Förlåt

för svin dålig uppdatering, men har vart hos mamma och hon har som sagt inget internet. Tänkte iallafall berätta lite vad ni har missat under dagarna jag inte bloggat.
 
Minijulfton hos pappa: Släkten kom, fick massa julklappar. Fick en rosa Victoria Secret tröja, 3000, vantar, osvsv. Somnade ganska tidigt.
 
Julafton hos mamma: Kollade på kalle anka och öppnade sedan julklappar, fick x-lash, pengar, 750 kronor i present kort på Hollister. Kläder på Hollister, fast ska byta dem. 
 
Sedan har jag hunnit vara i Stockholm två dagar i rad, första dagen med mamsi, vi skulle kolla mellandagsrean oc köpa min peak jacka, men den finns ingenstans, inte ens på internet. Den är slut överallt. Sedan sov jag hos Lina, dagen efter mötte vi upp fjuffi i norrtälje och åkte till stockholm. Vi sprang och gjorde alt möjligt, letade asom galningar efter subway. Hittade det vid svampen. Sen kände vi oss som jävla outsiders, bara massa överklass där haha. Alla åt sallad och vi åt en hel sub i var haha. Sedan prutade jag på linas jeans för att det var en fläck på dem. 50 kronor rabatt, hihi. Sedan sov vi hos matildis och dagen efter åkte jag till mina kusiner. Var där hela dagen och igår åkte jag till pappa på kvällen och nu sitter jag halvfixad i min säng. Vill inte fixa mig än. Bussen går 15.55 , så fixar sminket snart. 
Ikväll ska vi spååååra på nyår, först äta Kina med massa tjejer klockan 5, sen vidare till Matilda, sedan till rebecca och sedan vidare till södra berget för att kolla raketer, sen får vi se vart kvällen bär oss. Pappa hämtar iallfall Lina och mig runt 4 - halv 5. 
 
haha just det, vi var och såg bio också, jag, matilda och lina. Sune i Grekland. Den sög, den är inte värd att se! Tänkte bara varna er hehe. 
 
Den som orkade läsa allt får ett pris, PUSS
 
Finaste mamma
 
 

Mini julafton

Vi firar en liten mindre julafton hemma hos pappa idag ju, så släkten från Vivecas sida och pappas sida är här och firar med oss. Ligger hur mycket paket som helst under granen, långtar tills jag får slita upp pappret på dem åååh. *smiley med hjärtögon* 
Vi åt nyss middag, dock inget julbord utan oxfilé och hemmagjord potatisgrattäng och så massa tillbehör. 
 
Just ja, avr ju till akuten idag och tittade på halsen, det var inget halsfluss (wieho!!!) men jag hade svullna och röda gom valv(?) Alltså inget farligt, jag kunde ta någon salva som jag skulle smörja på som bedövade, men kommer inte göra de om jag känner mig själv rätt så pappa köpte bara halstabletter så får jag vänta tills det försvinner helt enkelt! 
 
Uppdaterar förhoppningsvis senare men nu ska jag umgås med släkten, puss.
 
Förlåt för den superdåliga kvalitén på bilderna men de är mörkt och jag orkar verkligen inte ta fram stativet och så. Hoppas de duger ändå!
 

Halsfluss

Herregud vad trevligt, halsfluss för tredje gången på 2 månader. Är dock inte säkert än, men vi ska till sjukhuset imorgon och kolla min hals. ÅTERIGEN. När jag var liten hade jag halsfluss hur ofta som helst. Sedan har jag inte haft de alls från att jag var typ 8-15. Sedan nu lite innan jag fyllde 16 så fick jag halsfluss igen för första gången på 8 år. Sedan en gång till, och nu ännu en gång. Alla de gångerna på 2 månader. Helt sinnessjukt. 
 
Jag hoppas verkligen inte att de blir lika illa som förra gången, för då kunde jag inte äta eller dricka någonting över huvudtaget. Har aldrig mått så dåligt. Men de känns inte som att de blir så, får se vad doktorn säger imorgon. Om de inte blir bättre under natten. Hoppas. Är verkligen inte på humör för att bli sjuk på mitt JULLOV. När de är skola kan jag gärna bli sjuk men inte nu. Die. 
 
