You can't spell beautiful without "Be you"

tjatja bloggen, hänger i röda soffan. Upptäckte den nyss, de är nog den skönaste soffan i skolan, de andra är förjävla hårda. De här är den ända man kan chilla i, haha. 
3 timmars Samhällskunskap, mycket trevligt och givande. Nat. Vi fick titta på någon tråkig film i en halvtimme, sen prata, prata, prata och prata. Sen fick vi prata lite till. 
Jag hatar att prata. 
 
Hur ser min fredag ut då?
Jag vet faktiskt inte än, skulle sovit hos kokken, men nu är ingenting säkert så vi får väl se. Men ska iallafall hem efter skolan och fixa till mig lite, sen ska jag möta Lina skulle jag gissa på, standard. 
På lördag skulle jag åkt båten, men de blir väl ingenting nu. Skit. 
Ska vara lite mer osocial nu, ha en trevlig fredag!
 

 

Uppdatering

Idag började vi 12.05, så jäkla skönt. Sov hos mamma i natt, de har jag inte kunnat göra på hur länge som helst, pågrund av att det inte går några bussar som passar. Har verkligen saknat henne, men igår hade vi ju födelsedags middag, vi åt lövbiff, potatisgrattäng och till efterrätt cheesecake med hallon. Var sjukt mätt efter det, hehe. 
Nu sitter jag iallafall på svenska lektionen och skriver brev till läraren, blev en och en halv sida, herregud hur kunde de bli så mycket?
Ehm, efter skolan så ska jag till Edsbro med Lini. Vi möts vid Söderhall, så ni kanske får någon update från Stockholms bussen också, åh det är så himla skönt, snart är den här lektionen slut, dock varade den i 3 timmar... Men det var dagens första och sista lektion så det gjorde inte så mycket hehe, nu börjar lektionen igen, puss babes!
 
 
Jag och fjuffan igår!

Idag är ingen vanlig dag för det är..

MAMMAS FÖDELSEDAG!
Grattis världens bästa mamma, jag vet att du inte läser detta för du förstår dig inte på datorer det minsta lilla haha. Men jag vill bara säga att jag älskar dig så himla mycket, du är världens bästa mamma, även om du är lite för överbeskyddande och inte förstår att jag växer upp, så lyssnar du ALLTID om jag vill eller behöver prata, du är mitt bollplank, du är den starka, som kan ta all min skit, och ändå vara stark. 
Du är en person man alltid hittar i en folkmassa, din personlighet lyser, du är så färgstark, ditt hår ger ju även en vink om vart du befinner dig, hehe. Men din personlighet kan göra en middag så mycket roligare, med ditt skratt, din humor och din barnslighet. 
Nu ska jag inte skriva ett 3 kilometer långt inlägg, men jag ville bara säga att jag älskar dig över hela mitt hjärta, ha nu världens bästa födelsedag.
 
Har tyvärr inga bilder på mamsi på den här datorn..
 
 
 
 
 
 
 
 
Tröja Cubus | Jeans Gina Tricot
 

3 timmar

Herregud 3 timmars lektion i film, åh. herre. gud. 
Kommer jag överleva detta? Svar, troligtvis ja. Men film suger, jag HATAR att göra film, jag funderar faktiskt på att byta skola till Roden, handel. Men vad kan jag bli då, egen företagare? Det vill jag ju inte bli.. Men om jag fortsätter gå media kommer jag ju endast kunna bli fotograf och sådant, och vill jag verkligen det? 
Jag vet inte, herregud det är så himla jobbigt, vill jag utsätta mig för detta?
 
Fan.. 
 
 

FOTO

Vi hade ju en tre timmars lång lektion i foto igår, och vi tog ju som sagt bilder på våra sinnen, lukt, smak osv. 
Här är tre bilder från igår,
 
Lukt,
 
Syn,
 
 
Smak,

Gårdagen

här är bilden jag skulle publicerat igår.
 

Skönaste outfiten

När man kommer hem slänger man verkligen av sig kläderna man haft på sig under dagen och tar på sig mjukiskläderna, så nu sitter jag här i mina absolut skönaste hemma kläder. Fast om det är varmt är det dock inte lika skönt hehe.
 
Imorgon börjar skolan tjugo över åtta, bussen härifrån går 07.02, skjut mig. Sen dampar mitt facebook också, tjafsar med allt och alla. Livet är sämst. 
 
