Ny header

Är dock inte nöjd någonstans, men de får väl duga.
 
 

Varför mår jag så dåligt?


Funäsdalen

På söndag drar jag till Funäsdalen med min älskling Vendela. Ska bli så jävla skönt, komma bort från allt skit och umgås med dem som gör en glad. 
 
Har precis packat klart och så, blev två stora väskor + skidor, pjäxor osv. Imorgon ska jag till Norrtälje tidigt för att köpa ett par skidbyxor, jag SKA ha ett par vita. Punkt slut, även fast pappa inte samtycker hehe... 
Just nu ligger också mina converse i tvätten, ska bli så jävla skönt att få dem rena, de är så himla mycket snyggare med rena och vita converse. 
 
Vad har du gjort idag då Emma? Ingenting, bara legat hemma och tittat på Oceans eleven, oceans twelve och oceans thirteen. + Gossip Girl vid sidan om typ. Aja, en tråkig dag och imorgon väntar en i princip lika tråkig en, förutom att jag åker till Vendellalala på kvällen och slaggar där, för vi ska upp tidigt på söndag. 
Puss <3
 
Gammal bild från i höstas någon gång.

Världens finaste mamma

 
Jag är så stolt över min mamma, hon är så fin. Jag är avundsjuk på hennes utseende.

Filmen

Alltså den var faktiskt riktigt bra, haha. Jag hade typ inte förväntat mig så bra som jag faktiskt tyckte den var. Jag längtade mest hela tiden efter den lilla apan, som skulle säga "dadadaaaaaah". Seriöst jag är kär i den, och innan de startade filmen så kastade de ut såna i publiken och om man tryckte den på magen så sa den "dadadaaaaaah"!!! Men jag fick ingen... :(. Blev fan ledsen på riktigt. 
Det var även 3D, de visste inte jag, så vi satt där och var väldigt snygga. Haha sen så kom Anna-maja och jag på att vi borde kasta popcorn på folk när det vr mörkt. Haha tänk liksom mitt under de sorgliga delarna så får du ett popcorn i huvudet, ahhah fan vad kul. 
 
Haha aja, ska iallafall sova nu, ska upp tidigt imorgon pusss.
 

Croodarna

Anna-Maja smsade mig för ungefär två timmar sedan och sa att hon fått 4 VIP biljetter till den nya filmen Croodarna ikväll, vi ska alltså få se den här filmen innan den kommit ut den 22 april. Wiiie, så jag smsade Vendela och hon hänger med. Dock blir det bara Vendela, Anna-Maja och jag då Lina inte kunde/ville. Ska bli riktigt kul faktiskt bion börjar klockan 18.00 på park i Stockholm.
Så min buss går om 20 minuter, vi hörs imorgon eller senare ikväll!
 

Ingen skola

Blev ingen skola för mig idag, är inte sjuk men mådde verkligen inte bra. Kände mig sjukt ledsen, jag vet inte varför som vanligt. Så idag ska jag bara ta det lugnt och kolla film instängd i mitt rum. Fan vad jag inte orkar vara ledsen mer, jag vill verkligen inte. Så stannade hemma för att tänka lite, och imorgon ska jag till Prima. Så får vi se vad som händer då. 
 
Här var alldeles genomlycklig. Fan.

-

Nu måste jag bara få skriva av mig lite. Vill inte ha uppmärksamhet och blablabla, men jag vill att mina vänner ska veta hur jag är egentligen. För vissa tycker nog jag är ganska jobbig med tanke på hur jag funkar. Jag är diagnostiserad med, depression, svår ångest, ADD, autism och aspergers. Men jag har ingen av diagnoserna fullt ut, jag har aspekter av dem. Men depressionen och ångesten har jag fullt ut. Men nu tänker alla "Okej hon har depression, men de har ju typ alla, sluta lek". Men det är faktiskt så att jag har gått till några utav de bästa psykologerna i Stockholm och fått den diagnosen. Jag skär mig inte, jag ligger inte uppe hela nätterna och gråter. Men jag hatar mig själv. Jag hatar den människan jag är, hur jag funkar. Jag vill bara vara normal, jag vill kunna funka bland människor normalt. Jag får fruktansvärda ångestattacker när jag blir ensam. Att vara ensam är min värsta mardröm, till exempel i skolan, om jag skulle behöva sitta ensam i matsalen så skulle jag dö. Alla tycker det är jobbigt, men alltså jag skulle dö mentalt. Jag skulle inte kunna andas bara jag tänkte på det, jag skulle inte kunna koncentrera mig på hela dagen för jag skulle bara tänka på det. Jag skulle inte ens kunna gå och äta för att jag får sådan ångest över det.
 
