Tired

Vaknade nyss och är så satans trött. Gick och la mig halv tre, och vaknar halv 10?
Seriöst det suger att vara vaken nu, ska ta bussen till Norrtälje och träffa Lina vid tre typ.
Ingen jävla dator har jag heller, skulle hämta den hos mamma, men hon är i Göteborg på Bruce Springsteen. Och så har hon inte lämnat nyckel jäveln ute, fast än hon visste att vi skulle komma, smart
 
Ska äta frukost nu iallafall, puss
 

iPad

Sitter för tillfället på pappas iPad, superjobbigtatt skriva på.
Har nyss spelat poker i hundravår, vem tror ni vann?
Inte fan var det jag iallafall, förlorade stenhårt.
 
I förrgår var vi på RockOffen. Kollade på Norlie & KKV, seriöst de äger. Mitt i konserten drog Kim (den snygga av dem) upp tröjan och alla tjejer skrek som galna. Även jag hihi. 
Sen kom Magnus Uggla, han var faktiskt helt okej. Sen hem till båten. 
 
Innan vi gick till RockOffen så åt vi på en restaurang som hette Dino. Sög. 
Wilmas mat var kall, de gick och värmde på den. Fortfaraned kall. Då hade vi redan ätit upp, så när hennes mat äntligen var varm fick hon stressa i sig den. 
Och Viveca fick sin Cola hon beställde i början, när vi skulle gå haha. Fem stjärnor på den restaurangen, not. 
 
Måste dra nu, bye! 
 
 
 
Arkiv bild.
 
 

Bye

Hejdå Sverige och hej Åland. 
Snart kommer Camilla och Micke och hämtar oss så tar vi tre färjan över. Sen möter papsen upp oss och sedan drar vi till Rockoffen. En konsert med massa artister och sånt. 
Har vart där nån gång förut. De är inte så jättemycket folk direkt. Men de är ju bara skönt. 
Ska packa det sista nu puss!
 

Åland

Ja, då var mitt liv slut. 
Kom hem från Varberg på måndags morgon, och imorgon bitti ska jag till Åland tills söndag. Önskar jag ville dit. Men jag vill verkligen inte, jag vill träffa Lina och Matilda. Det här suger. 
Hoppas iallafall vi kommer hem tidigare än söndag. Har kanske lite planer då. Hoppas det blir något utav det.
 
Ska gå och deppa i soffan med en pizza nu, bye.
 
 
 

Earings and headphones

Här är två av örhängena jag köpte på Gina! Ett par rosa fjäderörhängen, och ett par fake töjningar. Guldiga med diamanter. Haha väldigt äkta diamanter. 
 
 
 
 

Varberg 2012

Förlåt för dålig updateringen jag har varit i Varberg och hos mormor i Landskrona som sagt. Hos mormor var de inte kul någonstans, bara massa utlänningar som glodde ner en, de ända positivia var väl att vi fick träffa mormor och shoppa, (hiehie). 
I Varberg var det faktiskt kul, eller jag tycker om att vara där. Gå ner till stranden, där de typ är 50-100 meter långgrunt. Eller gå till campingen, köpa mandel biskvier hehe, eller åka in till stan, äta subway, munkar, shoppa. 
Sola, fast de kunde vi bara göra en dag.. annars var det typ regn, eller nä. På kvällarna var det alltid suprfint väder, så vi åt alltid ute. Grillat. Vi köpte kött från en gård som låg i närheten, kyckling och lamm. Vi köpte även potatisen där, så himla mycket godare än potatis man köper! Smälte typ i munnen. 
 
Mamma och jag gick ute sista kvällen och fotade i solnedgången, superfint. Men man måste gå igenom en ko hage för att komma till stranden, för hagen går liksom ändå ut i vattnet, och mamma är verkligen skiträdd för kossor. Så fort en ko rörde sig eller tittade på henne studsade hon som en boll åt andra hållet eller slet tag i mig. Haha mamsi. 
 
Sedan när vi körde hemåt stannade vi på Ullared, shoppade lite. Bl a en tavla med veckodagarna, som man kan skriva upp aktiviteter osv, jag köpte en munktröja och pennor. 
Kommer bilder på allt jag shoppat någon annan gång, men nu kommer bilder från Varberg och mormor!
 
 
to ugly.
 