Blö, men nu ska vi inte vara deppiga, fast finns inget att vara glad över. Just nu.
 
MEN OKEJ DATORN, de är tydligen min dator, de går inte att ladda upp bilder någonstans. Så detta inlägg blir bildlöst. Kul.
 

-

Haha, denna snygga och välplanerade outfit hade jag på mig idag, plus en (scarf?) och ett par svarta Converse.
 
Tröja Bikbok | Jeans H&M 

Första riktiga lektionen.

Idag hade vi vår första riktiga lektion, vi har ju bara haft en introvecka än så länge men nu körde vi igång. 
Idag var ju som sagt första dagen, och då kom jag ocj Jennifer självklart försent. Tåget var trasigt och blev 40 minuter försenat. Men som tur var så var det fler tåg som också var försenade.
 
Iallafall, första lektionen var foto. Så vi blev indelade 2 och 2. Sedan skulle vi fota våra sinnen, såsom lukt, känsel osvosv. Det gick faktiskt riktigt bra! 
Ska snart gå in och visa upp bilderna, finns en sjukt ful bild på mig i glasögon där..
Ska gå in nu, bye!
 

5d

Idag hade vi en superkort dag, började elva slutade typ halv två. Och det ända vi gjorde var att åka in till Kista Galleria och kolla på 5D bio, alltså istället för 3D. 
Skithäftigt var det! Stolarna rörde sig upp och ner, från sida till sida. Det kom lukt, ex. skogslukt, vind, regn från stolen framför. Stolarna skakade. Det kom rök. Sen kollade man ju såklart i 3D glasögon, men det var verkligen skitcoolt! Vi var även åtta som vann en tävling de hade, en fribiljett vann man, hehe. Jag fick en, wieho!
 
Åkte sen till Edsbro efter, vi gjorde väl typ ungefär exakt ingenting. Spelade kort, fotboll osvosv. Men ska nog sova nu, börjar 09.10 imorgon, skjut mig. 
Godnatt!
 

-

 
Det här hade jag på mig idag, 
 
Tröja BikBok | Jeans Hollister 

-

 
Everything is gonna be alright in the end, if it's not alright, then it's not the end.

Renovering

 
Vi håller just nu på att renovera vardagsrummet och båda hallarna, cpsnyggt blir det.
Första hallen är typ klar, bara vita tapeter som saknas på ena väggen och i vardagsrummet ska de också bara upp tapeter, samma sak i nästa hall. Golvet är skitsnyggt. Första hallen är också cpsnygg, hihi. Efter att de är klart ska vi börja med köket och sen Toms och mitt golv i våra rum, för just nu är vi hur äckliga golv som helst. 
 
Bilder.
 

Hej!

Orkade inte blogga när jag kom hem hehe, kollade på några avsnitt av CSI NY då, sen tog jag en dusch osv. Men nu har jag ju tid över så då bloggar jag! 
 
Vad har jag gjort i helgen då?
I fredags så slutade vi två, då gick jennifer och jag till täby centrum jag köpte två par jeans, ett par Hollister och ett par Crocker. Sen gick hennes tåg och Kokken, Fredrik, Linnea, Maritha, Niklas och Wille kom till täby centrum, hämtade ut bio biljetter och åt burger king, sen kom Linis, nyfärgad i håret och allt, skitsnyggt! Kollade på bion, Snabba Cash två, den var faktiskt riktigt bra!, Fast har inte sett ettan hehe..
Sen åkte Kokken hem till mig sov där.
På lördagen åkte vi till Edsbro så fort vi hade vaknat typ, blev massa drama, haha. Sen sov jag där, åkte in till Norrtälje för Kokken hade match, mötte Linis och pratade lite och sedan åkte jag hem. 
 
Min helg, den gick i 180. Redan skola igen, känner mig ärligt talat deprimerad. Vill inte gå kvar i min skola längre, ärligt. Hatar den typ redan, men imorgon börjar vi elva och de har nåt hemligt på gång, ekonomi ska köra lazerdome, så hoppas vi också får göra nåt kul! 
Ska försöka torka håret nu, puss.
 
Min outfit för kvällen, skönaste ever.
 