Tänk er att att alltid gå runt och känna att du inte duger, du är äcklig och ful. Varje gång jag träffar en ny person så tänker jag "Nu ska jag vara trevlig och rolig, kom igen nu Emma". Men ändå så sabbar jag det varje gång, de blir alltid så att personen tycker jag är konstig eller så. Iallafall så tror jag det i mitt huvud. Så efter varje gång jag träffat någon ny person så blir jag galen på mig själv. Jag slår ner mig själv till marken mentalt. Jag säger aldrig någonting för jag är rädd för att säga fel, för mig kommer liksom inte orden automatiskt, det tar all min kraft att försöka komma på något att säga. Sedan när jag väl säger någonting så har jag suttit och tänkt ut det hur länge som helst i mitt huvud så det låter bara jättekonstigt när jag säger det, de är då jag får konstiga blickar eller inget svar. Då vill jag bara dö, då är jag där igen. Du duger inte, ingen tycker om dig Emma. Du kan lika gärna dö. Sedan måste jag alltid bekräfta allting 5 gånger extra innan jag gör någonting, ingen kan säga till mig bara "Vi ses där klockan 9". Utan då måste jag fråga 45 personer innan jag verkligen vet att vi ska ses där klockan 9. Jag förstår att alla som jag frågar 700 gånger samma sak tycker jag är jobbig. För jag är jobbig. Men jag vet inte vad jag ska göra åt mig själv. Jag förstår inte, jag vet inte hur jag ska göra för att få mig själv att funka. 
Sedan om någon människa tittar på mig, då tänker jag bara "åhnej, vad är det för fel nu, har jag en fläck på tröjan?, Är jag fläckig i ansiktet?, Har mitt smink runnit? sitter min mössa konstigt?" Seriöst det finns bara massa dåliga tankar som snurrar i mitt huvud, jag har aldrig tänkt något bra om mig själv. 
 
Om någon människa ska lära känna mig så kan det ta ett halvår. Ärligt talat. Jag har sjukt svårt för att öppna mig, och alla tycker bara jag är konstig och jobbig. Sedan när jag väl lär känna en person så går det sjukt fort, och då tycker personen ofta att jag är väldigt snäll. Men de har tyckt att jag var konstig innan, MEN JAG FÖRSTÅR DET, jag gör verkligen det. Men förlåt, jag vet inte vad jag ska göra för att de ska bli bättre. Alla säger "Men de är bara säga något". Nej, de är inte bara att säga något, inte för mig. Jag fungerar inte så, de är som ett säga till någon med grov dyslexi "Läs det här utan att staka dig". Liksom det funkar inte så, jag fungerar inte bland människor. Jag KAN inte säga jag älskar dig, jag har  försökt så många gånger men det fastnar i halsen. Jag kan säga "I love you" men inte "jag älskar dig" och mena det. Jag kan inte säga det till min mamma, pappa, syster, jag kan inte ens säga det till min bästavän. Jag har verkligen försökt, men ingen fattar hur det känns, det fastnar liksom, de känns helt jävla fel för mig att säga det. Sen kan jag inte ens röra min familj, jag har aldrig kramat min syster, pappa eller mamma. Jag får rysningar genom hela kroppen, men de är mest min syster jag har problem med. De kan liksom vara så att bara hennes fot rör mig och jag kan liksom rycka till och så ryser jag i hela kroppen. 
 