Nyligen antagna Victoria Secret Modeller. Vi är så lyckliga att de vill ha med våra vackra kroppar och ansikten. 
 

You can't spell beautiful without "be u"

Hemma från Norrtälje nu, eller för längesedan men whatever. Anna-Majsen, jag och Linis köpte klart de sista julklapparna till dem, sen åkte Anna-Maja hemåt och Lina jag gick och pratade lite. Pratade om att inget är som förut och så... Jag saknar oss. I somras. Då vi var så tighta att ingen, absolut inget eller inget kom emellan. 
Men så är det inte längre. Jag saknar det väldigt väligt mycket, men jag älskar dig ändå mest av allt. 
 
När jag kom hem beställde vi pizza, sen bakade vi julgodis och imorgon firar vi julafton hos pappa sedan på måndag åker vi till mamma för att fira riktig julafton. Mår illa som ett jävla as just nu. Blä....
 
Vad hände med de här två cp'na? "Det är -3448859 grader, vi ställer oss och fotar oss topless, JA VILKEN BRA IDE!!!!!"
 

Norrtälje

Har precis börjat fixa mig till låten "Radioactive" av Imagine Dragons. Såhäääääääär bra. Jag hade inte taggat så jätte mycket till idag för jag har liksom handlat upp alla mina pengar på julklappar, men ibland älskar jag verkligen mig själv. För jag har glömt massor av födelsedags kort med pengar i lite överallt i mitt rum. För någon månad sedan hittade jag ett födelsedags kort från 2009 med 300 kronor i och igår hittade jag ett från i år med 200 kronor i. Så lyckliiiiig. 
 
Ska fortsätta fixa till mig, nu pussar!
 
Miss this
 

from 100 to 0

från att mitt liv var riktigt bra, så gick mitt liv till 0. 
 
Vi hörs någon annan dag när jag inte mår förjävligt.

Estocolmo

Julavslutning idag weeeeiii, 2 timmar lång, lyssna på rektorns tal, sång, TEEO's tal osv. De roliga var att talen inte var så tråkiga, utan de gick ganska fort. TEG ligger typ högst i allt, bäst trivsel på skola, bäst lärare osvosv. 30 frågor och TEG var bäst, känner mig stolt :') 
 
Sedan efter att vi fått bisskort osv så åkte jag och Matilda med tåget till Stockholm för att möta Lina och Anna-maja, de köpte lite julklappar, de hittade det mesta så imorgon så ska vi in till Norrtälje för att kolla de allra sista julisarna och nu sitter jag hemma i ett mörkt rum efter att ha ätit julskinka på knäckebröd. Så namnamnam så de finns inte. Ligger och tittar på Gossip Girl och äter Cookie Dough, synd om mig. Not.
 
Hoppas ni har haft en jättebra början på ert jullov! Pussss
 
 

Dag 5, en bild jag älskar.

Förlåt för tråkig bild, men jag älskar den här bilden för att jag var så obeskrivligt lycklig i denna sekund. Jag har nog aldrig vart så glad, så lycklig, så taggad och förväntansfull som här. Saknar det så det gör ont.
 
 

Bleech

Sitter nu med tandblekningen i munnen, smakar ju något helt obeskrivligt äckligt. Euh. 
Ska städa mitt rum just nu lite snabbt, sen tänkte jag, om jag hinner, göra några bekännelser igen. Bloggtorka. 
 
Byebye!
 
Haha btw, igår skulle jag och min syster försöka göra ett hemmagjort pepparkakshus, som vi gjort två år i rad nu. Men i år så ville de verkligen, verkligen inte. Haha, vi försökte 80 gånger att få sidorna att hålla ihop när vi skulle lägga dem på plåten men de gick inte, sedan gick 2 av på mitten när de hade stelnat. Sedan ville inte huset sitta ihop, och sist men inte minst så ville självklart varken taket eller skorstenen sitta rakt. Haha det blev ett charmigt och fruktansvärt fult pepparkakshus. Vi dekorerade fint iallafall, från strössel till non-stop godis. Jag gjorde till och med en liten snö iglo av sockerbitar hihi. 
 
