Skärgården del 1

Vi är ju ute med vår båt en hel del på somrarna och jag har så sjukt mycket bilder från alla olika öar vi vart på och känner att jag vill dela med mig. Men de är alldeles fö många för att lägga ut på samma gång, så tänkte dela upp det lite. Lägger ut en ny del för varje dag!
 
De här bilderna som kommer nu är bilder från vårt absoluta favoritställe på Esskär.
Den helgen spenderades med både min familj och vår familjs vänner och deras hund Tindra. 
 
 

Collage


Jag har gjort ett collage, med riktigt grymt snygga kläder! Skulle lätt vilja ta på mig detta. 

Design

Har suttit sen klockan två, när jag kom hem från Lina och pillat med den här nya designen osv. Nu är jag faktiskt riktigt jävla nöjd med hur min blogg ser ut och ska försöka börja blogga på riktigt nu, ta bilder osv. 
 
I helgen var jag hos Lina, åt tacos och bara myste. 
 
Nästa helg fyller jag 17 (!!!!!), men familjen ska fira mig innan och så, för på fredag efter skolan blir jag upphämtad där av Linas pappas familj + två kompisar till dem. Lina och jag ska nämligen upp till Rättvik i Dalarna med dem, de har en stuga där. Så vi ska bara mysa och åka ifrån äckel Norrtälje för en kväll. Vi är båda rätt trötta på den här staden, så ska bli skönt att komma bort från den. 
 
Ska tagga Wallander mys nu, så vi hörs senare eller imorgon!
 

Förlåt

Förlåt för ingen bloggning igår men bestämde i sista sekund för att sova hos Lina. Jag behöver verkligen henne 24/7. Livet blir så mycket tråkigare så fort man lämnat varandra, de är som att halva en själv försvinner typ. 
Så jag åkte dit iallafall, fick skjuts av pappa så köpte jag chips och cola på vägen dit. 
Sen åt vi middag med hennes pappa och låtsas mamma, hemmagjorda hamburgare, mmmm.
Sedan gick vi ut i filtar, tog med chipsen och colan. Så satt vi bara och myste vid en brygga, vi låg allvarligt talat och kollade på stjärnorna, låter as töntigt, men vi gjorde det iallafall. Var mysigt. 
Imorgon ses vi igen, får se vart kvällen tar oss. 
Puss.
 
Min senaste instabild får stå för bilden idag, har nämligen bara 1% på datorn haha.
 
 

Koh Kho Khao

 
Här ska vi alltså bo när vi åker till Thailand, Andaman Princess Resort & Spa. Ska bli så jävla skönt. Alltså verkligen. Fast de känns lite tråkigt att det är över nyår hade gärna viljat spendera de med Linisen, men aja... Vem tackar nej till jul och nyår i Thailand liksom? Inte jag iallafall.

Instagram

1. Från i somras när Lina och jag skulle ut och åka båt med några kompisar// 2. Mitt naturliga hår, dagen innan jag färgade det brunt och slingade// 3. Mitt nyfärgade hår// 4. Lina på Espressohouse i täby centrum//
 
5. Samma dag som Linis och jag var i Täby// 6. Vendela och jag första dagen i skolan<333// 7. Jag i mina galet slitna jeans// 8. Jag och snyggis Vendliz på vår mössdag//
 
9. Vendelozo och jag tog en fika i Täby centrum, vi hade lite catching up// 10. Jag och mina nya hollister jeans som töjde sönder sig// 11. ÅKER TILL THAILAND, WIIIEE// 12. Jag och min systers galet snygga väst//
 
Följ mig på instagram!! @emmassandberg lägger ut bilder dagligen.
 

Ny header

 
Den får duga så länge, ska försöka fixa ihop någon bättre någon dag. Men har verkligen nada ork.

Resultatet

 
 
Här är resultatet av min och Linis fotografering. Egentligen hade vi tänkt fota bilder tillsammans, men jag upptäckte att plattan som man skruvar fast kameran i på stativet saknades när vi väl var där vi skulle fota + att min kamera laddare är hos mamma och den hade bara två pluppar batteri och solen höll på att gå ner. Så de fick helt enkelt bli bilder på var och en för sig. Jag hatar verkligen att stå framför kameran, jag står mycket hellre bakom den. 
Vi hade iallafall en jätte mysig kväll, vi var uppe enda till 6 haha. Inte så jättebra en lördag kanske men aja. Vi åt tacos ute i pergulan med ljus i taket och på bordet. Pratade massa och lyssnade på hög musik. Kollade på the conjuring också på teven. Men vi vågade ej kolla klart, haha. Ensamma hemma + en cp läskig skräckis är inte så smart. Men idag sa vi hejdå och jag saknade henne redan minuten efter att vi skiljts åt. Men vi ses i veckan igen.

Fotografering

 
Ska gå ut och fota med Lina nu, vi är ensamma och är helt sjukt uttråkade. 
Igår var vi på Nause, dom var sjukt jävla bra. Hungry Hearts och Made of var helt klart bäst, eller remixen dom gjorde på hungry hearts i slutet innan de gick av scenen. I början stod vi typ mitt i folkmassan. Från början var vi med Matilda och hennes kompisar men de kom ifrån oss sen såg vi dem inte igen förrän i slutet av kvällen. Men vi träffade Vendela, Malcolm och några från min klass därinne. 
SATAN VAD DET BLIR VARMT ALLTSÅ.
Och alla dessa ringar de ska göra, sjukt jävla jobbigt. Speciellt när de gör två och ska hoppa in i droppet. VARJE GÅNG. Liksom de är kul 1-3 gånger, sen är de bara jobbigt. 
Men de var en kul kväll. 
Fick skjuts hem av Jonte från Norrtälje sedan, somna direkt.
 
Bilden är en printscreen ur en video, därav den dåliga kvaliten 
 
 
 
 

whatch

 

4e september

 
  
Exakt en månad kvar tills jag fyller år idag, iiiih!!
Slutade kvart i 12 idag, så jäkla skönt. Vissa dagar börjar man ju den tiden, så känns så himla skönt att för en gångs skull vara hemma såhär tidigt. För jag slutar faktiskt hellre tidigt än att börja sent, för man hinner med så himla mycket mer då. 
När jag kom hem gjorde jag mig en tallrik yoghurt och ett glas cola och satte mig ute i vår pergula. Jag tror det heter pergula iallafall...? Aja iallafall, de var riktigt mysigt. Satt där och redigerade bilder och så, de känns faktiskt fortfarande som sommar, vilket är riktigt jävla grymt skönt!
 

Börja om

Tänkte börja blogga igen, starta om typ. 
Har dock inte tagit en endaste jävla bild med min kamera i sommar, då jag egentligen bara vill radera det här sommarlovet ur huvudet. Sommaren 2013 sämsta någonsin.
 
 

RSS 2.0