Har försökt äta tabletter, var jätte emot det först, men testade sedan. För testade jag Egualisym, då kände jag ingen skillnad över huvudtaget. Så jag gick över till Concerta som har en längre verkningstid. 12 timmar. Då kände jag inte heller något, så vi gick över till dubbla dosen och då. Då mådde jag så jävla dåligt, jag ville gråta, skrika på samma gång. Var så jävla lättirriterad, mamma kunde liksom säga "Hur går det med läxorna Emma?" Då kunde jag skrika jävla horjävel till henne, de kom liksom ofrivilligt. Alltså så mådde jag fruktansvärt dåligt, och har nu lagt av helt med det. 
 
Jag tror också de diagnostiserade mig med depression för att jag hänger kvar så mycket i det gamla, jag är fortfarande ledsen över min mamma och pappas skilsmässa och det var snart 10 år sedan och det gör det inte bättre av att jag har sjukt bra långtidsminne. Man kan ju tro att de är en "cool" sak att ha, för jag kommer liksom ihåg "filmsnuttar" från när jag var 4 år gammal bara som jag kan återberätta in i minsta detalj. De spelas upp som en film i mitt huvud. Men alltså ett bra långtidsminne + depression är ingen bra kombination. För allt som händer och har hänt ältas i ditt huvud, dag in och dag ut. Du får aldrig lugn och ro. Jag är liksom fortfarande sjukt ledsen över saker som hände i somras, liksom släpp det Emma. DET ÄR ÖVER. Men jag kan inte släppa det, jag vill att mina föräldrar ska vara tillsammans igen, jag vill vara liten igen. Åh snälla kan någon bara få mig att glömma...
 
Jag vill inte vara såhär, men nu är jag såhär. Ingen verkar gilla mig för den jag är, men då får de väl vara så. Ni får väl tycka jag är konstig och tyst, men innerst inne är jag verkligen allt annat än det.
 
 

Bekännelser

Jag har sett två barn bli överkörda av en dubbeldäckare buss. 
Jag spelar fortfarande The Sims 3.
Jag vill så gärna träna, men jag orkar verkligen inte. 
Jag älskar Cookie Dough, jag förstår inte hur man kan tycka att det är äckligt.
Jag målar mina ögonbryn för att JAG TYCKER DET ÄR SNYGGT, bra då kan ni sluta fråga varför jag målar dem så mörkt, tack. 
Jag har valt matte 2b i tvåan hahahaha, kommer få så mycket F. 
Jag tycker inte om ljusa tröjor, använder helst mörka. 
 


Huvudvärk

Har sådan sjuk huvudvärk, fick det bara nu helt plötsligt. Håller nog seriöst på att bli sjuk, känner mig tjock i halsen och de typ dunkar, sedan känner jag mig liksom slapp typ. Aja, får ta en ipren eller något innan jag lägger mig. 
 
Hade två timmars matte idag, seriöst inte roligt. Den här tema veckan dödar mig, trodde det skulle vara fullt med media saker, men nej. Ett 2-3 timmar långt matte pass om dagen. Fy.Fan. Säger jag bara. På fredag blir det iallafall lite roligare, först matte då som vanligt. Sedan ska vi få lära oss göra effekt smink, typ blåtiror och sådant. Ska faktiskt bli ganska kul, förutom att vi slutar 15.30... Vilket vi gör typ hela veckan iofs, men ändå. Fett jobbigt. 
 
Aja, ska återgå till min Ben&Jerry och min film, sedan blir det skriva dagbok och hopp i säng, pussss.
 
Jag saknar er jättejättejätte mycket.
 
 
 
 
 

Strand Hotell

Håller just nu på att fixa mig, för hela familjen ska in till Stockholm och äta brunch på Strand Hotell, sen så ska vi vidare på bio. Kommer nog bli hur mysigt som helst, blev inget spa då Jenny var under 15, trist men sånt är livet. Aja, ska fortsätta fixa mig nu, här får ni före- och efter bilder. 
 

Ask

Fråga mig något! 
 
http://ask.fm/sandbergemma

This is fucking awesome

Fast rubriken stämmer dock inte alls in, har legat hemma hela dagen. Jag avskyr verkligen att ligga hemma på helger. Det är ett sånt slöseri...
 