Här är några bilder som jag tog idag när jag inte hade något liv. 
 

Woops...

Sämst uppdatering av min blogg, jag vet. Men igår hade jag ingen ork, jag kom hem vid halv 5 som vanligt. I skolan kollade iochförsig min klass på julfilmen "ELF" och åt popcorn och godis i bion men ändå. (Väldigt jobbig skoldag, fast nej) Men iallafall, var ju ledig idag, så låg uppe till elva och kollade på nåt på teven, sedan måste jag ha somnat och gått i sömnen till mitt rum. För när jag vaknar är mitt rum släkt, min dörr stängd, jag har inget täcke på mig, jag har mina kläder på mig och allt smink. Känns läskigt att man gör saker fast man inte är medveten om att man gör det liksom.
 
Idag har jag bara legat hemma, gjort klart ett skolarbete, (sista nu, puh), kollat på Gossip Girl och inget mer typ. Imorgon är det skolavslutning på Täby Park hotell för min del, Lina skulle följt med, men min skola tillåter inga besök från varken familj eller vänner om man inte har en jätte bra anledning, underbart va? Känns inte som ett fängelse eller så, eller vänta! Till och med fängelsen får ha besök. 
 
Sedan efter så åker jag till Norrtälje, möter upp Lina och Anna-maja och åker till Stockholm och köper julklappar. 
 
Långinlägg i knoooow.
 
Ett känt konstverk som heter "girl with the pearl earring" som jag gjort en parafras på på Digitalt Skapande i skolan. Jag har alltså gjort en omtolkning på bilden, jag har satt in min systers ansikte i målningen och sedan målat av allt.

Gossip Girl

i looooove it. 
Får inte nog, fast jag vill så gärna att Dan och Serena ska vara ett par, please go back together? Ligger iallafall på Säsong 2 avsnitt 12 nu, ihihi. 
 
Tyvärr blir det inga studiobilder, kan inte hitta dem. Får be någon som var i min grupp skicka dem igen på något annat sätt. 
 
Jag har inget att blogga om längre... Har ingen inspiration, det suger när jag bloggar om vad jag gjort idag och blabla, fast de får jag väl fortsätta göra eftersom de inte finns något annat att blogga om. Sen är det så svårt att ta snygga bilder i det här vädret, jag HATAR seriöst vinter, utan att överdriva det minsta. Tycker det är kallt, äckligt, blött, vidrigt, skabbigt, mörkt, läskigt. Finns tusen olika anledningar till värför jag avskyr vintern. 
 
Just det, jag tog en före bild igår på mina tänder, så ska jag ta en bild om exakt en vecka så får vi se hur mycket de har förändrats, ska försöka bleka varje kväll, har lyckats hittills iallafall, började i söndags.
 

4. En bild på din familj


Hola amigos

Blev inget hos Vendela idag, hon var sjukis. Men vi får ta det någon annan dag, idag försov jag mig. Igen. Händer ju aldrig, vaknade när jag måste gå till bussen. Så jag kollade bussarna då gick det en 08.22, min buss som jag egentligen ska ta går 07.56 så de var ju bara 20 minuter försenad jag skulle bli, skönt tänkte jag. Så jag springer upp till busshållplatsen de ar 20 minuter. Och då, då hade jag tydligen inte kollat var den där jävla bussen skulle gå för det kom en buss, "Åkersberga station via Riala Dyvik" DET ÄR DEN BUSSEN SOM GÅR FÖRBI NEDANFÖR MITT FUCKING HUS. Men de bussarna brukar aldrig gå, så jag fick sitta där uppe vid vägskälet i 40 minuter till, kom en timme och 10 minuter för sent. VÄRT. 
 
Jag hann iallafall ha studion i en timme eller så, vi tog lite bilder, lägger troligtvis upp dem här sedan. Ska bara redigera dem och så först så lägger upp dem i ett annat inlägg så snart som möjligt. 
 
Nu ska jag kolla på film och smälla i mig detta.
Pussss.
 