 
 

tudelu

sitter och väntar på bussen i Norrtälje just nu, dock har lina typ missat sin, så vi lär bli kvar här till halv sex, fuck. Bloggar när jag kommer hem, puss.


före- och efter.

 
 
 
 
 
 
 
Skillnad?
 

Vad har hänt..?

Det har hänt något med hur man ser bloggar?, det verkar ha hänt varenda person i min klass som har blogg? De har fuckat upp sig totalt, skitkonstigt? Såhär ser min blogg ut för tillfället, helt fucked up.

Mac

Jag älskar Mac. Jag är helt såld, helt jävla kär. 
Kommer aldrig någonsin gå tillbaka till mitt gamla ex PC. Det finns väl vissa saker man saknar från PC, men de sakerna finns bara de att jag inte lärt mig dem än hehe. Har trots allt bara haft den två dagar. Så lite cred till mig att jag iallfall kan hitta runt. 
 
Okej, vad händer imorgon? Jo, jag får börja 10.00 imorgon, jag och jentan tar en buss till Norrtälje sen vidare till skolan och sen får vi sluta vid 2. Skönt. Sen ska jag till Norrtälje och vara med bästis. 
 
Lördag, då blir det först köpa jeans sen bio med kokken, fredrik och linnea, sen sover kokken hos mig. Ehmm..
 
JUST DET, MIN ABSOLUTA BÄSTISBÄSTIS SKA TROLIGTVIS BÖRJA I MIN KLASS, IIIIHHHH. LYCKA!!!!
 
 
inte så bra bildkvalité, men det är dåligt ljus i mitt rum hihi.

Still in school

och klockan är, 17.10. Slutar 7 idag, trevligt. 
Workshop saken var tydligen att vis kulle göra någon film med iMovie, seriöst fy vad vår film var dålig, ville bara sjunka genom golvet, alla de andra verkar ha hört saker man kunde göra som inte jag hade hört. Typ snabbspolning osv. 
Jennifers grupp vann iallfall, grattis till er, haha fast det är ni som kommer få visa upp framför hela skolan hihi.
Åt nyss jordens godaste brownie, vi fick ju middag i skolan, potatisgrattäng och kyckling, mumsi. Sen brownies, grädde och fruktsallad till efterätt, kärlek till kocken. 
 
Haha här är några bilder som vi hade med i vår film, man skulle göra om klassen. 
 
EM1A
 
 
 

Händelselöst

Händer ju ingenting, har haft en tre timmar lång lektion som endast handlade om Google Apps. Fattar fortfarande inte ens hälften av det vi skulle lärt oss. Satt mest och smsade från datorn. 
 
Ett väldigt kul och riktigt intressant inlägg att läsa, eller inte, har rast i en timme nu sen blir det i Workshop, iLife paketet står de på schemat, haha? Vadfan är det liksom?
 
Spöregnar ute igen, bra. Fast vi slutar ju liksom sju, så det lär ju hinna gå över, mycket trevligt :pp
 
 
Kul jävla schema, på tisdagar slutar vi 16.50. KUL.
 

Snabb bloggning

Skriver ett snabbt inlägg bara, måste egentligen sova hehe. 
Efter skolan åkte jag och Jennifer till Åkersberga station sen vidare hemåt, hon gick av vid sig och jag vid mig, sen så när jag kom innanför dörren så var de bara att rusha och göra en macka till Lina, ladda mobilen lite snabbt, och sen ut genom dörren, sen mötte jag Lina på 620. Och tillsammans åkte vi in till Norrtälje för att möta upp Edsbro borna haha. Det sög. Tänkte bara meddela det, blött, kallt och blä. Bråk också, kul. Not.
 
Imorgon har vi typ middag till klockan 7 på kvälen eller nåt sådant. Fattar inte meningen med det, men aja, jag och jennifer blir hämtade av pappa i norrtälje iallafall, snacka om att de kommer bli masterpress på stockholmsbussen, haha. 
 
Ska sova nu, pusshej!

MacBook PRO

Sitter just nu och skriver från min splitternya MacBook PRO, ja, jag skriver de 458983 gånger för att jag vill skryta. 
Snart ska vi ha teambuilding, skittråkigt säkert. Sen får vi sluta skulle jag tro, då kanske jag drar till Edsbro, fast vet inte, har liksom datorn med mig så tror inte det. 
 