Har iallafall spealt sims 3 idag, i princip hela dagen faktiskt. Sedan har jag kollat på det senaste avsnittet av vampire diaries. Vilket sög typ haha. Eller alltså de är klart det var bra, men de var liksom dåliga saker som hände i det. Jävla Damon. 
 
Sen har jag även tittat på The Hangover, har sett den förut dock. Men den är så jävla kul haha. Och nu så har jag precis ätit chokladmousse med grädde och hallon. Here I come beach 2013.
 
en bild på min syster
 

Scan me


Förra helgen

Har inte ens bloggat om vad jag gjorde förra helgen haha, KAOS.
 
Iallafall, jag var med Lina och Anna-Maja like always. Vi köpte med oss massa mys hem, tacos, godis osv. Allt för en myskväll, sen kom vi hem till Lina där vi började laga mat, åt den och sedan plockade vi fram massa godis. Då blajan somnade i soffan haha, hon vaknade dock sedan. Så pratade vi från ungeför halv 12 till 5 på morgonen. Vi alla grät någon gång, vi pratade om hur det var när jag var liten osv. Var sjukt mobbad, eller utanför iallafall och jag har aldrig riktigt berättat för någon hur jag mådde under de där 3 åren som de pågick och nu öppnade jag mig helt och berättade ALLT. Har inte ens pratat med mina föräldrar om det. Det var faktiskt sjukt skönt att få det ur sig, alla 3 började gråta. Så kramades vi och garvade åt oss själva haha. 
 
Sedan nästa dag åkte Anna-Maja hem vid 4 (???) och sen skulle Lina och jag bli hämtade av hennes mamma vid 6. Men då bestämde vi oss för att sova i lägenheten, men sen 1 timme innan bussen går så slutar Anna-Maja helt plötsligt svara. Jag ringde 11 gånger och Lina 4-5 gånger. Smsade ett antal gånger, men iallafall, vi satte oss på bussen, för vi trodde anna-maja drev med oss och redan var i Norrtälje. Så vi åkte förbi Linas och min busshållplats, för att sedan vid spillersboda vägskäl få ett samtal av Anna-Maja som säger att hon är hemma och ingen kan köra henne. Så vi hoppade av bussen, och frös ihjäl i väntan på våra föräldrar som fick hämta oss där, KAOZ.
 
En random bild från i somras haha.
 

Hi

Har inte bloggat på länge. Igen. 
De är fredag idag iallafall, wihu. Or not. Sitter faktiskt hemma, vilket är ganska ovanligt för att vara mig. Brukar alltid vara med mina homies lini och blajan. Men idag langade lina dissen till oss och då sitter jag helt enkelt hemma, rätt skönt det med. Tänkte jag ja, så ringer man pappa som säger att vi ska få gäster ikväll. DÖDA MIG LÅNGSAMT. Orkade verkligen inte med det ikväll, ville bara slappa och ligga inlåst på mitt rum hela kvällen, men fuck that nu, nu ska man leka glad och trevlig hela kvällen. HERREGUD VAD JAG INTE ORKAR DETTA. Blir tacos iallafall, rätt gott. Enda som gör mig på bra humör. 
 
Heydå från en bitter Emma.
 
Från när Vendela och jag fotade oss lite, dock var jag svin irriterad så vi tog inte alls många bilder.
 

Sunglasses


Omg

Engelska tal snart, är nervös. Brukar inte ens vara det nu längre, men nu är jag det helt plötsligt. Skriver om vad jag gjorde i helgen senare, ska till Vendela efter skolan, eller först ska vi till Stockholm och göra en big ass surprise. Sedan hem till henne och filma det sista till vår musikvideo. 
Pussisar.
UPPDATERING: FICK A WIIIEEEHOO
 
 

Videoblogg

 

Vendela

var faktiskt nyss hemma hos mig, lämnade henne precis vid bussen hemåt dock. Du som ville att jag skulle göra en videoblogg? Vi har gjort en faktiskt, håller på att ladda upp den på youtube nu, så snart lägger jag ut den häääär!
 
