jag skulle ta mitt liv för. Jag älskar henne över hela mitt hjärta. Mina bästa killkompisar har jag glidit ifrån, en av dem har verkligen försvunnit ur mitt liv. Vi pratar om att träffas hela tiden, men de blir aldrig av. Vi hörs aldrig av och nu är allt borta. Mina första riktiga kärlek var en skithög som jag ångrar att jag någonsin träffat, jag avskyr honom över hela mitt hjärta. Jag önskar jag kunde krossa hans hjärta som han krossade mitt. Alla de nya människorna jag träffade har jag tappat kontakten med, de finns ingen kvar med mig. Att leva för en dag går inte längre då alla vänner sakta men säkert försvinner rakt ur mitt liv och jag kan inget annat göra än att stå och titta på medan tårarna sakta rinner. Min skolavslutning... Min underbara klass, 3 år fick vi, 10 år med vissa... Jag har förlorat 2 bästavänner under dessa år, mina själsfränder som visste allt om mig som jag nu inte ens hälsar på när jag ser dem längre. De är hemskt. Alla mina klasskompisar, hur mycket man än avskydde er och Rådmansö så saknar jag det så jävla mycket. Jag saknar tryggheten, jag saknar att inte behöva fixa sig alls, jag saknar att de bara tog 10 minuter till skolan och att alla tog samma buss. Helvete. Jävla helvete. Ge mig alla träslöjdslektioner med Lina då vi bara satt och sjöng rapp rakt ut och inte gjorde ett skit och kaxade med läraren, medans han skällde ut den ena gjorde den andra miner bakom hans rygg. Våra träfiolsklockor. Sedan alla gånger man sov under NO lektionerna, hur vi skolkade från spanskan och gömde oss på skoltoaletten och var livrädda att Susanna skulle hitta oss. Alla gånger man skrikit på Anna för att hon inte hjälpt en på matten och NOn, alla gånger man aldrig höll tyst på lektionerna, när man var skitlack för att killarna aldrig höll käften och klättrade in och ut genom fönstrena så Anna blev galen, att sätta på halsduken runt huvudet så man såg ut som en flintis, att sitta längst ner i korridoren med alla tjejer och snacka skit, att ha alla jävla drama bråk, alltid sitta mot husväggen ner mot sjön för att sola på våren, bråka om vem som skulle få sitta mot den där trägrejen, alla gånger vi smygit från maten genom idrottshallen fast än man inte fick och så kom Sofia efter, alla gånger vi skrikit av lycka när vi fått G på matteproven och de gånger vi har gråtit för att vi fick IG. 
 
Vad är det här? Är det i den här riktningen mitt liv ska gå? Ska mitt liv gå mot min död? Mitt hjärta kommer slitas itu om jag ska behöva lämna allt de där här ovanför. Jag kan inte. Det går inte. Jag måste tillbaka. Det här går inte. Vad fan ska jag göra? Jag går sönder inuti, fan nu gråter jag. Helvete. 
 
Mitt liv trasas sönder, jag hatar det här, jag kan inte leva såhär, snälla ta mig tillbaka till sommaren 2012. Snälla, mitt liv var så underbart. Det kan inte vara bra för en människa att må och sakna såhär. Känns som om någon sticker en kniv i mitt hjärta, jag skakar och gråter. Jag fixar inte mer nu. 
Vissa dagar är värre än andra Emma, det blir bättre imorgon... Men så kommer en annan ensam och mörk natt och känslorna kommer med full kraft tillbaka. Fan varför skulle jag börja kolla tillbaka på gamla bilder. Jävla mig.
Du suger Emma, du är värdelös, dö äckel.
Fitta.
 
 

@Vendelas crib

Sitter hos Vendela just nu och äter mjölk och flingor får inte mat förrän vid 8 hemma hos Sandra. Vi ska ta ett tåg med Sara ungefär halv 7 och sedan får vi gå 20 minuter. Sedan blir det tacomys med resten av tjejerna, Alma, Lisa, Jennifer, Sara, jag och Vendela. Mysipysi, nu ska vi väl börja fixa oss lite grann, pusss.

Plugg, plugg, plugg

Kom hem från Vendela för någon timma sedan, har bara pluggat sen dess. Hos Vendela så åt vi först och främst fiskpinnar och potatismos, mihiihih och till efterrätt en halv påse ostbågar. #fattazzez. 
Imorgon ska jag först till Sandra där några tjejer i klassen också ska vara, sedan ska jag och Vendela sova hos henne. #taggarå.
 
En snabb oskarp ful bild från imorse.
 