Sista timmen igår spelade vi Buzz på nya bion i skolan, känns värt att vara i skolan för det. Sen åkte vi till Edsbro, osvosv. Sen donken. 
Byebye bloggen, bjuder på några hotta bilder på mig jentan. 
 
 

Skoldag ett Täby enskilda

Åh, första skoldagen. 
Gick faktiskt helt okej, var nervöst i början och så, men hade ju Jennifer, fast de var ju också lite nervöst hehe. Men vi blev indelade i klasserna och vår klass blev faktiskt bättre än förväntat, supersköna människor, avslappande hihi. 
Vi körde lite lekar, satt vi skulle lära känna varandra och så, men de funkade bra!
Sen fick vi dra hem vid ett, då gick jennifer och jag till täby centrum köpte en cola och sa hejdå.
Sen tog jag, matilda, emmy, anna-maja och hampus bussen till Norrtälje och där mötte jag upp Lina och vi drog till Edsbro. Hade det huuuur mysigt som helst, ville inte åka hem. Vi eldade, spelade biljard, kastade pil och sköt luftgevär haha. Men vid halv nio så åkte vi hem, lite min första skoldag. Helt okej bra faktiskt, och på onsdag får jag min efterlängtade MacBook Pro, iiiiiiiiihhh!!
Men ska ta något att äta nu, sen sova för jag vill inte att de ska bli som i morse, då vi satte alarm alldeles för sent för vi hade missuppfattat tiderna, så fyra tjejer i en lägenhet och alla rushade för att fixa sig, med en spegel haha. Men de funkade!
Blev säkert skitful på passerkortet man måste ha för att komma in i skolan också, men who cares! Livet leker, lml.
 
 
 
Jag älskar dig min bästa vän,
 

Dagens Outfit

 
Ingen bryr sig, ingen tittar på min blogg just nu, för alla skriker halsarna av sig på the voice. Seriöst alltså. Jag vill också, jag kommer gråta blod.
 
 

Tja

Hej, jag är ledsen som en unge för att jag inte får gå till the voice. Förstår mig, verkligen. För vem skulle inte blivit ledsen, när man längtat efter det hela året? 
Men ni får ha det så bra mina fina flickor, men ionga livebilder tack, då kommer jag börja böla på restaurangen.
 

Okej, nu sitter jag alltså här, sönderfixad, för att spela minigolf och äta middag med familjen istället för the voice. Värt. 
Naaaaaat.

SERIÖST, SKA MAN BEHÖVA RYMMA, ELLER VAD ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA FAMILJ?
Lina smsa mig när du ser det här, jag behöver stöd. 
Puss bye
 

Mobil bilder från de senaste dagarna

 
bilderna är galet fula och i sjukt dålig kvalité men de är ju tagna med min iphone så klaga inte hihi. Enjoooy!
 
 
 

Stockholm - Edsbro

Sov i Edsbro i natt, igen. Lina och jag kan ju lika gärna flytta våra sängar dit, vi har ju typ sovit där varannan natt?
Fast igår var fjui med, gullfjuffan. Vi lyssnade på musik, åkte poppe, kollade film, myste och åt kondom mackor. Hahahaha, lika bra att slänga i väg mackan åt helvete då, visst linis?
 
Innan vi åkte till Edsbro var vi i Stockholm, eller jag och mamma åkte in, fixade lite grejer sen skulle vi ta tunnelbanan satt jag kunde möta upp dem, nä. Då är den översvämmad, kan visa bild någon gång då klockan inte är halv två på natten och jag åste duscha men ska upp 10 imorgon.
Mamma och jag fick iallafall gå från Fridhelmsplan till Åhlens city. Gah. Sen hittade jag dem iallafall, mamma drog hem och vi tre gick och fikade på nåt cafe. Satt på utepltasen i filtar och drack oboy med grädde och kanel, mumsi. 
Haha, ah emma, mumsi var väl och ta i, det var gift i den där oboyen alla mådde piss sen.
 
Såå, nu sitter jag här, forever alone i mitt rum, kom nyss he från edsbro som sagt, kollade när kokken spelade match, dom förlorade 3-0. Sämst. Fick ha en återträff med ragger också, som fyllde arton igår, grattis!
 
Imorgon, eller idag blir det, så blir de familjemiddag, därav inget fucking the voice för min del i år, fitthora. 
Ska duscha nu, puss.
 

