Framkallade bilder

 
 
Skickade in bilder för framkallning förra torsdagen och idag kom dem! De ska upp på min vägg lite senare, ska bli sjukt kul att sätta upp dem!

Wilma skolavslutning 2013

 
 
Min systers skolavslutning i somras, dessa skolavslutningar är nog det jag saknar mest med Rådmansö. De är så jävla fina, en kyrka vid vattnet. Nästa år blir det min systers sista skolavslutning i Rådmansö och det blir mitt sista sommarlov. Ska se till att fota allt vad jag har på hennes skolavslutning. 

-

 

Vad skulle jag göra utan dig?

 

Mamma

 
Jag älskar den nästnäst sista bilden på mamma, tycker hon ser så himla lite och gullig ut. Den ser äkta ut. 
Dom här bilderna tog jag iallafall i somras med mitt standard objektiv till ett skolarbete, därav den ännu sämre kvalitèn. Men tycker bilderna är så fina ändå. Sen tycker jag den sista bilden blev asbra tycker jag. Eller jag tycker att den blev cool, ovanlig.

Fråga

Jag fick en fråga om vilken kamera och vilket objektiv jag använder. Så tänkte svara på det här!
 
 
Jag använder en canon 550d, absolut ingen proffs kamera men den funkar för mig, sedan har jag två olika objektiv ett tele objektiv och sedan ett 50mm f/1.8. Det senaste är det jag använder mest, jag köpte det ganska nyligen men det används flitigt. Mitt teleobjektiv använder jag typ bara på somrarna när vi är ute med båten. Annars använder jag det faktiskt knappt. 
 
Hoppas det gav svar på din fråga!
 
 

Wilma fotografering del1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0