Wiiie, pussar. 

Slutgiltigt resultat av tema dag 6 affischen

Såhär blev min affisch till 3:ornas tema dag-6 som de ska ha. Blev faktiskt rätt nöjd, kunde gjort bakgrunden bättre. Orkade dock verkligen inte, så nu är den påväg till tryck! Hoppas allt blir rätt bara, det blev det iallafall förra gången, håller tummarna. 
 

I'll be there in a heartbeat

Haha, jag har verkligen fått damp. Låten från Top Model har satt sig på hjärnan, jag måste hitta den. Men den vill inte bli hittad, ingen hittar den :( 
Får försöka leva utan den helt enkelt. Men den är ju sååå bra. 
Måste gå och duscha ur mitt balsam nu, pussisar.
 

On it's waaaaay

Åh, den här är påväg hem till mig nuu, är så glad. För den är så jävla snygg, lite weird nertill, men det funkar för resten är såååå snyggt. Älskar den, kan fan knappt vänta.
Den sitter verkligen sjukt snyggt på.
 
 

Sister

Några bilder från när jag fotograferade min syster.
 

20.23

Hej bloggis,
har kollat på Top Model Sverige sen jag kom hem runt halv 5. Har helt glömt och titta på det, så gjorde det nu. Det är mycket bättre än förra årets tycker jag, känns bättre att det liksom är en jättekänd svensk modell som är programledare istället. Iofs så var den förra det också, men alla unga hade ingen aning om vem hon var, haha. Men nu är det iallafall Caroline Winberg ju, hon är såååå snygg. 
 
Imorgon blir det lite sovmorgon, wie!
Är PA-dag i skolan, treorna ställer ut massa projekt de haft under året. Typ filmprojekt osvosv. Det finns även företag, finns ett företag i min skola som säljer Victoria Secret produkter så ska kika lite, hehe. 
Ska plugga lite nu, puss.
 

Barn bilder

Här är jag när jag är liten, blond och söt haha. Bilderna är lite dålig kvalié då jag scannat in dem.
 
 
 
 

Bekännelser

Jag delar ett bästis halsband med Lina, jag vet, vi är 3 år. 
Jag är alltid hungrig.
Jag är ingen morgonmänniska överhuvudtaget, väck mig 8 en lördag och jag ger dig en rak höger. 
Jag hade jätteljust, tjockt hår ner till rumpan tills för 5 år sedan. Då klippte smartasset Emma av det, sen växte det aldrig ut igen.
Jag stör mig på konstiga saker, typ om någon har på sig en skjorta och så är ena kragen liksom vikt inåt, då måste jag lägga den rätt. 
Jag har börjat gilla mörkblått väldigt mycket. 
Jag har EN lång nagel på mina händer, och den är stört lång och de andra är stört korta. 
Jag gillar Vendela
Jag är sjukt kissnödig nu, så hejdå bloggen.
 

Svar på frågestunden.

 
Här är svaren till era frågor på frågestunden.
 
Anonym-
 
Fråga-
Har du blivit tagen i analen? Hur kändes det?
 
Svar-
Nej.
 
Fråga-
Har du blivit dp'ad, (double penetration) om inte, vill du bli dp'ad? 
 
Svar-
Nej tack. 
 
Fråga-
Har du varit på med om ett Bukkake party? Om inte skulle du vilja vara på en sådan fest?
 
Svar- 
Haha, nej. 
 
Fråga-
Vad är din cupsize?
 
Svar-
75A or 70A :))
 
 
Kalas Sofi :)-
 
Fråga-
Hur lång är du/hur mycket väger du?
 
Svar-
Jag är ungeför 169-170 lång och väger runt 57 kilo. 
 
Fråga-
Oskuld? 
 
Svar-
Yes I am.
 
Fråga-
Kan inte du göra en videoblogg? Snälla! 
 
Svar-
Haha, skulle känna mig så töntig och sitta och prata med mig själv seriöst. Men kanske, får se! 
 