Hej,

jag har jätte tråkigt. 
 
 
Ja, jag vill visa att när mitt hår är blött så är det helt plötsligt 10 centimeter längre, WIERD

Best days of my life

 
Jag har verkligen haft den bästa veckan i hela mitt liv.
Har sovit i edsbro nästan varenda natt, iallfall fyra-fem nätter, Lina och jag ska flytta till Edsbro när vi blir stora har vi bestämt hehe, man kan bara gå ut så händer det något, eller det är iallafall folk där. Så himla mycket bättre än Rådmansö, bläääe.
Vi har iallafall hunnit med mycket, vi har druckit, kört crossmoppar, kunde inte växla själv hihi, dygnat, svältit oss själva, vart med kokken, och hans kompisar, jonken, ragger, marcus, osvosv, vi har spelat basket, eldat, skrattat, gråtit, grät för att skolan börjar snart och vi aldrig mer kommer att träffa varandra, vi har bråkat och tjafsat, vi har blivit hämtade av moppar mitt i natten, åkt utan hjälm, dunkat musik på kyrkogården, ärligt vi har gjort allt. Vi har haft så himla kul, ni är bäst tjejer, Anna-maja, Julia, Lina och Matilda, glöm aldrig någonsin att jag älskar er.
 
 

Update = 0

Har massor att berätta men har varken tid eller ork just nu, kikar bara in för att visa att jag faktiskt lever. Åker till Edsbro idag igen, sover där, hörs imorgon babes!

Varför?

 
VARFÖR. vaknar jag alltid så himla tidigt fastän jag gått och lagt mig 3-4 på morgonen? Det händer bara när jag vet att jag får sova ut, haha. Nu kommer jag vara super trött ikväll, jävla skit. Men jag kan verkligen inte somna om, är trött men de går icke. Aja, när jag ändå är vaken kan jag lika gärna blogga och sen gå in i duschen. Sen börjar jag nog fixa mig, för en tripp in till Norrtälje, möta upp Lina sen åka ut till Spillan. Festa hela natten :pPppPp.
Haha verkligen inte.
Och Matilda när du ser det här, så måste du komma till Linis på onsdag, vi saknar dig!
 
 
Skolavslutning 2012
 
 
 
 
 
 
 
 

wieho.

 
Har skaffat en helt ny header, använde mig utav photoshop cs6, har dock bara testversionen. Den tar slut imorgon så det här var sista gången jag använde mig utav det, så passade på att göra en ny header och lite annat, enjoy.
 

Bilderna


Dålig update

Blev en oväntad övernattning hos Lina, vi åkte till Norrtälje iallafall och träffade Emma och Alex. Skejtade, skrattade och hade det faktiskt ganska mysigt! 
Skulle egentligen hem men orkade verkligen inte släppa varandra så vi åkte hem till Lina och sov. Eller sov och sov, hehe. Träffade Julia, Louise, Anna-maja, Johan, Fred och massa till, i hamnen i Gräddö. Dock drog dom efter ett tag och vi orkade verkligen inte följa med, så vi satt och pratade och myste lite. Sen blev vi hemskjutsade på cyklar av Johan och Fred, så himla snällt.
Sen idag har vi, gjort ingenting. Åkte in till Norrtälje med Linas mamma, åt donken och handlade massa mat för vi ska bo själva hos linis i en vecka iiiiih!! Ska bli så himla kul, kameran och datorn är med, så massa uppdatering förhoppningsvis! 
Ska vara social mot min familj nu, sen kommer jag och ladda upp bilder från när vi var ute med båten, puss!
 
 
 
arkiv bild

Bloggar.

Här är tips på bloggar som jag läser så fort jag har internet,
 
http://moorethanthis.blogg.se/
http://schylander.blogg.se/
http://myljungros.blogg.se/
http://mysuperdays.blogg.se/
http://tilb.blogg.se/
http://linneafallmans.se/
http://www.kissies.se/
http://werun.se/desireenilsson/
http://hotgossips.improveme.se/
http://finest.se/funnythings
http://jockibois.se/
http://www.widerstedt.com/
http://rebeccaeden.se/
http://sagahelin.blogg.se/
http://juliaengstrom.devote.se/
 
oj, vad många det blev haha. Men har ni tråkigt kan ni ju kika in på någon av dem, alla äger.