 
 
 
 
crazy hair
 

Donuts

chillar, äter munkar, solar och njuter. det äger faktiskt här, har shoppat lite, kameran är med, så massor av bilder när jag kommer till Norrtälje, vilket blir på fredag eller lördag. Just nu väntar vi på Mamsen och Anders som shoppar inne på någon tråkig affär, ska försöka tvinga dem att äta på subway, lär ju funka haha. Eller inte. PUSSSS


Varberg

okej, jag skojade bara igår. Det är hur mysigt som helst här, har faktiskt saknat det. Var här varje sommar förrut men de har inte blivit av på 2 år. Men nu är vi här! Och nu är vi påväg in till stan, för att shoppa och typ kolla på marknaden. Puss


VARBERG SUCKERS

haha nu fick jag ju det att låta som om de var kul här, men jag skaberätta en sak. Det är det inte. jag saknar er hur jävla mycket som helst.


spöregn

befinner mig just nu under ett paraply i spöregn, dock kommer de bara en skur i typ 2 minuter sen försvinner det. Iallafall igår shoppade vi, så satans billigt på cubus! 49 kronor för en tröja, eller byxor. Köpte två tröjor ett par byxor och en spets bikini. Skitfin, rea på den med hehe, bilder från kameran kommer när jag kommit hem, ingen dator inget internet. Så nu var de slut, nu ska vi till parken och fota puss!


seriöst

detta internet, vilket internet då? Jo, det som verkligen inte finns hos mormor. Skulle bloggat från tåget, men de gick inte, instagram fungerade inte heller, knäppt. Men nu befinner jag mig iallfall hos mormor, läskigt som attans, då hon bor mitt i ghettot i Landskrona. Men de är bara att låsa in sig i lägenheten och gödas av mormors mat, på kvällarna kan man inte gå ut, då en 15-årig tjej blivit knivhuggen utanför deras port kvällen innan vi kom, MITT PÅ DAGEN DESSUTOM. Livsfarligt att gå ut. Ska bara stanna här i två nätter till, sen blir se Varberg, SKÖNT. Imorgon ska vi shoppa, så de känns lite bättre. Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3535881/images/2012/pic_5002b247e087c34920003543.jpg" class="image">


Tonight

Kom nyss hem från Nenninge badet hehe, har precis duschat, smörjt in mig, och haft inpackning, så nu känner jag mig fräsch igen. När vi mött upp Jonte och Alex på moppen åkte vi hem till mig och hämtade handdukar, sen åkte vi till Nenninge badet, badade, haha lina och jag badade med kläderna på, lika bra det. Tungt utav helvete att gå upp dock, men varmt i vattnet så de var värt de, hade lite vattenkrig med deras mini vatten pistoler haha, superbra kvalité! Och nu är jag hemma, hade en riktigt mysig kväll! pusssss tog dock inga bilder vid badet, bara när vi gömde oss i gräset haha.


NYA ÄVENTYR

haha nu cyklar jag på nya äventyr på min cykel jag köpte när jag var 9, 8 tillome! Cyklar till vägskälet för att möta Lina som cyklat från spillan och Jonte och Alex som kommer helt oväntat från Norrtälje hehe. Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3535881/images/2012/pic_4ffdcf3d9606ee15f80007f5.jpg" class="image">


Just nu.

Sitter just nu och fikar ute på altanen med mamma och Wilma, sockerkaka och saft mumsi. Pratar om veckan som kommer då vi först ska ta tåget ner till mormor och stanna där 2 nätter sen hämtar Anders, som vart på handbolls turnering med Julia, upp oss och vi kör vidare ner till Bagarns hus nere vid vattnet i Varberg på västkusten. Det kommer bli hur mysigt som helst. Gårdagen blev bara rent jävla kaos. Tänker inte ta upp något här, men vi hade de väl kul vissa stunder hehe, YOLO. Ska ta en dusch nu, puss.


