Eyes


Ishockey

Brukar inte kolla på ishockey, men kollade nu när det var VM.
 
FYFAN VAD HÄRLIGT SVERIGE, 5-1 ni är ju helt jävla grymma. På hemmaplan dessutom, wohoooo!!

Syster

Här är de tre bilder jag valt att använda till mitt foto projekt i skolan, tycker Wilma är skit snygg och att hon är väldigt enkel att fota då hon bara behöver le för att bli snygg.
 
 
 

ÄR TILLBAKA PÅ BLOGG.SE IGEN

Är tillbaka här igen, den andra bloggen var alldeles för krånglig. Pussar.

Happiness

 
Är det bara jag som redan känner att man faktiskt blir mycket gladare om dagarna nu för tiden? Jag känner verkligen av det, nu kan man liksom vara ute, gå utan jacka, ta på sig snygga kläder utan att behöva 78 tröjor och en dunjacka över. Det känns bara så jävla underbart att sommaren äntligen är här, de är alldeles grönt ute, så himla härligt. Och mindre än en månad kvar till sommarlov, de är verkligen helt sjukt hur fort de har gått på Täby Enskilda. Seriöst, det gick med racerfart. Men de är ju iofs skönt, får ju sommarlov fortare hehe. 
 
Ska fortsätta plugga nu som jag gjort de senaste timmarna sen jag kom hem från Stockholm med Lina och Anna-Maja. 

 

NY BLOGG

Nu är det såhär att jag skaffat mig en ny blogg! Jag klarade inte av den här riktiga pissiga bildkvalitèn längre, så följ med till min nya! Ni hittar den häääär.
 
Tack för den här tiden blogg.se
 
 
 
 

Marknad

Har precis fixat klart mig, men fick en cp dålig hårdag. Jag har kastat både min plattång och borste i väggen. Jag får verkligen rå damp när mitt hår är fult, skojar inte ens. 
Snart ska jag och min syster in till norrtälje och möta upp Lina, Anna-Maja och Victoria. Vi ska sola lite och sen gå på marknaden. Åka karuseller och äta munkar, livet. 
 
3 bilder på wilmis som jag tog nu lite snabbt. 
 
 
 

Cherrybloom

 
Alltså herregud vad blogg.se har dålig bildkvalitè, alltså det finns inga likheter med hur min bild ser ut här som den gör när den ligger i photoshop. Så jävla värdelöst, vill nästan byta blogg. Men orkar typ inte. Alltså det är helt värdelöst, får verkligen damp för bilderna är så jävla fina, jätterosa och med sjukt bra skärpa och så ser dem ut som skit på bloggen, kommer nog byta blogg snart.
 
Iallafall idag var jag och Vendela in till Kungsträdgården under Digitalt Skapande lektionen. Det är så sjukt jävla fint där nu med körsbärsblommorna, vi tog massa bilder och Vendela filmade mig till sitt slutprojekt. Efter skolan åker jag till Norrtälje och träffar Lina, puss. 
 
Alla bilder är tagna av min pluttis Vendliz, här är hennes blogg!

Me today

 
Idag lånade jag min babes tröja, var inte meningen att jag skulle få med mig den hem menmen, du får tillbaka den imorgon bebe. Solade idag med Lina igen, fick faktiskt lite färg! Börjar se en liten skillnad mot min kritvita färg som jag hade innan, hehe. 
Imorgon blir det nog en upprepning av idag, träffa Lina, sola järnet och sedan sover vi hos någon utav oss! Just det, vi ska äta glass också, mumsi. 
Pussss

Fotografi

 
Idag hade vi fotografi prov, vi skulle fota kort skärpedjup, panorering (som var svårast), fryst bild och motljuskompensation. Det gick faktiskt riktigt bra tror jag, var inte så svårt. Där här är några av bilderna jag tog till provet och några jag tog bara för att!

Beautiful day

 
Nu känner man verkligen att det börjar bli sommar, de blåser liksom till och med varmt. Idag har nog vart den varmaste dagen på riktigt länge, har vart med Lina ett tag efter skolan och vi satt och solade utanför badhuset, de riktigt brände. Så jävla härligt, älskar sommar.

Summer feelings

 
En lycklig och brun Emma

Gran Canaria

 
 
 
 
 
Bilder från när jag var i Gran Canaria i februari för cirka 2 år sedan, var riktigt varmt för att vara vinter. 
 

RSS 2.0