Älskar dig.

 

Ojojoj

Ojsan, har inte bloggat på huuuuur länge som helst. Men har typ haft fullt upp på riktigt. Har iallafall sportlov nu, och hittills gjort ganska mycket! 
 
I fredags så fixade jag och Vendela till hennes 17-års fest. Vi plockade fram stolar, städade osv. Sedan kom Marcus, Sara och Anton och hjälpte oss med maten. Vi dukade och fixade namnlappar hehe. 
Sedan kom resten vid 7 och så dansade vi ungefär tills klockan 1 då sista tåget gick hem för alla, men jag och Emelie sov kvar. 
 
I lördags så hade jag bara myskväll hemma hos mammas pojkvän med familjen. Var riktigt mysigt, åt tacos igen haha.
 
På söndag och måndag tror jag att jag bara slappade, eller jag åkte till Lina på söndagen och fotade haha. Några bilder blev faktiskt rätt fina! Sov hos henne. 
 
Sedan måndag och tisdag åkte Lina, jag, Matilda och Anna-Maja in för att fösöka hitta en present till Jullan. Hittade BH och trosor och smycken. Sen sov Linisen hos mig på måndagen.
 
På tisdag kväll så var det tacokväll (igen) haha hemma Jullisen med alla gamla rådmansö tjejer. Var faktiskt mysigt, har faktiskt saknat Jullisen. Vi gjorde en egen harlem shake hahaha, jag hade ridhjälm. Snyggt. Sen satt vi ute på kvällen i filtar och drack te, så himla mysigt. 
 
Igår så var jag bara hemma hos Lina, vi satt ute i solen. Var så jävla varmt och skönt. 
 
Sen sov jag hemma ensam i sängen för första gången på hela lovet. Och idag så åkte jag och Lina in med 10 buss för att åka till Stockholm. Vi shoppade faktiskt ganska mycket och det blev en riktigt lyckad dag, är superdupernöjd! 
 
Helvete vilket långt inlägg, hehe. 

Morgondagen

 
Imorgon blir det nog inte så mycket bloggning då jag ska på 17-års fest hemma hos Vendelis. Jag åker dit direkt efter skolan, fixar taco middag och så. Sedan vid 6 så kommer det börja komma folk. 
Hoppas på en riktigt grym kväll, puss på er!
 

Grattis Vendela

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästaste Vendelas födelsedag!!
Jag älskar dig härifrån till pluto och tillbaka 40 gånger. Världens bästa människa, hoppas du verkligen får världens bästa födelsedag nu! 
SÅ SE TILL OCH GRATTA HENNE ORDENTLIGT NU! 
Love yooooooouuuuu.
 

Ny header

Jag lyckades inte lista ut felet med min gamla header, den ville helt enkelt inte komma tillbaka, så gjorde en ny lite snabbt. Tänker ha den nu, har ändå haft den gamla ett tag nu. 
 
Sitter hemma hos Vendelis och spelar gitarr, sjunger. Vi håller på och förbereder lite till hennes 17-års fest också, fixar spellistan och så. Vi måste dock få tag i ett par nya högtalare, då hennes inte låter speciellt högt. 
 Ska gosa ner mig i hennes nya binge nu, hörs senare :*
 

Min header

Det har hänt något med min blogg, eller med headern. Jag kan inte se den, varken på mobilen eller på datorn. Kan någon annan se den? 
Tacksam för svaaaar.

Min helg

I fredags åkte jag till Norrtälje och mötte upp mina babes först, sedan fixade vi lite saker och åkte vid ugefär halv 10 till Mörby Centrum. Därifrån tog vi en buss hem till Arvid, där också Erik och Klas var. Var en kul kväll, bara det att jag ville slita huvudet av Anna-Maja och Lina vissa stunder då de pratade med varenda människa de stötte på. 
 
I lördags så åkte jag hem runt 12 och när jag kom hem duschade jag och fixade mig. För pappa, jag och Wilma skulle åka till Stockholm för en "familjekväll". Vilket det var seriöst 4 år sedan vi hade senast bara vi 3. 
Vi shoppade först litegrann, jag köpte ett par ljusa Lee jeans och sedan åt vi på restaurang Soft sedan gick vi vidare till donken för en glass och sedan gick vi och såg "A good day to die hard" på Rigoletto. Seriöst grym jävla film. 
 
Här är några bilder från instagram från min helg. 


Tacos

Seriously, det är tacos i min skola idag. Lovar att lägga in bild sedan, de är första gången vi får någon normal och vanlig mat i skolan och när vår skola planerar att ha något gott, för den här tacobuffen har planerats i 4 veckor seriöst, då jävlar blir det stort. Så den lär ju vara superstor och god. Uppdaterar er senare från tacobordet typ. Hehe. 
Just nu på samhällskunskapen, får väldigt mycket gjort, japp.

