Autumn

 

Outfit

 
Såhär såg jag ut idag, åkte till täby centrum vid kvart i tolv och mötte upp pappa efter skolan. Skulle köpa ett nytt objektiv, ville verkligen ha det innan vi ska åka till Thailand och jag känner att jag kommer säkert hinna köpa massa andra onödiga saker för pengarna jag fick när jag fyllde år om jag inte gjorde det nu. Så passade på när pappa ändå var ledig och kunde komma in till täby. 
Blev ett 50 mm f/1.8 är grymt nöjd.

En till familjemedlem

 

Test

 

Fall

          
 
Usch jag måste verkligen göra något åt den här bildkvalitèn, kvalitèn här gör ju inte de här fina bilderna någon rättvisa. Det suger verkligen, men jag vill samtidigt inte byta till blogspot igen. Men ska kolla om det går att göra något åt bildkvalitèn på blogg.se. Är det någon som vet något om det?
 
 
 

Hur fan blir man lycklig

Faaaaaan vad jag saknar det här. 
KAN JAG SNÄLLA SLUTA TÄNKA PÅ GAMLA SAKER.
De kommer ändå aldrig tillbaka, hatarhatarhatar att älta.  
 
Bästa sommaren i mitt liv, utan att tveka
2012.
 
 
 

Skärgården del 2

Här kommer del två utav skärgården, den här gången är vi också på Esskär men på ett annat ställe och utan familjens vänner och Tom. 
 
Det blixtrade helt sjukt mycket den här natten, satt och försökte fota blixten hur länge som helst och lyckades faktiskt. På bilden ser de dock ut som om jag har ritat dit den, men de har jag faktiskt inte. De krävdes sjukt jävla tålamod för att lyckas fånga en, eftersom jag bara hade standard objektivet till min kamera då. Om man tittar noga så ser man vattendropparna på blixten, så den är alltså utanför kapellet. 
 
Haha, herregud vad liten jag är på den svartvita bilden...
 
 

RSS 2.0