Thailand 2013 Del 2

 
De här bilderna är från en utav Thailands finaste stränder som låg på vår ö, Hapla och Sunset Beach. Där var vi ungefär 3 gånger och de tog ungefär 15 minuter med taxi, de kör ju som galningar där nere. Men en gång tog vi faktiskt moppar som vi hyrde på hotellet och åktre runt ön, då åkte vi även till Sunset Beach. Som låg allra längst ut på ön. Så jävla fint där, har dock bara mobil bilder därifrån... Det suger men kan visa dem någon annan gång!

Thailand 2013 Del 1

 
Den 19e december så åkte vi till Kho Koh Kao i Thailand. Det är en ö som ligger utanför Kao Lak. 
Det är andra gången jag är i Thailand, första gången var jag i Phuket. Det var verkligen en otrolig skillnad att bo på en ö jämfört med mitt i smeten. Det var mycket lugnare, mindre turister men samtidigt så var personalen på hotellet och alla andra bosatta mycket sämre på engelska.
Hotellet vi bodde på heter Andaman Princess Resort och Spa. Det var något helt sjukt fint, på både julafton och nyår så anordnade de världens finaste tillställningar. De ställde ut bord med vita dukar precis vid havet, de satte upp ballonger, ljusslingor, en stor scen med live musik, en gigantisk buffè och sedan ordnade de lyktor som man skickade upp i luften. Världens bästa resa helt klart, de kommer komma så mycket mer bilder. Här är bara några utav dem. 

RSS 2.0