Me gusta dig


I syndens flod växer inte lotus


Headers

Du som hade en fråga om jag gör headers, du får ta och maila mig på [email protected]!
 
 
 
 
 

i could be the one to set you free

Hejhej kära bloggen. Den har stått still nu rejält länge känner jag, men har vart hos mamma och så har jag sjukligt mycket läxor och skolarbeten nu. Men tänkte att jag gör ett inlägg lite snabbt om vad ni missat innan jag ska återgå till pluggandet. 
 
Jag har börjat skolan igen, skönt att träffa kompisarna. Första veckan var faktiskt väldigt lugn, vilket var himla skönt. På fredagen så var jag och Lina på bio i Täby, "Berättelsen om Pi". Som jag jättegärna ville se och Lina trodde också den skulle vara bra, vilket den inte var. Visst helt okej, men inte värd pengarna. Sedan på lördagen var jag med Lina och Matilda. Vi åkte iväg runt 10 och var hemma 1. 
Sedan nu, den här skolveckan, så fick vi alla läxor pang på. Har verkligen sjukt mycket å göra. Igår, alltså i tisdags så hade vi först photoshoot i studion, jag, Vendela, Sara, Jennifer och Lisa. Sedan efter skolan åkte Vendela och jag till Täby centrum, jag skulle köpa en tröja till mamma och en kalender. Sedan åkte vi hem till henne, myste med te skrattade åt allt haha "Dafuq was that?." Hahaha. Sedan fick vi donken och jag åkte hem runt åtta. Det var det ni missat, ska fortsätta plugga nu, pussisar!
 

They say it's what you make, I say it's up to faith

Ligger här i min ensamhet i mitt nystädade rum, tack så himla mycket systris, mitt har nog aldrig vart såhär rent tror jag. Känns skönt att de är lite fräscht för en gångs skull.
Har precis kikat klart på Mission Impossible Ghost Protocol, har sett den förut, men hade tråkigt så kollade på den igen, hehe... Linisen och jag vaknade halv 3 idag haha så halva dagen hade liksom gått, känns som lite fel tid att vända på dygnet nu kanske. En dag innan skolan börjar, ska iallafall sola imorgon, en sista gång innan skolan börjar. 5 gången gillt! 
 
En osminkad livebild på mig, puss.
 

My best friend

Det här, det är min bästa vän. En vän som aldrig någonsin sviker. Alla mina hemligheter stannar hos henne, hon är min soulmate, min syster och föralltid min bästa vän. Vi tänker likadant, vi kan läsa varandras tankar och med bara en blick förstår vi vad den andra menar. Vi delar samma tankar, de är som om vi delar på samma hjärna. Jag har inte en enda hemlighet för henne och hon ingen för mig. Vi sitter och läser varandras dagböcker för varandra, vi skriver dagbok tillsammans, hur många vänner kan lita på sin vän så pass mycket? Jag känner mig aldrig obekväm med henne, aldrig någonsin. Finns inget som heter pinsam tystnad i vår vänskap. Man behöver inte prata, vi kan ligga i timmar utan att säga ett ord till varandra för att vi håller på med mobilerna eller datorn or whatever. Långa bussresor snackar och skriker vi, eller så sover vi på varandra. Eller så sitter vi bara tysta, de behövs liksom inget prat. Man känner inget behov av att behöva prata hela tiden. För man vet att personen inte blir uttråkad, man vet att hon är likadan och man vet att hon alltid kommer finnas kvar. För vi är de enda vi har. Jag älskar henne mest av allt på denna jord, skulle hon lämna mig här ensam så skulle jag inte vilja leva kvar. Jag vet att man bara brukar säga att man skulle ta livet av sig om sin bästa vän dog, men jag har verkligen seriös. Det skulle vara som om halva min själ och halva mitt hjärta slets ut. Vi två sitter liksom ihop, det finns inget som kan dela på oss. Vi är gjorda för varandra, till och med våra föräldrar säger att det verkar som om vi lever i vår egna lilla värld när vi är med varandra. Vi lever i vår egna bubbla, där ord inte är nödvändiga, där mna bara kan utbyta blickar för att få den andre att förstå. Det är så skönt, så jävla skönt att ha en bästavän precis som hon, för utan henne skulle jag föruttna bort och tillslut dö. Hon är min syster, min riktiga jävla soulmate och min andra halva.
Jag älskar dig Lina Andersson tills vi dör tillsammans, sida vid sida. 
 



New Nails

Jag vet att de inte är speciellt vackra, menmen!