3. En bild på mig och min bästavän.


Tårta, sockerkaka, lussebullar och kakor.

I am in heaven, åh det var så gott. Fuck no aptit, åt fast de kändes som jag skulle spy, de var alldeles för gott för att undvika. Påvägen dit sladdade papsen och jag, seriöst de äger balle. Så jävla kul, fast en gång trodde jag att jag skulle dö, men han bara skruvar upp musiken och kör som en dåre, oplogat och svinhalt. Han är fucking galen.
 
Imorgon har vi foto, och jag ska äntligen få vara i studion. WOHO! Jag har missat den varenda gång, sad... fast nu blev jag glad igen, kom på att lucka 17 var oöppnad i min chokladiskalender, mumsis. (i am fat and fucking proud) Mitt hår är kaos btw, står åt alla möjliga håll, måste platta innan jag ska sova annars kan jag säga GOODBYE till ett normalt hår imorgon, ÅH VÄNTA, nu kom jag på en grej, måste hinna bleka tänderna i 20 minuter. 
 
PUSS!
 
 
Hade jag fått den där bilden som skolfoto hade jag vart nöjd, ärligt talat. 

Snabbis

Blir ett snabbinlägg, har egentligen inte alls tid att sitta och blogga. Ska åka till låtsas mormor och morfar nu för att fira. Ingemar har fyllt år så vi ska dit på middag och strömmen hoppar av och på här hela tiden och gatulamporna har dött så jag måste duscha nu, eftersom de är stor risk att vi inte har någon ström när vi kommer tillbaka därifrån. Livet på landet.♥
 
Så nu måste jag kila, pussisar!
 
 
En superdålig mobilbild från Arholma.

Vals och bugg

Haha, vi dansade ju på idrotten idag. Så himla kul, för vissa människor är så obeskrivligt stela. Jag ska dock inte säga något för jag är inte speciellt rörlig heller, jag och Sara körde iallafall på, freestylade på buggen, pannkakssnurr osvosv. 
 
Någon mer än jag som tycker de är sjukt otroligt pinsamt när de är helt knäpptyst i klassrummet och din mage får för sig att vråla av hunger? Min gör det hela tiden, de är som om den vet när det är helt knäpptyst för när de är lite folk som pratar så brukar den inte låta, haha jag brukar sitta och stampa i golvet eller flytta på stolen för att de inte ska höras, hahaha. Så jävla lycklig när det står spaghetti bolgnese på matsedeln idag, hallelujaaaaah moment. 
 
Har inte ätit på två-tre dagar. Har inte haft någon aptit, jävla tabletter. 3 kg har jag redan gått ner. Men just nu har jag faktiskt aptit, hoppas de håller i sig till 11.40.

inspiration




 

Blekning

 
Blekte nyss mina tänder, åh vad jag hoppas att de blir vitare tills nyår och julafton. Vita och raka tänder är nog bland det snyggaste som finns. 
 
På tisdag så blir det nog att sova hos Vendelis som är ensam hemma, med några tjejer ur klassen, kommer bli bäst. Pizzamys och massa snack, lovelovelove. 
 
Åh, just det. Uppdatering på det där om boken, de skulle visst vara läst till sidan 82. Alltså halva boken, så de var bara att börja racerläsa eftersom vi har bokdiskussion på engelskan imorgon, men jag komer hinna läsa klart ligger redan på 73 så jag hinner nog. Annars får jag låtsas att jag vet vad jag pratar om imorgon, hehe. 
 
 

No inspiration

Så eftersom att jag verkligen har miljontals bilder så lägger jag upp några tills jag kommer på något kul att blogga om. 

 
 
 

Go Ask Alice

Den boken håller vi på att läser i Engelska just nu, den är skriven som en dagbok på engelska. Den är helt okej bra, bara det att de hoppar så mycket. Men iallafall, jag trodde jag bara hade läst till sidan 6 typ, och nu kom jag på att vi skulle ha läst till sidan 50 i morgon så fick panik och letar upp boken, då har jag tydligen läst till sidan 43, sådan ofattbar himla lycka.
 