Norrtälje

min mobil blogg fungerar inte, därav bloggningen, har försökt publicera ett inlägg sen igår kväll, men de funkar inte, så laddade om appen, och hoppas att de fungerar nu. Men vi hade iallafall riktigt kul igår i Stockholm, vi sprang runt som galningar och letade efter den där jävla skal affären, jag hittar verkligen inte i Stockholm, men vi hittade den till slut, efter ett samtal till Fjui. Sen hittade vi lite kläder också, vi hade iallafall super kul! Sen när vi kom till Norrtälje träffade vi Julia, Louise, Emsi och Anton. Blev sen upphämtade vid elva, eller rättare sagt halv elva hehe. Sen sov vi när vi kom hem haha. Kul, och nu sitter vi hemma hos Emma med Julia, sover här i natt, Puss!


Kommer!

Kommer bilder och sådant snart! Gjorde ett mobilinlägg på bussen hem, men de publicerades aldrig, så de kommer upp snart, ska bara ta nåt att äta med linisen!
 
 

Stockholm

hej babes!,
har precis fixat klart mig nu, blev mina svarta jeans från H&M, en guldig ring med diamanter att ha runt tofsen, ni vet? Skitsnyggt. Sedan Wilmas stickade blåa tröja från Åhlens.
 
Haha Lina befinner sig förtillfället i norrtälje och jag? Jo, jag sitter hemma. Jag såg fel på bussarna jag trodde min var inne kvart i tolv men i själva verket var den inne kvart i ett hehe. Kanske borde lära mig klockan.
Men ska försöka tigga skjuts nu, puss finisar!
 

Hatad

Stod inte ut med den här låten första gångerna jag hörde den, nu kan jag inte sluta spela den.
 
 

Haha

Mitt liv är så himla kul just nu, åh hahahaha. Jag sitter och garvar högt för mig själv med Lina i chatten haha. Skulle någon se vår konversation skulle de nog troligvis tro att vi var sinnessjuka, ärligt talat nu.
 
Imorgon åker jag in med ettbussen, eller tar skjuts av Viveca får se. Sen åker vi in till Stockholm för att shoppa med Alex och Jonte, jag hoppas ni har med er era brädor..!
Ointressant inlägg som bara den, men de är kul att uppdatera hehe, dock suger det utan min satans kamera, men mamma skulle leta efter den och kanske åka in till Norrtis med den imorgon, håll tummarna med mig?
 
 
haha åh..
 

Coconut Passion

Påväg hem till mig!, Wiiiiiee!!
 
 
 
 
 
 
 

Regn

Resulterar i att varken Lina och jag vill åka in. Vi ses imorgon istället, vi ska till Stockholm, jag vet att de lät så igår också, men regn är faktiskt inte kul. Så de får bli imorgon.
 
Iallafall, snart kommer det gäster hit, närmare bestämt vid 6. Jag bakade nyss en tredubblad (!) rabarberpaj. För att ska räcka hehe, Viveca hade väntat på att få smaka min i torsdags, och så när hon kom hem på kvällen i torsdags så är hela slut, hon hade ärligt talat trott att de skulle finnas något kvar. Känner hon inte oss, ärligt? Det var slagsmål om smulorna, men nu ska hon iallafall få smaka min berömda paj hihi.
 
Tråkigt nog fungerar fortfarande inte kameran, jävla skit. Mobilbilder suger. Jag vet. 
Bjuder på bilder från olika tillfällen istället.
 
Dagens outfit,
 
| T-shirt H&M | Jeans H&M |
 
 

Today

hej babes!,
håller på och fixar mig lite smått, har smörjt in olja i håret. Haha mitt hår är så obeskrivligt slitet att de blir så torrt att de lockar sig hehe. Så måste återfukta det lite. Snart ska jag väl börja sminka mig antar jag, sen ska jag beställa hem två grejer från VS. En body mist, Coconut Passion, och även en body lotion med samma lukt. Papsen ska bara äta upp sin frukost sen kommer grejerna vara påväg hem till mig!
 
Ska ta 13.54 bussen från vägskälet in till Norrtälje för att träffa Linisen, åh vad jag saknar dig. Sedan får vi som sagt se vart dagen bär oss, imorgon ska vi in till Stockholm troligvis. Så hon slaggar väl här, fast inget bestämt.
Ska fortsätta fixa mig nu, bjuder på bilder från Esskär sålänge!
 