Fråga-
Brukar du festa? Vart isåfall? :)
 
Svar-
Haha, nje inte direkt. Händer någon gång ibland och det är väldigt olika isåfall. 
 
 
Sofie
 
Fråga-
Vad använder du för ögonbrynspenna omg?? 
 
Svar-
H&M's egna.
 
Fråga-
kan du lägga upp en bild osminkad? kom igen plis
 
Svar-
Har gjort det förut haha, men kan göra det igen. 
 
Shrek
 
Fråga-
skostorlek? :)
 
Svar-
38,39,40 är jätteolika. 
 
Fia
 
Fråga-
Hur många har du haft sex med?
 
Svar-
Men 78 035.
 
Emilio 
 
Fråga-
Skulle fråga samma som Fia haha! 
Men öhm har du hund? Varför / varför inte? 
 
Svar-
Är för dyrt antar jag. 
 

Linas och min fotografering

 

 
Avslutar med en charmig bild på mig själv. Såhär de flesta bilderna ut egentligen.
 
 
Och ja, jag gillar att göra bildbomber.
 
 

Summer

Cause I remember every sunset
I remember every word you said
We were never gonna say goodbye
Singing la-da-da-da-da

Tell me how to get back to
Back to summer paradise with you
And I'll be there in a heartbeat
Oh-oh
I'll be there in a heartbeat
Oh-oh

Lina och Matilda jag vet att båda ni läser. Så lyssna på det här - 
 
Sedan kollar ni på dessa bilder. Nästan tårar. 
Jag vet att jag tjatar med de här bilderna, men de är min blogg och jag blir så sjukt glad av dem. Arholma... Världens bästa finaste midsommar, kommer aldrig glömma. De tre bästa dagarna i mitt liv. Redo för en bildbomb?

 
 

FRÅGESTUND

Fråga exakt vad ni vill, så svarar jag helt ärligt.

Täby

Idag var som sagt jag och Lina i Täby och letade jacka åt henne! Vi hittade faktiskt en haha, en grön. Skitsnygg. Satt asbra på henne, vilket allt gör... 
Sen kom jag hem och så åt jag fajitas med familjen, typ tacos fast med kyckling istället. Var gottigott. Sen kollade vi på melodifestivalen, alltså Anton. Jag fucking smälter, han är min, ok? Fast Robins låt var bättre, han ska vinna, ok? Japp. 
Röstade på Robban och Anton hähähä. Tycker om dom, iallafall deras röster och utseenden. 
Hörs senare pussilussar. 
 
Jag i somras, helt sjukt fort det har gått... Här var jag cplycklig, seriöst. Kunde fan inte vara gladare, och nu, ja, det funkar iallafall.
 
 
 

Myskväll

Myskväll med familjen idag, eller bara vi barn eftersom pappa och Viveca åkt iväg med några kompisar på Magnus Uggla konsert. Vi har iallafall ätit och nu myser vi framför flera avsnitt av Geordie Shore, haha har faktiskt aldrig tidigare tittat på det. Men nu så, de äger ju verkligen, Charlotte är ju bäst.
 
Imorgon ska jag och Lina till Täby för jack letande, vi letade i Stockholm också, hittade dock ingenting över huvudtaget. Aja, hoppas täby har nåt mer att erbjuda, känns dock ganska tveksamt. Hörs kanske mer ikväll, eller imorgon! Pussar.
 
Så bra.
 
 

Wild n crazy

I wasn't thinking when i loved you, but now when i don't love you. I am smarter then ever. 
 
 

Gråtit

Har legat och gråtit hela morgonen till Vampire Diaries. Allvarligt talat, man brukar ha liksom en liten aning om hur en serie eller film kommer sluta, men jag har verkligen ingen aning. Hoppas det kommer ut nya avsnitt snart, är på säsong 4, avsnitt 15 nu. Väntar på nummer 16, det sista avsnittet var ett utav de sorgligaste jag har sett. 
Har ni inte sett den här serien, så se den förihelvete. Bästa jag någonsin tittat på.
 

En bild på Vendelis från en skolfotografering förra veckan
 

RSS 2.0