Instagram

Tänkte visa er några bilder från de senaste dagarna från min instagram! Följ mig gärna där @emmassandberg.
 

1. Första bilden är från idag, alltså alla hjärtansdag. När man kom in i skolan så satt det post-it lappar på VARTENDA skåp i hela skolan med olika gulliga saker skrivna på varje. Sådär stod det på min. 2. Jag var i Stockholm idag med mamma innan skolan, då fikade vi lite snabbt på Waynes Coffee, var faktiskt riktigt jävla gott. 3. Jag idag innan jag åkte hemifrån till Stockholm klockan halv 6 på morgonen. 4. Jag när jag stod och väntade på bussen in till Norrtälje i tisdags. 5. Jag och Vendela när vi skulle ut och spela in musikvideon och jag skulle inte ha någon jacka på mig, var stört kallt. 6. Jag samma dag, fast bilden är tagen av Vendela och hennes cpbra kamera. 7. Jag och Vendela förra måndagen på engelska lektionen. 8. Mina ögon, hehe. 9. Jag och min barndomsvän Hanna när vi var små och var på skansen skulle jag gissa på. 
 

 

Muffins.

Bakade muffins häromdagen när jag var ledig, de blev faktiskt jätte goda! Det var vanliga vaniljmuffins som jag sedan hällde vaniljsås över. Blev superdupergott. 
 
Imorgon så ska jag sova hos Anna-Majis med Lina och vi skulle nog dra på någon fest tror jag, vi får se hur det blir med det! 
Pussar.
 

The Impossible

Har precis kollat på The Impossible, såg att en klasskompis tipsat om den på sin blogg så bestämde mig för att titta på den. 
Allvarligt talat, jag gråter inte lätt till filmer, men alltså de här var något helt otroligt, de bara rann, de slutade inte. Så sjukt jävla bra film, älskar när filmer är baserade på en sann historia, dilmen blir liksom djupare och bättre då. Enda filmen jag gråtit mer av är P.S I love you, har aldrig sett klart den filmen för att jag gråter så mycket, det var 2 och ett halvt år sedan jag såg halva den filmen, men har aldrig sett klart den. Har försökt flera gånger igen, men det går inte. 
 
The Impossible handlar iallafall om tsunamin i Thailand 2004. Om en familj som kommer ifrån varandra. Mer tänker jag inte säga för då avslöjar jag allt, men kan säga er att den är sjukt se värd. 
Plus att den är så jävla bra gjord, jag avskyr när filmer är dåligt gjorda, finns ingen anledning att se dem då, men den här ser verkligen ÄKTA ut.
 

Norrtälje

Hade två studiedagar den här veckan, måndag och tisdag. Igår låg jag bara hemma och pressade Vampire Diaries, har nu officiellt sett slut på den serien. Känns som en del av mig dog haha. Men alla avsnitt på säsong 4 är ju inte ute än, så nu är det bara vänta på dem och Pretty Little Liars avsnitten. 
 
Ska iallafall in till Linas skola idag har ändå inget annat för mig, Vampire Diaries är ju liksom slut, då finns det inget annat. Gossip Girl är så jävla långtråkigt, kom till säsong 3 sen orkade jag inte längre haha. 
Roden har tema dag 6 idag så ska som sagt dit och hålla bästis sällskap, men måste kila nu, bussen går om 10 minuter wooupsi. 
 
 

Resultat av debattdagen

Tänkte berätta lite snabbt om hur det gick på debatt dagen, vårt land Iran var skit grymt. De var massa som gick på skithårt på de andra länderna och vi ägde ut USA, Brasilien och Nordkorea. Första matchen mot USA vann vi verkligen stort. Sedan gick vi vidare till semifinal mot ett land kommer ej ihåg vilket, sedan trodde Vendela och jag inte att vi skulle gå vidare till final så vi tog av oss våra vidriga klänningar och slöjor. MEN VI GICK TILL FINAL, mot Serbien. Där vi tyvärr förlorade pga dumma publikfrågor. Vi stod alltså på en scen framför hela skolan i en aula. Vi fick prata i mickar och så. Men det kändes ändå ganska bra att komma 2a. 
 
Det var debattdagen det!
Bilder kan ni få sedan, puss

Debattdagen

Åh, imorgon är det debattdag, är inte det minsta taggad. Är egentligen rädd och nervös, haha... Jag kan bara om kärnvapen mot USA, ingenting om någonting annat och man måste säga en sak i varje debatt, så jag känner att jag är ganska så körd. Haha. 
Vet inte hur många debatter det är så... Men det är nog rätt många om man går vidare till final osv. Uppdaterar er imorgon hur det gick. Fast det blir nog sent isåfall, ska spendera fredagen med min älskling. 
Ska fortsätta med oändliga tittande på Vampire Diaries nu. 
Puss.
 