Åh, just det! Mina blekskenor har kommit, IIIHHH!! Ska äntligen på riktigt vita tänder. Ibland är det faktiskt tur att ens styvmamma är tandhygienist. Get it for freeeee.
 
Sedan på torsdag är jag faktiskt ledig från skolan och på fredag, vad händer då, *trumvirvel.....* JULLOV!
WIHO, är taggad till tuuuusen till nyår, och såklart julafton hehe. 
 
Ska läsa klart de sista sidorna i boken nu sedan ska jag lägga fram idrottskläder tills imorgon, dans står på schemat, haha de blir intressant...
 

Hissar och Dissar

Först och främst så hissar jag att det snart är nyår!
Sedan hissar jag också dessa som borde komma hem till mig vilken dag som helst, iiiihh.
Dissar definitivt iPhone 3GS. Världens sämsta batterihållning, bäst för apple att de fixar min vita 4a fort, klarar inte av denna 3GS. 
Snön. Den dissar jag definitivt, okej när de är lite mysig snö som kommer
 
ner, men när de blåser orkan och snön typ är fryst regn eller när de snöstormar så mycket att bussar ställs in i 3 dagar, då spårar det. 
 
xoxo Gossip Girl
 
nooooooot.
 
 
 

Lyckan

När jag kommer på att jag inte öppnat typ tio luckor i min choklad kalender, haha 16 år och beter sig som 3. Men jag blir aldrig för gammal för det hihi. 
 
Vad gjorde jag idag då, eller igår. Jag åkte in till Norrtälje och var med Emma och Lina, åt subway och åkte seda hem till Emma, drack varm oboy framför brasan. Vi var tre isbitar med dyngsura hår när vi kom in och när vi torkat var vi tre pudlar. 
 
Nu sitter jag iallafall hemma, jag kan utan att överdriva säga att jag kollat på minst 10 Gossip Girl avsnitt sedan jag kom hem, de blir ju bara bättre och bättre. Så fort jag bestämmer mig för att efter det här avsnittet ska jag ta något att äta sedan sova. Så har jag hållt på sedan 11 och nu är klockan tjugo i fem. Haha, lycka till med att gå upp halv sex på måndag Emma, för du har ju inte alls vänt på dygnet. 
 
 
 
 

Bekännelser

Jag avskyr mitt utseende
Jag ser alltid något negativt i allt, vilket suger
Jag har vart i sälen 1 gång, vemdalen 3, lofsdalen 1 och ändå är jag skrämmande dålig på skidor
Jag har gått ner från toppen av de högsta berget i vemdalen i pjäxor och skidorna över axeln, vägrade åka skidor ner. Dock var det första gången jag åkte hehe
Jag har ett inristat L på min hand som står för Lina, vi gjorde det tillsammans med hårnålar som vi smälte. Hon har ett E
Jag har 4 långa naglar resten river jag ner, lillfingrarna låter jag bli och ringfingrarna. Fast ligger på rekord nu och har ett pekfinger långt nu också
Har aldrig fått ett VG på ett matteprov. Alltid G eller IG
Jag hade MVG i spanska sänkte mig till ett IG och jobbade upp ett MVG på mindre än en månad
Jag har ett äkta syskon och fyra oäkta, pappa är omgift och mamma har en ny (mycket julklappar hähä)
 
 

Recognize me?

Haha, usch känner man igen mig här?
 

Feels like flying away

Hej på er!
Matteprov idag, eller igår blir det då. Iallafall, det gick faktiskt bra. Tror jag alltså och vad jag tror brukar inte stämma hehe. Men mitt under provet så känner jag att jag håller på att typ somna..?
Ni vet känslan när man ligger i soffan framför teven och ögonen inte går att hålla öppna de liksom åker ihop, exakt den känslan var det. Hade ingen ork i armarna, mina händer skakade värre än någonsin.
Skakar alltid litegrann av att jag har för lågt HB värde, men inte sådär. Jag gjorde klart provet iallafall, de slutade bra. Sedan när jag kom efter att jag vart och köpt julklappar med majsen och linis så kollar vi på birverkningar av mina nya ångest tabletter som jag bara ätit i två dagar, och allt stod där.
Onormal trötthet, skakningar/darrningar, utvidgade pupiller, kallsvettningar, rodnader i hyn, yrsel, huvudvärk, håravfall(?????) i vissa fall. Fanns skit mycket olika biverkningar kommer inte ens ihåg alla, men allt utom håravfallet passade in på mig. Skönt att veta att det är normalt iallafall. 
 