 
 
 
 
 

Just photos.

 
 
 
En ganska enkel fråga, vad hände?
Vad hände med att vi skulle göra om detta, vad hände med att vi inte skulle tappa kontakten? 
Det är precis vad vi har gjort, den här kvällen var en utav de absolut bästa i hela mitt liv, om jag bara vetat det då, så jag kunde njuta ännu mer utav det. Jag menar verkligen vad jag säger när jag säger att jag kommer komma ihåg just DEN HÄR kvällen föralltid. Ärligt. Korven kommer alltid vara det jag skrattat mest åt, obeskrivligt kul då, ROFFandet ute på vägen klockan 3 på natten i Thomas foppatofflor. Lekte att vi kände varandra utan att vi egentligen gjorde det. När jag skrattade så mycket åt din bild Matilda att jag slängde in håret i elden och de smälte. Kommer aldrig att glömma. 
Emmy, My, Ida, Lina, Julia, Victoria och Matilda. Bästa kvällen i våra liv, visst?
 
Kan inte låta bli att lyssna på den här låten när jag tittar på bilder, blir nästan gråtfärdig.
 
 

I min sminkväska.

Har så obeskrivligt tråkigt här hemma med tanke på att Lina inte orkade idag, vi ses imorgon istället. Så ni får veta vad jag har i min sminkväska hehe.
 
•Bronzing Puder från H&M
•Fit Me puder från Maybelline.
•Isadora Mineral puder, även kallat "Dockpudret" då man får en riktigt dock hy av det.
•L'OREAL mascara, vattenfast. Den bästa som existerar, ingen annan funkar på mig.
•En ögonfrans böjare från Åhlens.
•En puderborste från H&M
•En ögonbryns penna från H&M
 
Det var nog allt, måste verkligen ha allt de där för att något ska bli bra. 
 
 
mitt öga med mascara, ni kan få en efterbild sedan, men precis när jag skulle ta en så dog kameran och laddaren ligger troligvis hos mamsi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blogg.se

Åh äntligen fungerar appen som den ska, lycka.
Ni kan förvänta er tio gånger bättre uppdatering. Perfekt.
Vid tre skulle jag träffat Lina men hon har sjukat ner sig, återigen. Så träffar henne vid fem troligtvis haha. Pappa skulle på någon firmafest ute på fejan, så viveca skjutsar in mig till Norrtälje samtidigt. Så jag får möta min pinglis, vi ska även möta Alex och Jånte. Bada eller något!
Sen får vi se vart kvällen bär oss, om hon blir sjukare kan vi såklart inte stanna så länge men vi får se!
 
Gick upp nio idag igen för att måla, wieho. Men det var SISTA målningen på staketet, fy vad skönt. Ine mer vit målarfärg i håret, inga mer ryggproblem haha. Men nu är det bara oljningen kvar, gaaah. Det här dödar mig, om jag får typ 50 spänn då stryper jag min pappa, långsamt till döds. Fast tror ej de, då Tom och jag fick väldigt mycket förra gången vi målade. 
 

Haha här kommer bilder på husets framsida som omväxling hehe.
 

Haters.