Musikvideo inspelning

Hejhallå, idag spelade vi ju som sagt in musikvideon, detta gjorde vi alla i min grupp, Vendelis, Håkan, Viktor och Fredrik hemma hos Vendela. Vi använde oss utav en "Dolly" vilket är en ställning som rullar, vilket gör att de blir snyggare filmat, ett stativ och Vendelas kamera med ett grymt objektiv. 
När vi redigerat klart filmen vilket blir om 2-3 veckor får ni förhoppningsvis se den! Woho, är till och med taggad själv hehe. Bilder från idag, tagna från min gullis Vendelas blogg, som ni hittar HÄR.
¨
 

Vampire Diaries

Är helt kär. Helt fast. I denna jävla serie, kan inte sluta kolla. Hela tiden "nej, ett avsnitt till. Och ett till, ett till". 
Är helt jävla beroende utav den, har pressat mig igenom till S02 E14 nu. På EN jävla vecka. Haha vadå besatt?
 
Nej, men iallafall, imorgon är det inspelningsdags för vår musikvideo! Jag ska spela kille, fast ändå vara tjej och Vendela ska vara tjej och sjunga. Vi ska ha låten "If I were a boy" med Beyonce. Orkar ej göra accangen ovanför e:et haha. Så jag ska ha några slitna ljusa oversize jeans, Viktors hoodie och en snapback. 
Uppdaterar er imorgon hur det gick! 
Pussar.
 
Ugly as fuck

A

Såg nyss att jag fått A på mitt engelska tal om Facebook, åh herregud vad jag är lycklig just nu. 
 

Looks like I won

Har hållt på med en moodboard nu på Grafisk Kommunikation halva morgonen. Är definitivt inte klar, sedan har jag även börjat på min affisch i illustrator. Vi ska ha en temadag i skolan, som handlar om sex. Så vi ska göra en affisch till den dagen. Dock får vi inte använda oss utav färdiga bilder när vi gör den här affischen, så jag måste rita av allting. 
Såhär ser moodboarden ut iallafall:
Den är ju som sagt inte klar än.
 
Affischen kan jag tyvärr inte visa än, då jag inte kan spara den som JPEG fil eftersom jag ska fortsätta på den. 
 
 

Nighty

Har precis gjort klart två saker till skolan, känns så himla skönt att ha det ur världen. Dock är den ena saken en redovisning på engelskan så den är ju liksom inte riktigt klar men iallafall. Känns skönt ändå att ha gjort min del i grupparbetet så länge.
Ska plocka ihop lite i mitt rum nu, sedan lägga på x-lash för natten och sedan sova. Börjar tidigt imorgon, uschusch. 
Pussar!
 
I.Love.You.
 

Blue eyes never lies


Norrtälje

Ska börja fixa mig lite nu, sedan ska jag åka in till Norrtälje och möta Lina och Anna-Maja, vi sover i hennes lägenhet så vi får se vart kvällen tar oss. Troligtvis ingen annanstans än sängen men whatever. Haha.
 
5 bilder från Esskär i somras
 
 
 

Bekännelser

Jag läser hellre än att kolla på film, eller det beror på boken. Om boken är grym så läser jag mycket hellre.
Jag använder praktiskt taget aldrig smycken, har inte ens några typ, inte ens örhängen haha.
På somrarna använder jag bara converse, är typ fastklistrad i dem. 
Om jag är själv vågar jag typ inte gå och shoppa kläder i affärer, haha astöntig i know. 
Jag kan inte gå utanför dörren utan att måla mina ögonbryn.
Jag är hellre riktigt snygg i håret än snyggt sminkad. HATAR när mitt hår är fult. 
Jag är helt jävla värdelös på matte men bra i språk. 
Jag har bara vart kär en endaste gång. 
Jag har bara två extremt långa naglar, ringfingret och lillfingret, de andra naglarna växer inte. 
 

 
 

Pictures

Nu har jag äntligen tagit tag i tavlorna som hängt på min vägg sedan i somras, har aldrig vetat hur jag ville göra med dem men nu så. Satte in en text i mitten på den största tavlan och sedan två bilder med Linisen och sedan en annan med Linisen. 
Blev faktiskt riktigt nöjd, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med tavlan där det står "Family". Har inga jätte bra bilder på mig och "hela" min familj liksom, jag var så liten när mamma och pappa skiljdes. 
Aja, jag löser det på ett eller annat sätt, puss!
 
 
 

Äntligen.

Äntligenäntligenäntligen. 
 
Just nu känner jag ingenting annat än lycka i kroppen, min älskade telefon är tillbaka fast än lite nyare modell hehe. Lämnade in den för 8 veckor sedan som en vit 4 och får hem en vit 4s. Utan kostnad. 
 
Så nu kan jag slänga låne 3GS'n åt helvete, är sjukt trött på den. Verkligen. 
 

RSS 2.0