 
 
 
 

En bild på mig själv nu.

Listan.
 

Samhällskunskap

Har nyss suttit och jobbat mig igenom hela samhällskunskapen + lite annan samhällskunskap jag fått F på. Blev faktiskt helt klar, vet dock inte om jag lyckades med källkritiken återigen. Fick F förra gången, får hoppas att jag gjorde bättre nu. (Håll era tummisar) 
 
Är helt slut nu, är så himla trött. Imorse så sov jag sittandes rakt upp och ned på tåget. Ni vet den här trötthets känslan när man ligger i soffan och kollar teve och de bara inte går att hålla ögonen öppna? Exakt den känslan hade jag från bussen till tåget, på tåget, från tåget till övergångstället vid skolan, där jag fick springa som en dåre över.
 
Aja, imorgon är det checkpoint, spelar inte mig någon roll, då jag inte behöver det, ska gå på extramatte efter skolan istället. Herregud vad det känns som att jag ligger bra till nu, win! Måste fota Matilda också, hon ska var min modell till mitt fotoarbete "Konstigt mode". Haha, blir spännande. 
 
Ska skriva dagbok nu, sedan sova. Puss på er. 
 
 
My love.

Lista.

Tänkte göra en lista eftersom jag ändå inte har någonting för mig. 
Jag skriver en lista, och för varje dag lägger jag ut den bild eller bilder listan säger. Så är inte bloggen så tråkig och ouppdaterad i allafall.
 
1. En bild på mig själv för ett år sedan. 
2. En bild på mig själv nu.
3. En bild på dig och din bästavän.
4. En bild på din familj.
5. En bild du älskar.
6. En bild som du är riktigt nöjd med.
7. En bild från i somras.
8. En bild från förra vintern.
9. En bild från förra sommaren.
10. En bild på dig själv där du är riktigt ful.
 
1. En bild på mig själv för ett år sedan.
 
 
 

Så jävla bra

 
 
Så jävla bra låååååååtar.
Helt klart värt att lyssna, går på repeat i mina lurar. 
 
 
 
 
 

Bekännelser

Jag älskar min bästavän lite för mycket
Jag har fått tabletter mot min ångest
Jag har egentligen jätte lågt järrnvärde och ska äta tabletter men de blir aldrig av
Jag har super svårt att lära känna nytt folk
Jag är verkligen ett exempel på en sådan person man får dra ord ur för att jag inte pratar för jag är så blyg men sedan när de väl lär känna mig så önskar de att jag höll käften ibland
Folk säger alltid att jag är antingen bitchig, kaxig eller blyg, finns inget mellanting, vilket suger, skulle gärna viljka bli ihågkommen som rolig eller snäll någon gång ibland
Jag har klaustrofobi, ADD, autism, asperger, depression och stark panikångest, vilket jag sagt sjuttioelva gånger men ifall de är någon ny som läser

wååpwååp

hey, yeah you're right bitches i'm still here and i'm here to stay.
-A
 
PRETTY LITTLE LIARS in my fucking heart ♥. Får inte nog, har dock kollat klart alla säsonger nu, väntar med spänning på den 4 som kommer ut i februari, iiiih can't wait. 
Medans nu fördriver jag tiden med att kolla på Gossip Girl som inte är hälften så bra, men helt okej. 
Okej nu är jag faktiskt tillbaka för att stanna på den här bloggen, men när jag skulle göra en ny header fastnade jag i minnena när jag letade bilder, så hinner inte det ikväll.
Gör det imorgon om jag har tid, puss bitches.
 
My bestfriend.
My soulmate.
My sister. 
My lesbian love.
My therapist.
My bloodsister.
My everyfuckingthing. 

RSS 2.0