Jag förstår verkligen inte varför i princip ALLA killar hatar Justin Bieber, han är snygg, charmig, extremt framgångsrik, känd, älskad av alla tjejer och riktigt generös.Vad är det som gör att man hatar honom så mycket? Han ger ut gratis biljetter till människor som inte har råd med det, han tar på varje konsert upp en ny tjej och sjunger för henne och ger henne rosor för att få henne att känna sig speciell, han gör hembesök till människor som älskar honom men aldrig fått chansen att se honom. Vilka mer kändisar gör det? Michael Jackson, gjorde han någon gång det här för någon? Vad gör honom så himla mycket bättre? Okej om man inte gillar Justins musik, men bara för att man inte gör det betyder det inte att han är bög?
Han har en utav världens vackraste flickvänner, han har miljontals av fans, han har gjort flera album, med låtar som har toppat listorna i över 20 länder, han har gjort filmer. Så säg mig varför är denna kille bög? För att han är snäll och trevlig mot tjejer? Åh, killar om ni bara visste hur mycket bättre det skulle vara om ni var trevligare. Ingen skulle kalla er bög, bara omogna killar skulle göra det, och då är det för att de själva inte får något.
Och nu när alla dessa bilder och statusar läggs upp av killar om att de har 10 biljetter som de tänker bränna eller riva sönder eller göra spola ner i toan? Vad är vitsen, vad är det roliga? Småtjejer har drömt om att han ska komma till Sverige i år! Och ni bara krossar det, för att ni tycker det är kul när beliebers blir galna? 
Tänk dem som satt i kö HELA natten för att få en biljett, likaså ni, men ni satt i den kön för att få biljetten och sedan kasta iväg den, när någon som skulle kunna ge sin högra hand kunde fått den?
Jag fattar verkligen inte vitsen, det finns inget kul i det någonstans. 
Jag själv vill inte ens ha en biljett, han är bra men inte så bra. Men jag blir så sjukt jävla irriterad när folk jag känner har suttit uppe hela natten och sedan inte fått någon, och ni lägger in statusar "Åh, lutar åt att bränna biljetten eller så spolar jag ner den i toan". Små tjejer börjar ju gråta, och till vilket pris då? Att ni får tycka att de är kul när tjejer blir ledsna och arga. WOW KILLAR, MOGET. 
Kan berätta att ni förlorar endast på det.
Tack för mig.

vadfan..?

Det hände nyss något riktigt skumt, gick ut till köket, tog ett glas mjölk, gick tillbaka. Hade två skärsår på handen? 
Kände att det sved och tittade, fattade först inte ens. Sen ser jag att de är ett skärsår längs med hela lillfingret? Och små skärsår mellan lillfingret och ringfingret. Hur i hela helvete kom de dit, utan att jag ens kände det? 
Jag som är extremt käsnlig annars. Skriker för minsta lilla.
Haha ärligt, de är faktiskt konstigt, VAD GJORDE JAG? Jag får panik när jag inte vet vad jag gjorde, de är inte glaset heller, de är inte sprucket eller något.
Mysko...
 

Glass

När man ligger och kollar på film och är sjukt sugen på glass, och ens syster kommer in bara sådär utan att man sagt något med en sån här?
Då vill man ju bara kyssa henne i röven.
 

Belöning

Nu blir det belöning! Efter tre timmars slit blir det glass och pirog, mums!
Imorgon ska jag dock upp tidigt igen för att måla.. Och vi kommer dessutom vara en person mindre, Tom ska nämligen spela fotboll på Ljusterö. Så imorgon kommer det verkligen bli en lååång dag, eftersom vi ska måla hela "golvet" också.
 
 
 
 
 
 
 

Halvvägs.

hej babes!
Nu är vi lite mer än halvvägs klara, vi har bara ett lager kvar, sen ska vi olja in själva altanen. Det man går på vill säga. Det är verkligen sjukt jobbigt, speciellt när man drar nitlotten och får måla under alla plankor och i hörnen. Där är det svinjobbigt, man måste stå i sjukt konstiga vinklar hehe. Och jag har även testat vit dipdye i hela håret, någon ny trend kanske? Det du behöver för att göra detta är;
 
• Vit målarfärg
• En klumpig låtsas bror eller såklart, om du är tillräckligt klumpig själv, så kan man ju alltid lyckas doppa håret i det nymålade.
 
Ja, där har ni receptet. Jag lyckades med båda grejerna. Wieho. 
 
 
mina sverige foppa är inte desamma :(
 

All natural.

Såhär ser jag ut, utan smink och utan att plattången varit framme.
 
 
haha, jag målar ju mina ögonbryn, och där har jag råkat tvätta bort halva, ena brynet så ignorera det hehe.