Solarium

var som sagt och solade idag igen med Lina, vi börjar faktiskt se lite resultat nu. Dock ska vi nog inte sola imorgon, huden måste få vila lite. Vi fick iallafall med oss lösnaglar hem, som man gör egna gele naglar + 2 guldiga nagellack. Sedan lite dodis till kvällen, pussisar! :*
 
 

Sweet nothing

Jag är verkligen super mega bäst på att blogga. 
Ligger iallafall i sängen nu för tillfället, Har vart med Lina i Norrtälje idag igen. Vi har solat för tredje dagen i rad. Är vi ens lite bruna? Nae. Inte det lilla jävla minsta. 
Vi får typ in som rutin, 15.19 bussen in, sola och sedan äta subway. Sedan glida runt och sedan ta 18.35 bussen hem, haha. Fast igår sov jag ju iochförsig hos henne, vi köpte med oss massa gottisaker hem til henne och låg och tittade på sex and the city avsnitt hela natten, levde lite #yolo där ett tag också, pratade i telefon och kastade oss på golven och skrek. Har aldrig skrattat så mycket, de är den där känslan när man får så jävla ont i magen för att man skrattar så mycket. Världens bästa känsla seriöst. 
 
Och nu ligger jag helt lonely i min svin trånga säng och pressar datan och mina nya röda urbanears eftersom mina vita gick sönder. Hade liksom inget kvitto på dem ens, men pappa känner en kille där som jobbar i verkstaden, och först hade pappa frågat dem i affären och då hade inte fått byta dem, trots att de hade fått in flera par urbans som hade gått sönder på samma sätt. Sen hade han gått bak till han på verkstaden och han hade tagit någon annans kvitto och låtsats att de var vårt så jag kunde få ett par nya. Så. Jävla. Lycklig. 
 
LÅNGT INLÄGG IGEN. 
SOLA IMORGON IGEN. 
PRESSA GOSSIPGIRL HELA NATTEN. 
 
 
 

Day after

Vaknade upp brevid Lina imorse, vi vaknade väl runt 12 - halv 1 någonstans. var seriöst helt jävla säker på att jag skulle må skit. Lina med tydligen, men ingen av oss hade ens lite ont i huvudet? Fast det är ju iofs bara bra! Så vi gick upp, åt frukost, la oss i sängen igen och kollade på Scream 4. Den var dock inte så jätte bra, men bättre än de förra. Sedan fick vi för oss att vi skulle åka til Norrtälje för att sola och äta subway. Kollade såklart fel på bussarna så allt blev kaos. Haha och imorgon ska jag upp halv 9 för att åka till Norrtälje och fixa en sak, kill meeeeee. 
 
Ni får en arkivbild från i September då mitt hår verkligen var jätte fint... Ge mig

Nyår

Gårdagen var, helt ok. Först samlades vi, 9 tjejer på Kina resturangen, åt, snackade och hade det mysigt. Sedan så gick Matilda, jag och Lina hem till Matilda för att börja dricka lite smått. Sedan givk vi vidare till Rebecca där resten fanns plus några killar, på vägen mötte vi upp Johan också. Men efter ett tag där inne i den trånga lilla ettan där alla rökte inne så klarade varken Julia, jag, Victoria eller Lina av att vara kvar där, så vi drog till någon annan fest som låg alldeles brevid. Dock så var det smockat där också en ganska trång lägenhet, så Lina och jag gick ut ungeför lika fort som vi kom in. Hon lyckades ta fel UGG påstår hon haha. 
 
Sedan så mötte vi upp Gates och jonken lite snabbt, gick sedan vidare till Ado i Grind. Firade in det nya året där, dock sög det där, de sköt raketer så att de smällde på marken, skitläskigt. Liksom stora raketer och de smällde på folk, jävla idioter. Så slet med mig Lina därifrån och vi gick vidare in mot Roslags skolan och det, där mötte vi Anna-maja och Frida. Sedan skulle vi möta jonken, Gates och Samuel så väntade på dem. Sedan efter ett tag drog Frida och Anna-Maja och Gates så vi var själva med Jonkas och Samuel tills pappa hämtade oss runt 4. Just det vi mötte nåt jävla random också, svin äcklig. Dock pratade jag skit mycket med honom haha, euhfhhf. 
 
Nyårs kyssen fick jag av min älskade iallafall. Världens bästa Lina. 
 
Herregud vilket jobbigt nyår det verkar som om jag har haft, har ju fan vart lite överallt. Men jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår iallafall, hade faktiskt roligt. Jag älskar oss Lina hahaha.
 
Jag har seriöst inga bilder. Alla är dräggiga eller för dålig kvalite, med min iphone 3. 

RSS 2.0