Goodnight, nu dör vi i bastun.

Bastu inne i mitt rum, ohyes.
Fast nu ska vi ta och titta på Wallander, vi har velat se den wallander där skolflickor blir våltagna i en blå skåpbil.
Haha endast för att vi själva trodde vi skulle bli våldtagna. Hehehehe.
Nu tar vi och sover sleep tight!
 
bild från när vi var ute med båten, kommer fler bilder imorgon puss!
 
 
 
 

myskväll

med världens bästaste linis. 
Cykla till Morabadet, med chips och kameran. 
Såg en grön stor våldtäkts skåpbil, blev livrädda gick ner ändå. Sen när vi skulle hem, blev vi för rädda för att cykla hem, lika bra att ringa farsan då, då de kom en blå volvo med igen tejpade reg skyltar, så jävla läskigt, de var massa killar i skåpbilen som vinkade och pekade på oss, så jävla rädda, 
Lina vi kan lika gärna erkänna, vi kissade ner oss! Där. Så jävla rädda blev vi satt den ena kissade ner sig och den andra började skratta så mycket att den kissade ner sig, nämner inga namn hahahaha åh vad jag älskar dig.
 

Jag gillar dig


bilder

som snart kommer att sitta på min vägg, iiiiihh!!
 
dock, inte alla, tar med några ni inte sett. + en massa bilder från "justgirlythings"
 
 

10 Sanningar om mig.

tidsinställt.
 
• Jag hatar små, trånga utrymmen, har något som heter klaustrofobi. 
• Jag har 5 diagnoser, men ingen av dem fullt ut, har som en mix haha.
• Jag är hur blyg som helst med nya människor, jag kan stå där som ett fån och glo.
• Men såfort jag har umgåtts med personen lite längre önskar man att jag höll käften ibland.
• Jag plattar nästan alltid mitt hår, jag har egentligen sjukt lockigt hår.
• Jag älskar makrill, fiskbullar och ravioli, sådant som alla andra hatar haha.
• Jag kallades hästemma när jag var liten.
• Jag har extrema komplex över mina ben, vill knappt gå i shorts.
• Jag tycker inte alls om att bada, aldrig gjort.
• Jag har haft tandställning, de vidrigaste jag har gjort.
 
 

Justgirlythings


TIDSINSTÄLLT

hejhej, detta inlägg är tidsinställt.
Jaha Emma, vad trevligt för dig.
Nejmen, nu sitter jag antagligen ute och ruttnar på båten utan 3G, så får helt enkelt göra några tidsinställda såhär på morgonkvisten. 
 
 
 

Åland och Esskär

Nu åker jag ut på sjön till söndag igen, wiieho, or not. Men får försöka bli brun så de händer något bra iallafall.
När jag kommer hem tänker jag inte sitta hemma en dag, tänker leva fan.
 
Från Esskär & Åland.
 

Egoboost


Bra bloggning, eller något.

Har haft tre super dagar med mina bästa vänner Matilda och Lina.
Vi har levt yolo, haha. 
Vi bodde ute på Linas pappas landställe, vi har solat, badat, åkt in till Norrtälje, ätit subway, skrikit.
Ätit kan jag definitivt inte säga att vi har gjort, eller jo lite men alltså de fanns ju ingen jävla mat! Inget pålägg, Lina och jag trodde vi skulle få törsta ihjäl sista kvällen då de inte fanns någon dricka kvar.
Vi köpte som tur var bröd, och sedan en färdig pizza deg och så bakade vi pizza hihi. Efter det kom Julia och Louise. Vi gjorde väl allt och inget. De drog typ vid två, sen satt Lina och jag uppe och pratade till tre.
 
Den första natten kom Sebbe och Robin, innan de kom hade vi helt stört kul. Vi klädde ut oss till sjömän i regnrockar och regnmössar, med kepsar bakochfram, hawaii halsband, militärbyxor, scarfar och allt vi kunde hitta haha!
Sen när vi var i Norrtälje dagen efter, dansade vi runt i hela staden. Så himla kul, sedan fick man sms "vad fint ni dansar!" av olika folk haha, fick även komplingar av folk som gick förrbi!
 
Åh vad jag älskar er rövhålor. Burn baby burn. Haha. 
 
ON!!!
 
 
 

RSS 2.0