Barberpaj

hejhej!
Jag har nu bakat sveriges, nej världens godaste paj jag har ätit i hela mitt liv. Ärligt talat. Kan ha berott på att de var jag själv som bakade den hihi. Nej, men jag äter ju ändå vaniljsås med paj och inte tvärtom. Ekströms vaniljsås. Agghhhahh *dregel*

Och jag vet att de heter, rabarber paj. Men barber paj låter mycket gulligare, visst?
Nej, nu ska jag mysa ner mig i bingen, kolla på någon serie och sedan sova. Ska upp vid 9 för att börja måla igen!
Usch..
 
 
 
 
 

Pictures

Här kommer lite bilder från målningen!
 
 
 
 
 
det blev snyggare, dock är det där bara grundfärgen. Ska måla mer sen!
 
 

Painting

Hej babes,
Har nu målat klart vår altan, såfort jag kom hem från Lina så satte vi igång och fixade. Jag hade seriöst inte sovit något, 1 timme, så jag är lagom trött. 
Igår busade vi igen, hihi. Träffade några kompisar till Matilda. Badade och hade det allmänt mysigt. Sen blev det kaos hehe, men nog om det!
Ska bara starta ett till avsnitt av The Walking Dead, sen ska jag ut och plocka rabarber och göra en paj, mumsi.
Puss!
 
 
snutti då.
 
 
 
 
pooooosarN
 
 
Förlåt, för dåliga mobilbilder.. Men orkar inte direkt släpa på kameran.

Todays

Vaknade för någon halvtimme sedan, min telefon var borta. Tyckte de var lite konstigt då jag lagt den brevid mig innan jag somnade på laddning, men den är nu återfunnen, nere vid min fötter under lakanet. Fattar inte hur jag lyckas.
Iallafall, har fixat klart mig nu, eller fixat och fixat, lite mascara och ögonbrynen. Så snart ska jag ta bussen till Norrtälje sen vidare ut mot Rådmansö till Linis och Tildis, sen får vi se vart kvällen bär oss!
 

Hörs imorgon troligtvis, puss!
 
Jag är så otroligt snygg på morgonen, jag borde nästan vara med i en volym för håret reklam, med tanke på att mitt hår står rätt upp på morgnarna.
 
Tröja Cubus, jeans H&M.
 
 
 
 

Nytt

Skulle ju visa lite av de jag köpt, men har glömt det.. Men nu har jag iallafall tagit bild på allt, hehe. Ni kan förvänta er tusen gånger bättre uppdatering nu, för är hos papsen nu. Mamma har ju inget internet överhuvudtaget. Superjobbigt.
Sitter iallafall och laddar ner säsong 1 och 2 på The Mentalist och sista säsongen på The Walking Dead. Medans de laddar ner ska jag gå och göra varm oboy och värma en bulle och mysa i sängen framför säsong 3 eller 4 på CSI LA. 
Puss!
 
 
 
ingen aning om varför min tröja ser röd ut där den är rosa..?
 
 
 
 
 
 

ojoj

förlåt så himla mycket för den dåliga uppdateringen!
Men har sovit med Lina på hennes landställe, vi har haft sjukt kul, men inte haft tillgång till internet hehe. Vi har busat hur mycket som helst, jag tror vi har gått 4-5 mil på 3 dagar helt ärligt. Vi baxade en gammal skrotig cykel för att cykla till Jonte, fast istället åkte jag moppe och höll Lina i handen, min arm gick typ helt ärligt ur led. Sen när vi skulle hem blev vi tvungna att gå, men vågade inte gå på vägen så vi gick i skogen med cykeln, på en sträcka som kanske tar 20 minuter att gå tog de oss en timme typ. Fyfan, de regnade, jag mådde inte så bra, jag svettades som en gris. Usch, de var inte roligt. 3 timmar tog de oss hem, kulkul. Men vi hade världens bästa kväll!
Precis innan vi kom hem den kvällen, badade vi haha. Eller tvingade ner oss i vattnet hehe. 
 
Och nu är jag hemma. 
Kul.
Men jag ska träffa Lina imorgon också hoppas jag, och Matilda om hon vill. 
 
Har inte så mycket bilder som jag kan visa, men ni kan få några hehe..
Men de är suddiga mobilbilder, men de är alltid nåt!
 
 
 
 
 
 
 
oj vad snygga.
 
 
 
 

RSS 2.0